2024. November 05. - 13:39:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423321 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

2008. November 12. - 23:01:13
Válasz #2160
Nem elérhető

tas

Pisti lehet, hogy közel áll hozzád Réka, de most nem értünk egyet.
Te egy tapasztalt róka vagy és nem értem, hogy minek ajnározod ennyire, mikor közel sem olyan jó mint előadják.
Véleményem szerint ha valaki szült az ne induljon 2 vagy 8 gyerek után olyan versenyen ahol átlagban 20 év körüli lányok versenyeznek.
Ha 16 év edzés után csak ennyit lehet kihozni egy testből, akkor sajnálom. Ők még nagyon messze vannak a versenysporttól. Azt, hogy ki mit szed, arról meg ne beszéljünk.
Mivel szeretném megtartani a jó viszonyt itt mindenkivel, tehát le is zárom a részemről ezt a témát.
;D

Kár, hogy elbeszélünk egymás mellett és az is kár, hogy csőlátással állsz a témához.

Egyáltalán nem állok közel Rékához, nem ismerjük egymást. Viszont én tudom mi a bodybuilding, mi a fitness, mi a fitness modell, mi az európai-ázsiai body fitness, mi az amerikai figure...stb...

Te is ismered ezeket csak berakod egy lottókerékbe és összekevered őket.  ***))) 8-)

Réka több mint elég fitness modell-be.

Ez a mondanivalóm lényege!

A többi kategóriához meg nincsen és nem is lesz köze! Tehát a külsejét sem kell kritizálnunk. Ahol indult oda pont elég. Érdekes más modellek fizikumát nem szoktuk így kitárgyalni, tehát csakis azért írhatsz róla (gondolom) mert nem szimpatikus neked (az ember vagy a mögötte lévő business). Én sem írnék róla, csak megvédtem.

:-!!!

Most én is egyetértek Pistivel... nem gondolom hogy "nagyon messze lennének a versenysporttól". Ha ő nem való a versenysportba akkor hanyattdobom magam. Abszolút elismerendő hogy színpadra áll, és népszerűsíti (mert azt teszi) a sportot! És maximálisan egyetértek azzal is hogy fitness modellbe bőven elég, és tényleg bőven... Komolyan én nem értem hogy mért támasztasz ilyen elvárásokat. A színvonalat nem csak az emeli hogy hányan vannak TOP európai szintű formában, hanem hogy hány résztvevő van. Most ha Réka nem indulna, akkor még 10 másik lány se, és akkor alig lenne pár résztvevő... akkor meg aztán érdektelenségbe fulladna az egész, az átlag néző és átlag fitnesses, testépítő szempontjából. A sportnak pont ez a jó, hogy sokan indulnak, és nagyon remélem hogy az elvárt szint sem fog emelkedni, mert aki szintet akar lépni, az feljebb megy más kategóriával, és ott próbálhat bizonyítani...hisz van erre is bőven lehetőség. A formáján meg, mint ÁTLAG érdeklődő szemlélő, nem találok kivetnivalót, fitness modellbe ilyenről sztem szó sem lehet Réka esetében. Norbival ketten meg ügyesek hogy így megcsinálták a bizniszt, a terveiket megvalósították, és hitelesen alá is támasztják az elveiket ilyen és ehhez hasonló sport-propagálásokkal. Hamár valaki média-értéket képvisel azt úgygondolom használja is ki, és véleményem szerint mi, illetve inkább Ti, bennfentesek, versenyszervezők, versenyeztetők, edzők, vagyunk, vagytok azok, akiknek ezt maximálisan támogatni kéne, és nem leszólni (akár itt a fórumon), hogy ne induljon már X gyerek után, hanem (őszintén) támogatni, hiszen ez mindenkinek jó. És nem gondolom hogy 16 év edzés után sajnálni kéne hogy ennyit tudott kihozni a testéből, hanem inkább példaképként állítani, aki mind a sportban, mind a vállalkozásban sikert ért el, mert az az ország fejlődésének kulcsa, hogy milyen az egyes emberek mentalitása, hozzáállása a munkához és önértékeléshez és magához az élethez. És ehhez egy sikeres és ismert ember nagyon sokat hozzá tud segíteni, ahogy teszik azt Norbiék, többé kevésbé, de összességében úgy vélem jól. Lehet hogy rossz a rálátásom és nem vagyok elég tájékozott, de ez a meglátásom jelenleg.

