Lehet pályát tévesztettem, ezt bóknak veszem.
Négyszer nyertem meg a versenyt, és ennyiszer nem nyerte meg senki más. Ezt te is tudod. És a világbajnokság tény, hogy nagyobb eredmény, csak nem ennek volt/van az aktualitása most. Te akkor szerepeltél, mikor azt megnyerted, vagy az Ausztria Kupa után, mikor miattad jött velónk a Fókusz a versenyre. Engem most azzal kerestek meg, hogy négyszer nyertem, ezzel kapcsolatosan készítenének velem interjút. Említettem, neked is, ha emléxel rá, hogy a négyszeres az több, mint az örörkös, tavaly ezzel is vicceltünk.
Te pedig azért sem indulhatsz, mert a világbajnokság után megkaptad az örökös címet, innentől meg értelme sem lenne indulni. Nem értem az ismerőseid, mikor tavaly a Fókuszban voltam, és nyertem, akkor is azt hitték, hogy megvertelek? Tájékoztatsd lécci őket majd, hogy te ezt a versenyt már régen kinőtted, csak bírónak jársz, vagy segíteni. Nincs ebben semmi, szerintem ez igen nagy elismerés....
Én nem mondtam olyat sem, hogy én vagyok a legeredményesebb testépítő, hozzátéve ezt is, hogy civilben erős középmezőnyben vagyok, sokkal komolyabb testépítők vannak nálam. Láttad amúgy te ezt a reggeli adást, vagy valami ismerősöd dúlva-fúlva , elfordítva tájékoztatott??? És attól, hogy vannak világbajnokok, lehetnek magyar bajnokok is, lásd a képeket az ifbb.hu-n. (ehhe:D)
Eszem ágában sincs sajnáltatni magam, egyszerűen tőled nem ezt vártam. Azt hittem vagyunk olyan jóban, hogy felhívsz, vagy megkeresel, ha bajod van velem. Amúgy gondolom láttad én kerestelek, mert nem értettem ezt az egészet.
Ha az iwiw üzenőfalat nézted, oda ki is volt írva, hogy a cikk szombaton, vagy vasárnap jelenik meg. Én nem láttam a kész riportot, azt sem tudtam, pontosan melyik nap nyomják ki. Ebbe nem tudok felelős lenni, mivel nem is én írtam, előtte sem láttam. Mondjuk kértem.......de hát egyetemi végzettségem sincs, csak főiskolai. A riportban meg azt mondták, hogy sorra végzem az egyetemeket. Hamar bebuknék, ha ilyen dolgokat terjesztgetnék magamról....
Senki nem vette el az eredményeidet, mint ahogyan az enyémet sem. Csak ez most rólam szólt.