2024. November 05. - 17:24:35
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423370 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 30. - 00:47:43
Válasz #1890
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Kedves Pók!  Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=

Csodálatos védőbeszéd, azt hiszem te pályát tévesztettél!

Örülök, hogy beirtál egy mega magyarázatot, hogy mi miért van és mit irtak el. Ez azonban nem változtat a nyilatkozataidon amit te tettél. Kihagsúlyozod, hogy te vagy a 4xes miszter zsaru, és soha senki nem nyerte meg ennyiszer, már visszahallottam hogy ugye még a Berkes sem- emlitetted párszor igaz ezt pont nem a Tv-ben.
 Hát persze, mert miután én megnyertem az itthoni Zsarut kimentem a Vb-re és ott azóta nyeregettem! Ezért persze a te 4x-es címed nem szárnyalhattam túl, mivel akkor engem már nem engedtek indulni itthon!
Te boldogan nyilatkozod, hogy te vagy a legeredményesebb rendőrtestépítő, engem meg hivogatnak akik latták hogy nem is tudták hogy te engem megvertél!
Mivel igencsak megdolgoztam az abszolút világbajnoki címemért, és van valami a világon amiben én vagyok a legjobb nehezen viselem ha valaki azzal henceg, hogy ebben aztán ő 4xes legjobb!

Ebből a felfogásból kiindulva  egy négyszeres magyar bajnok sokkal eredményesebb mint egy világbajnok, mert az a magyart csak egyszer nyerte meg! Igaz ő egyenes ágon kvalifikál címvédőként a következő vb-re!

Én elhiszem hogy az újságírók elferdítenek dolgokat, de légyszives akkor ezekre jobban odafigyelni, mert ez a te felelőséged!
Akkor nem kell ilyen hatalmas védőbeszédben sajnáltatva mentegetni magad, mert ez a tényeken nem változtat!

A Rendőrség kommunikációjáról meg annyit, hogy attól ha néhányan mellőznek és nem ismernek, az eredményeim azzal még nem veszik el!

Berkes László hétszeres rendőr világbajnok világcsúcstartó( ha nem baj én a redfokozatom nem írom ki mivel ez egy civil fórum)

2008. Október 30. - 00:52:14
Válasz #1891
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Srácok, ezt át kéne vinni egy másik topikba, mivel nem a 2008-as őszi versenyekhez kapcsolódik. Thanks my friends.

Bocs Efit de ez a Mr Zsaru is az őszi szezonban lesz!

Amúgy részemről befejezettnek tekintem a vitát!
Pokrócos urral majd személyesen lebeszélem!

2008. Október 30. - 01:35:58
Válasz #1892
Nem elérhető

Pók

Lehet pályát tévesztettem, ezt bóknak veszem. d:) Négyszer nyertem meg a versenyt, és ennyiszer nem nyerte meg senki más. Ezt te is tudod. És a világbajnokság tény, hogy nagyobb eredmény, csak nem ennek volt/van az aktualitása most. Te akkor szerepeltél, mikor azt megnyerted, vagy az Ausztria Kupa után, mikor miattad jött velónk a Fókusz a versenyre.  Engem most azzal kerestek meg, hogy négyszer nyertem, ezzel kapcsolatosan készítenének velem interjút. Említettem, neked is, ha emléxel rá, hogy a négyszeres az több, mint az örörkös, tavaly ezzel is vicceltünk. O0 Te pedig azért sem indulhatsz, mert a világbajnokság után megkaptad az örökös címet, innentől meg értelme sem lenne indulni. Nem értem az ismerőseid, mikor tavaly a Fókuszban voltam, és nyertem, akkor is azt hitték, hogy megvertelek? Tájékoztatsd lécci őket majd, hogy te ezt a versenyt már régen kinőtted, csak bírónak jársz, vagy segíteni. Nincs ebben semmi, szerintem ez igen nagy elismerés....
Én nem mondtam olyat sem, hogy én vagyok a legeredményesebb testépítő, hozzátéve ezt is, hogy civilben erős középmezőnyben vagyok, sokkal komolyabb testépítők vannak nálam. Láttad amúgy te ezt a reggeli adást, vagy valami ismerősöd dúlva-fúlva , elfordítva tájékoztatott??? És attól, hogy vannak világbajnokok, lehetnek magyar bajnokok is, lásd a képeket az ifbb.hu-n. (ehhe:D)

Eszem ágában sincs sajnáltatni magam, egyszerűen tőled nem ezt vártam. Azt hittem vagyunk olyan jóban, hogy felhívsz, vagy megkeresel, ha bajod van velem. Amúgy gondolom láttad én kerestelek, mert nem értettem ezt az egészet.