2008. November 13. - 03:12:03
Válasz #2161
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Most én is egyetértek Pistivel...
Miért, van hogy nem értesz velem egyet...?  :-O ***))) ;D ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. November 13. - 11:04:21
Válasz #2162
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akkor lezárom másodjára is ezt a vitát!  ;D

Tóth Danit elkapta a gépszíj.Mivel gyakorlatilag semmi akadálya sincs az indulási lehetőségnek,Dani biszony célbavette a Tisza Kupát és a Fitparádét is.

Úgy tünik mint valami terminátor megy előre és mindent visz!  @:-)

2008. November 13. - 11:23:28
Válasz #2163
Nem elérhető

powerbeco

még jó! mindkét versenyen ott leszek így még 2szer megnézhetem mr.brutált..:)  fitparádén én is gondolkodtam vétek lenne kihyagnia a díjazás és az arnold classic kiutazás, flex miatt...ebbből még sokat profitálhat!!!....

2008. November 13. - 12:43:32
Válasz #2164
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< Lehet hogy láttátok már de az rtl reggeli műsorában már szerepelt Flex Wheeler és Timea Majorova. Tehát ők megérkeztek. Egy erős 30 percel ezelőtt Victor Martinez gépe is megérkezett. Baromi jókedvű,baromi nagy,és baromi éhes úgyhogy ment is steaket falni.  :-)!

2008. November 13. - 13:19:57
Válasz #2165
Nem elérhető

Raymond

Már alig várom hogy lássam Victort élőben......... @-o

2008. November 13. - 13:23:12
Válasz #2166
Nem elérhető

Johnnyx

:-< Lehet hogy láttátok már de az rtl reggeli műsorában már szerepelt Flex Wheeler és Timea Majorova. Tehát ők megérkeztek. Egy erős 30 percel ezelőtt Victor Martinez gépe is megérkezett. Baromi jókedvű,baromi nagy,és baromi éhes úgyhogy ment is steaket falni.  :-)!
:-):-):: :-):-):: :-):-):: :-):-)::

Egyetek zabot!

2008. November 13. - 13:47:01
Válasz #2167
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Zombori Laci a klasszikus testépítés WABBA ezüstérmese. (balról)

2008. November 13. - 14:13:35
Válasz #2168
Nem elérhető

Yvette

VIP Member
Danival 2005-ben voltam fotózáson.
Döbbenet,hogy mennyit változott,de ezt az eredmények is tükrözik.
Gratulálok neki!

2008. November 13. - 17:40:51
Válasz #2169
Nem elérhető

fastor

:-O
akkor látom mégegyszer Tóth Danit versenyformában :-OO :-OO :-OO
 (:-) (:-) (:-) Łł= Łł= Łł=
Sztereo, nem tudnál esetleg pár indulót mondani, a tisza kupa junirból?
mert indul IZOMPISTI a fórumról, és érdekelne, kik lesznek az ellenfelei...
jah, ezuttal majd 10 kilóval több, mint tavasszal, és majndem olyan formában ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. November 13. - 17:45:30
Válasz #2170
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
::) ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. November 13. - 18:24:06
Válasz #2171
Nem elérhető

AtomAnti

(:-) (:-) (:-) Łł= Łł= Łł ;

Ráemelt  ;D  ;D ;D    :)
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. November 13. - 18:47:14
Válasz #2172
Nem elérhető

fastor

a negyedik a tavaszi versenyforma, jah, és Atom, csak Kaja, meg alap kiegek @:-)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. November 13. - 18:56:49
Válasz #2173
Nem elérhető

AtomAnti

a negyedik a tavaszi versenyforma, jah, és Atom, csak Kaja, meg alap kiegek @:-)

Gondoltam  ;)

The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. November 13. - 18:57:24
Válasz #2174
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 (:-) (:-) (:-) Łł= Łł= Łł=

Szenzációként is írhatnám de benevezett Lesukov is,leigazolt hozzám. Bocs. Lesuk Sándort keressétek majd. Intéznem kellett neki egy ideiglenes állampolgárságot.

Nevezett a barátja Sergey Basarov is...őt most Németh Pistihez irányítottam.

Fastor...szerintem nézd meg a superbody junior felhozatalát és nézd meg ki honnan indult. Ha valaki MTFSZ által "jóváhagyott" klubbnál van,akkor jóeséllyel ezen is indulni fog.
Olyat válassz aki "tisztának" néz ki.  ;)