2024. November 07. - 22:51:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423860 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Október 04. - 12:58:16
Válasz #1020
Nem elérhető

FirstLady

Az az igazság, hogy egy szép új világban nem kéne, hogy ez így menjen...
én perspec. szeretek mindenkit!  <3! abszolút nem érdekel, hogy kivel-hol-mit-mennyiért, és minden magyar (és sok külföldi) versenyző sikereinek szívből örülök! Aki engem bánt (vagyis próbál...) ill. a számomra fontos dolgokat, embereket, stb. azzal maximum nem foglalkozom többet...
De amíg ezt valaki nem teszi meg, addig én örülök mindennek, ami az adott embernek jó...
Ugyanezt elmondhatom a körülöttem lévő emberekről is... utálom a gyűlölödést, igyekszem is kerülni...

Nem kell elfogadni a középszerűt, vagy a rosszat... és ha a tükörbe néz az ember, és ezt meg tudja tenni anélkül, hogy leköpné a képet, amit lát, és őszintén, egyenes gerinccel tud menni, na akkor kezdődik a szép új világ...

Hiszem azt (bár lehet, hogy naív vagyok), hogy az igaz-tiszta-őszinte szavak tovább élnek, mint a mocskolódás, és a hazudozás... Ha nincs partner, aki felvenné a negatívdumákat, és objektíven ítélne, na az lenne az igazi élet -és ennek a sportnak is- a jövője...

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 04. - 13:03:22
Válasz #1021

Torony

Vendég
Te Martin Luther King reinkarnációja vagy :D

2008. Október 04. - 13:06:33
Válasz #1022
Nem elérhető

FirstLady

Te Martin Luther King reinkarnációja vagy :D
Én Buddha reinkarnációja is vagyok  o:)
(amúgy elég keveset aludtam, ilyenkor érzékenyebb vagyok... :) )

MÓD: Reggel még írtam is ide  8-):
http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=324.msg60916#msg60916

Mondjuk ez a lényeg benne:

"Ami a lényeg a lelked él, s míg a tested felett áll
Soha ne érezd, óh ne, hogy nem megy így tovább
Nem nehéz, rossz ha félsz
Gondold el, hogy mit, miért áldoznál fel
Védd meg lelked!

A fényétől a rossz majd félre áll,
Hidd el, hogy számíthatsz rá - óh
S ha túléltél majd minden nagy csatát,
Maradj meg önmagad hát, s vigyázz rá, hogy
Ne változz át,

Őrizd a fényt, hagyd, hogy éghessen érted,
A sikerekért ne légy áruló,
Mert fontos, hogy lásd a vágy amiért élünk,
Nem illúzió"

FirstLady

2008. Október 04. - 13:24:02
Válasz #1023
Nem elérhető

sasa

Magyarországon elég sokan csukottszemmel járnak. no komment
http://www.palatinusfitness.hu/forum/index.php?topic=227.msg7609#msg7609
Nem tudom, hogy ki vagy, de ha felfognád, akkor látnád, hogy pont azt szeretnénk elérni, amit korábban leírtunk. ,,Békét,,
Azért, mert vannak emberek akik bizonyos okok miatt összevesztek, azért nem kell a közösség többi tagjának is utálni őket.
Nekem a Tibi barátom és védeni fogom, de ellenben a másikra nem fogok köpködni. Akire meg haragszom annak meg nyíltan és névvel megmondom a véleményem.
Te még nőjjél kicsit és utána merészelj kritizálni másokat.
Én is aktiv voltam a sárga oldalon, de nem köpködöm őket, már csak azért sem, mert sok barátom van ott. Egy ember miatt nem fogok gyülölködni velük.
Hozzáteszem, hogy nekem Bunnyval sincs semmi bajom. Az más dolog, hogy elfogadom vagy nem a stilusát. Biztos annak is van oka, hogy miért nem irogatok ott. Ők is végeznek egy bizonyos munkát amit értékelek, mert tesznek valamit. Az, hogy nem érik el a Gyurma szintet az egy dolog, de legalább nem üldögélnek a seggükön, mint egyesek a meleg szobában az ismeretlenség és sötétség árnyékába menekülve irogatnak faszságokat és idézgetnek más fórumokról.
Jó lenne ha a kis tizenéves gyerekek nem játszanának forradalmasdit, mert arra még ráérnek. Elöszőr tanulják meg tisztelni az idősebbeket, akik már letettek az asztalra valamit.

2008. Október 04. - 14:48:00
Válasz #1024
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Pár kép Zsuzsiról(BERKES TEAM), két héttel az Ausztri kupa előtt!

