2024. November 05. - 16:23:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423365 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Október 30. - 12:01:17
Válasz #1905
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Pszt ez titok! El ne mondjátok senkinek de a lányok kint lesznek a versenyen csak épp Flex Wheeler standján ügyködnek majd.  ;) Nem voltam az sb-n de a Rékasi Anikó az a Rékasi Anikó aki pár éve még remekül szerepelve a Fit-Kidben és a MAFIT versenyein tündökölt? "Az első modell aki ugrani tud." ;)

2008. Október 30. - 12:16:12
Válasz #1906
Nem elérhető

sasa

Pszt ez titok! El ne mondjátok senkinek de a lányok kint lesznek a versenyen csak épp Flex Wheeler standján ügyködnek majd.  ;) Nem voltam az sb-n de a Rékasi Anikó az a Rékasi Anikó aki pár éve még remekül szerepelve a Fit-Kidben és a MAFIT versenyein tündökölt? "Az első modell aki ugrani tud." ;)
Én nem ismerem a múltját, de az intarjúban azt mondta, hogy élete első versenye.
Bár nem tudom mit csinált korában, de itt profi módon viselkedett a szinpadon.
A fenti két lányt a világ bármely részére elmerném küldeni egy megmérettetésre.
Ezek a lányok nem csak jó alakuak, de gyönyörüek is. Łł=

2008. Október 30. - 18:21:39
Válasz #1907
Nem elérhető

Pók

Ok, Laci! ezzel kellet volna kezdeni, hogy beszélsz velem. Nem tudom, akik hívtak miket mondtak neked, de a szájról-szájra terjedő dolgok nem mindig fedik a valóságot. Semmi olyat nem mondtam, és nem is tettem korábban sem, ami rád nézve kellemetlen, vagy rossz lenne. És most nem a poénkodásra gondolok. Eszem ágában sincs elvenni senki eredményét, vagy kitúrni bárkit bárhonnan. A szponzorod pedig odafigyelhetne a TV-re kicsit jobban, hiszen idén NEM IS VOLT még Zsaru verseny, ergo le sem tudtam győzni senkit sem.

De remélem jó verseny lesz, ha jók az információim, akkor idén lesz a legnépesebb zsaru mezőny is. Nem is baj a rendőrségnek, hogy egy versenyen végre nem 2-3 rendőr induló lesz, hanem több, mint a magyar bajnokságon:D:D:D:D

2008. Október 30. - 18:30:52
Válasz #1908
Nem elérhető

kaza

nem tudja valaki mikor van ausytria kupa tavasszal?

2008. Október 30. - 18:38:20
Válasz #1909
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Én nem ismerem a múltját, de az intarjúban azt mondta, hogy élete első versenye.
Bár nem tudom mit csinált korában, de itt profi módon viselkedett a szinpadon.
A fenti két lányt a világ bármely részére elmerném küldeni egy megmérettetésre.
Ezek a lányok nem csak jó alakuak, de gyönyörüek is. Łł=

Ő ugyanaz gondolom....ezeregy versenyen megnéztem.  ;)

2008. Október 30. - 18:39:26
Válasz #1910
Nem elérhető

sasa

2008. Október 30. - 18:41:29
Válasz #1911
Nem elérhető

sasa

Ok, Laci! ezzel kellet volna kezdeni, hogy beszélsz velem. Nem tudom, akik hívtak miket mondtak neked, de a szájról-szájra terjedő dolgok nem mindig fedik a valóságot. Semmi olyat nem mondtam, és nem is tettem korábban sem, ami rád nézve kellemetlen, vagy rossz lenne. És most nem a poénkodásra gondolok. Eszem ágában sincs elvenni senki eredményét, vagy kitúrni bárkit bárhonnan. A szponzorod pedig odafigyelhetne a TV-re kicsit jobban, hiszen idén NEM IS VOLT még Zsaru verseny, ergo le sem tudtam győzni senkit sem.

De remélem jó verseny lesz, ha jók az információim, akkor idén lesz a legnépesebb zsaru mezőny is. Nem is baj a rendőrségnek, hogy egy versenyen végre nem 2-3 rendőr induló lesz, hanem több, mint a magyar bajnokságon:D:D:D:D

Végetek van, mert én is ott leszek Kaposváron és kihívlak mindkettőtöket egy sőr-virsli versenyre! ;-oo-;

2008. Október 30. - 18:44:25
Válasz #1912
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Ausytria hol van? Gondolom valahol Szenegál környékén. Ránézek a versenyeikre.  !+"%

Ausztria Kupa? Általában ezt minden év márciusában döntik el. Ez zömmel májusban szokott lenni. Május közepe.

