Magyarországon elég sokan csukottszemmel járnak. no komment
http://www.palatinusfitness.hu/forum/index.php?topic=227.msg7609#msg7609
Nem tudom, hogy ki vagy, de ha felfognád, akkor látnád, hogy pont azt szeretnénk elérni, amit korábban leírtunk. ,,Békét,,
Azért, mert vannak emberek akik bizonyos okok miatt összevesztek, azért nem kell a közösség többi tagjának is utálni őket.
Nekem a Tibi barátom és védeni fogom, de ellenben a másikra nem fogok köpködni. Akire meg haragszom annak meg nyíltan és névvel megmondom a véleményem.
Te még nőjjél kicsit és utána merészelj kritizálni másokat.
Én is aktiv voltam a sárga oldalon, de nem köpködöm őket, már csak azért sem, mert sok barátom van ott. Egy ember miatt nem fogok gyülölködni velük.
Hozzáteszem, hogy nekem Bunnyval sincs semmi bajom. Az más dolog, hogy elfogadom vagy nem a stilusát. Biztos annak is van oka, hogy miért nem irogatok ott. Ők is végeznek egy bizonyos munkát amit értékelek, mert tesznek valamit. Az, hogy nem érik el a Gyurma szintet az egy dolog, de legalább nem üldögélnek a seggükön, mint egyesek a meleg szobában az ismeretlenség és sötétség árnyékába menekülve irogatnak faszságokat és idézgetnek más fórumokról.
Jó lenne ha a kis tizenéves gyerekek nem játszanának forradalmasdit, mert arra még ráérnek. Elöszőr tanulják meg tisztelni az idősebbeket, akik már letettek az asztalra valamit.
egyfelöl nem tűntem el, ezt az anyagot kb egy hónapja forgattuk(ták) le, tehát az ide töltött képek előtt, az ok amiért nem írtam ide és máshova is alig az utóbbi kb két hétben, az az , hogy dolgozom és versenyre készülök...ez napi kb 3,5-4 óra edzés, 8 óra hivatali és 4-5 óra azon kívüli munka...mindenki számoljon mennyi marad alvásra és családra, pedig ez utóbbi áll mindenek felett...ezzel nincs gond csak ez van...ja és mindezt 140-150 g szénhidrát mellett...
a Sasa leírta a lényeget, de Én is írtam már nálam nem "VS." van hanem "ÉS"...nem érdekel ki kivel és miért van rosszban, ez mindenkinek a magánügye, amíg engem nem sért és bánt meg valaki addig nincsenek előítéleteim.
én egy versenyző vagyok vagyis szeretnék az lenni, a dolgom, hogy minél jobb formát hozzak és ha tudok segítsek másoknak is abban, hogy ezt tegyék.
ha bárki is végignézte vagy hallgatta az adást, az látta vagy hallotta, hogy ennek a "szellemében" beszéltem és próbáltam minél több használható információt átadni, nem magamról, a gondjaimról, bajaimról, örömeimről beszélni, hanem arról, hogy hogy készülök, mit teszek, hogy edzek és táplálkozom, hátha van akinek használható információt jelent...
Én elismerek minden erőfeszítést ami ennek a sportnak a népszerűsítését és az emberekhez közelebb jutását szolgálja és próbálok nem egyéni érdekeket látni mögé vagy ha vannak is mögötte ilyenek akkor is azt nézni, hogy van e más is benne, olyan ami esetleg többek hasznára is vállhat!
képeket pedig igyekszem csinálni