2008. Október 04. - 14:55:18
Válasz #1025
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2008. Október 04. - 14:56:41
Válasz #1026
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy kisvideó BACKSTAGE Dani Vitalmax versenyéről:

http://www.youtube.com/watch?v=YNphsJFZHww

...és egy felvétel amit Firstlady készített kinn:

http://www.youtube.com/watch?v=aQkqFK8-Tps

2008. Október 04. - 14:58:21
Válasz #1027
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

2008. Október 04. - 16:04:51
Válasz #1028
Nem elérhető

Kozaróczy Tibor

Magyarországon elég sokan csukottszemmel járnak. no komment
http://www.palatinusfitness.hu/forum/index.php?topic=227.msg7609#msg7609
Nem tudom, hogy ki vagy, de ha felfognád, akkor látnád, hogy pont azt szeretnénk elérni, amit korábban leírtunk. ,,Békét,,
Azért, mert vannak emberek akik bizonyos okok miatt összevesztek, azért nem kell a közösség többi tagjának is utálni őket.
Nekem a Tibi barátom és védeni fogom, de ellenben a másikra nem fogok köpködni. Akire meg haragszom annak meg nyíltan és névvel megmondom a véleményem.
Te még nőjjél kicsit és utána merészelj kritizálni másokat.
Én is aktiv voltam a sárga oldalon, de nem köpködöm őket, már csak azért sem, mert sok barátom van ott. Egy ember miatt nem fogok gyülölködni velük.
Hozzáteszem, hogy nekem Bunnyval sincs semmi bajom. Az más dolog, hogy elfogadom vagy nem a stilusát. Biztos annak is van oka, hogy miért nem irogatok ott. Ők is végeznek egy bizonyos munkát amit értékelek, mert tesznek valamit. Az, hogy nem érik el a Gyurma szintet az egy dolog, de legalább nem üldögélnek a seggükön, mint egyesek a meleg szobában az ismeretlenség és sötétség árnyékába menekülve irogatnak faszságokat és idézgetnek más fórumokról.
Jó lenne ha a kis tizenéves gyerekek nem játszanának forradalmasdit, mert arra még ráérnek. Elöszőr tanulják meg tisztelni az idősebbeket, akik már letettek az asztalra valamit.

egyfelöl nem tűntem el, ezt az anyagot kb egy hónapja forgattuk(ták) le, tehát az ide töltött képek előtt, az ok amiért nem írtam ide és máshova is alig az utóbbi kb két hétben, az az , hogy dolgozom és versenyre készülök...ez napi kb 3,5-4 óra edzés, 8 óra hivatali és 4-5 óra azon kívüli munka...mindenki számoljon mennyi marad alvásra és családra, pedig ez utóbbi áll mindenek felett...ezzel nincs gond csak ez van...ja és mindezt 140-150 g szénhidrát mellett...

a Sasa leírta a lényeget, de Én is írtam már nálam nem "VS." van hanem "ÉS"...nem érdekel ki kivel és miért van rosszban, ez mindenkinek a magánügye, amíg engem nem sért és bánt meg valaki addig nincsenek előítéleteim.
én egy versenyző vagyok vagyis szeretnék az lenni, a dolgom, hogy minél jobb formát hozzak és ha tudok segítsek másoknak is abban, hogy ezt tegyék.
ha bárki is végignézte vagy hallgatta az adást, az látta vagy hallotta, hogy ennek a "szellemében" beszéltem és próbáltam minél több használható információt átadni, nem magamról, a gondjaimról, bajaimról, örömeimről beszélni, hanem arról, hogy hogy készülök, mit teszek, hogy edzek és táplálkozom, hátha van akinek használható információt jelent...

Én elismerek minden erőfeszítést ami ennek a sportnak a népszerűsítését és az emberekhez közelebb jutását szolgálja és próbálok nem egyéni érdekeket látni mögé vagy ha vannak is mögötte ilyenek akkor is azt nézni, hogy van e más is benne, olyan ami esetleg többek hasznára is vállhat!

képeket pedig igyekszem csinálni  ***

2008. Október 04. - 16:12:07
Válasz #1029
Nem elérhető

FirstLady

Tibi, picit félreérthettél valamit, ezen a fórumon és weboldalon sincs semmifajta előitélet vagy bármi abból, hogy ha valaki máshol ír(t), nyilatkozik (zott), stb. :) (én is még az időszámítás előtt ott voltam, és sokan vannak itt szimultán onnan is ;) )

Kitartást a nem egyszerű időszakhoz!

De jó, várjuk a képeket!  @:-) Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
Ha készen vannak, akkor nyugodtan küldd arra a mélcímre, amit múltkor megadtam, felrakom azonnal  8-) ****:))))))

FirstLady

2008. Október 04. - 16:31:03
Válasz #1030
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
....pár pillanatkép hol is jár most a Zita versenye

2008. Október 04. - 16:31:58
Válasz #1031
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1.Ismerősök a háttérben
2.Ismerősök a bírók között

#:-) ;D

2008. Október 04. - 16:36:39
Válasz #1032

Torony

Vendég
....pár pillanatkép hol is jár most a Zita versenye

a második lineup kép erősen  ****:))) kategória :)

2008. Október 04. - 16:52:41
Válasz #1033
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Az előző képeken Horváth Zsuzsi természetesen a modell kategóriába készül! Elég kicsi az aktivitás, vatamit reagálhatnátok, mert többet nem teszek fel képet  **:))))* **:))))* **:))))* **:))))* **:))))* **:))))* **:))))* **:))))*

Na most utoljára.......
Timm Roland ha belefér a klasszikus bodyba  ***)) ***)) ***)) ***))
Két hét múlva szintén Ausztria!
 d:)

Aztán mostmár hozzászolni ám a képekhez, nem linkre rakosgatom!

2008. Október 04. - 16:55:50
Válasz #1034
Nem elérhető

FirstLady

Hurrá, hurrá :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO :-OO
(így jó lesz 8-) !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) )

Jók a képek!  ****:)))))) Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

FirstLady