2008. Október 30. - 18:45:32
Válasz #1913
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Igen ő az!

Ha más is akarja akkor előkeresem a régebbi képeit.  ;)

2008. Október 30. - 19:03:12
Válasz #1914
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Rékasi Anikó a 2002-es Fitness Woman Hungary versenyen. (Pirosban) A másik szélen pedig a pillanatnyilag Dönci szakmai irányítása alatt készülő Frank Szabina.  ;)

2008. Október 30. - 19:09:58
Válasz #1915
Nem elérhető

Vincze Árpád

VIP Member
Na, mégegy a sorozatból Johnny-ról, Árpi bácsinak.  :D

Köszönöm a fotót a sorozatból,Johnny jó formát hozott illetve mutatott jól sikerült a visszatérése,pedig az idő soha nem áll meg,és nem mindig ugy dolgozik ahogy kell.Gratulálok!!!Johnnyt elég régen talán van már annak 15 -éve is, ismertem meg amikor feljött Bp-re Záhonyból.Elősszőr a legendás Koko-Gym-ben találkoztam vele,nagyon tehetséges,fiatal lelkes szorgalmas srác volt,látszott rajta a tűz,szinte harapta a vasakat olyan intenzitással edzett.Mondtam is Koko-nak figyeld meg ebből a kis srácból még lesz valami.És ez az évek multán igaz is lett!Annak ellenére hogy sok mindent elért sok trófeát begyüjtött,megnyert sok versenyt,megmaradt,barátságos,és szerény bodysnak ahogy annak idején megismertem.Nem szállt el mint sok vele eggyütt kezdett társa,mindig a földön jár és még benne van a mozgalomban vastagon zsinórban.Az évek folyamán egészen kikupálódott, szakmailag sokat tud és sok sok fiatal kezdőnek ad önzetlenül tanácsot,segitő kész bárki forduljon is hozzá.Külön szeretnék gratulálni Lindának és  a Zitának a szép szereplésért!Mostanra ennyit minden jót Nektek üdvözlöm az egész Efit- Team-t.  árpi

Realize in your life that you finish first in something !!!

Train as hard as you can !!!

Train your muscle hard !!!

2008. Október 30. - 21:07:19
Válasz #1916
Nem elérhető

BrianB

Rékasi Anikó a 2002-es Fitness Woman Hungary versenyen. (Pirosban) A másik szélen pedig a pillanatnyilag Dönci szakmai irányítása alatt készülő Frank Szabina.  ;)
Már nem a Dönci szakmai irányítása alatt készül  ;) . Akibe ennyi energiát, és pénzt ölnek nem, hogy megháláni nem képes, de nagyívben beleszarik az egészbe, az örüljön, hogy eddig elviselte, csak idén betelt a pohár, úgyhogy a kisasszony hoppon maradt, de ezek után még szinte Ő volt megsértődve. No comment. A Dönci örül, hogy megszabadult tőle.   :-):-)::

2008. Október 30. - 21:08:06
Válasz #1917
Nem elérhető

kaza

Ausytria hol van? Gondolom valahol Szenegál környékén. Ránézek a versenyeikre.  !+"%

Ausztria Kupa? Általában ezt minden év márciusában döntik el. Ez zömmel májusban szokott lenni. Május közepe.
ok ok nem tudok irni :D
koszi  =/+'

2008. Október 30. - 22:10:15
Válasz #1918
Nem elérhető

Pók

Varga Daninak!

Írtad ezt: "De azt hiszem a Berkes Laci ezt már kifejtette Pokróczos Gyurival szemben elég velősen."

Elég velősen, és helytelenül, amit később be is ismert, mert ő nem tudta miről van szó, nem látta a kérdéses műsort, csak azt hallotta, amit neki mondtak a telefonban. Tehát ez nem jó példa.

2008. Október 30. - 22:10:15
Válasz #1919
Nem elérhető

Pók

[/quote]
Végetek van, mert én is ott leszek Kaposváron és kihívlak mindkettőtöket egy sőr-virsli versenyre! ;-oo-;
[/quote]

Hajaj, abból megint énekelés lesz akkor  ;-oo-;