Sziasztok!
Rövid összefoglalás az én szemszögemből a versenyről:)
Mindenek előtt GRATULÁLOK MINDEN INDULÓNAK ! Rengeteg munka van ezekben a testekben , ezért helyezéstől függetlenül mindenkinek kijár a dicséret!!
Én ismételten nagyon jól éreztem magam. Sajnos a közönség elég nyugis volt, bár azért voltak pillanatok amikor felvillanyozodótt a hangulat, de azért van még min javítani. Számomra ez a verseny ismételt példa volt arra a bizonyos közösséghez való tartozásról. A Body Sport Kupa különösen kedves számomra, hiszen egyik szervezője Pintér Ferenc a Fitness 2000 vezetője (bár ezt nélkülem is biztos tudjátok)akinek munkássága és a terem amit vezet közel áll a szívemhez. Egy-egy ilyen verseny tényleg mondhatni már-már családias hangulatban zajlik, és ezt talán csak azok érezhetik és érthetik, akik ebben benne vannak.
Viszzatérve a verseny szerintem színvonalasra sikeredett, bár apróbb hibák fellelhetőek, de ez évről évre talán jobb. Remélem lesz folytatás. És ahogy atyánk mondaná "Folytatódjon a SHOW"
A versenyzők közül én most csak Fitness 2000 versenyzőit emelném ki és közülük sem midnenkit (ezer bocsi a többiektől) és hát igen részemről hazabeszélés, dehát én őket ismerem.
Tóth Dani- Igen, ismételten tarolt, a közönség örjöngött és ennyi hozzáfűzni valóm van "ÚRISTEN"
Medek Tibor- neki gratulálni szeretnék, nagyon büszke vagyok rá, Masters kategória +50év felett 2.hely
Balogh László- a teremben sűrűn találkoztam már vele, de szinpadon még nem láttam. Csak gratulálni tudok. Igazán él a szinpadon és nagyon szép fizikumot láthattunk.
Kellner Zsuzsanna- Nála vagyok a legelfogultabb, valami csoda:) A szinpadot neki találták ki, ő erre született és ezt azt hiszem mindenki láthatta, és reméljük mégsokáig láthatja is. (bár aki ma nem volt jelen az erről lecsúszott, mert Zsuzsi elég ritkán, mondhatni sosem áll Magyarországon szinpadon)
Varga Linda- Megcsináltad leányzó! A gyakorlat végül összeállt és gratulálok, hogy kiáltál, és végig csináltad!
Szántai Dóri- Nekem ő (és Zsuzsi) az abszolute példakép. A gyakorlat, a test, a mosoly, minden elsőosztályú volt. Le a kalappal.
Bognár Gergő- Minden elismerésem a gyakorlat miatt. Még így, hogy tudta nem lesz első, még így is becsülettel, és komolyan végig csinálta a szabadgyakorlatát, és ez számomra hűen tükrőzi a sport iránti szeretetét. Gratulálok!
Ezer bocsánat a többiektől, de kicsit hosszú lenne mindenkiről írnom, de ettől még mindenkinek szívből gartulálok, és remélem mások említenek még meg másokat is.
Részemről köszönet a szervezőknek és azoknak akik létrehozták ezt a versenyt! Én nagyon jól éreztem magam és remélem még sok ilyenben lehet részem!!!