Ha az iwiw üzenőfalat nézted, oda ki is volt írva, hogy a cikk szombaton, vagy vasárnap jelenik meg. Én nem láttam a kész riportot, azt sem tudtam, pontosan melyik nap nyomják ki. Ebbe nem tudok felelős lenni, mivel nem is én írtam, előtte sem láttam. Mondjuk kértem.......de hát egyetemi végzettségem sincs, csak főiskolai. A riportban meg azt mondták, hogy sorra végzem az egyetemeket. Hamar bebuknék, ha ilyen dolgokat terjesztgetnék magamról....

Senki nem vette el az eredményeidet, mint ahogyan az enyémet sem. Csak ez most rólam szólt.

2008. Október 30. - 07:58:12
Válasz #1893
Nem elérhető

FirstLady

A hétvégén (egészen pontosan vasárnap) Varga Lindáért szoríthatunk a Body Sport kupán!
Hajrá Lindus!  :-OO :-OO :-OO :-):-)::
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 30. - 10:51:22
Válasz #1894
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Szóval még mindig marad egyedül a WWW.BODYBUILDING.HU :-):-)::

akkor akár nyilvánosan is lehetne hordani a cuccait...  ;D másnak is megy :D :D :D

Szted Torony én miben szoktam lenni? Na mindegy, te mindig jobban tudsz mindent! De ezt már megszoktuk! !+"%

2008. Október 30. - 10:54:46
Válasz #1895
Nem elérhető

hopika

akkor akár nyilvánosan is lehetne hordani a cuccait...  ;D másnak is megy :D :D :D

Szted Torony én miben szoktam lenni? Na mindegy, te mindig jobban tudsz mindent! De ezt már megszoktuk! !+"%

Há' mert Neked van olyanod...el nem adtok belőle,vagy nem lehet tiszteletbeli/megtűrt /a végek alatt megbúvó taggá avanzsálódni valahogy?
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 30. - 11:12:42
Válasz #1896
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

Há' mert Neked van olyanod...el nem adtok belőle,vagy nem lehet tiszteletbeli/megtűrt /a végek alatt megbúvó taggá avanzsálódni valahogy?

Akkor a pontosság kedvéért, hogy Torony úr is átlássa a dolgokat!

A csapatom mezére is rákerűlt a bodybuilding.hu (még ha lehet, hogy nem óriásiban amit Ladytől megkaptam már) egészen pontosan az újjára! A halacskát azért nem tettem rá, mert az utolsó utáni pillanatban készítettem el s így nem volt honnan levennem! A másik dolog, hogy elméletileg a bodybuilding.hu csak engem támogat a versenyzőimet nem, de azt hiszem nagyon sokat tett nekem eddig is a cég s én is mindenben megpróbáltam őket támogatni eddig is, mint szereplésben, mint versenyzésben, mint felfogásban, s termékek ajánlásában, s abban is, hogy nem csak az én pólómra tetettem rá a lógót, hanem az Alpi pólójára is, s a többi pólóra is ezután is ezt fogom tenni, mert elismerem a sportot, s azt amit eddig érte tettek! Nem vádaskodni kell, hanem bele kellene látni a dolgok belsejébe, vagy kérdezni! Lady ezt tette, mert azonnal felhívott és elmondtam neki mindent ezzel kapcsolatban! S azt is, hogy a mezemen azért nincs rajta a bodybuilding.hu, mert azt ajándékba csináltatta nekem az Alpi az elismerése jeléűl! Nem azzal kellene törlteni ezt a fórum részt, hogy magyarázkodom, vagy másokat vádolsz alaptalanúl. Az ok, hogy eddig sem és most sem bírsz engem, de eddig mindig megpróbáltam ezen átsiklani, de azt hiszem ezt nem érdemeltem meg! Ezek után egy jó tanács: Ha valakit nem ismersz vagy nem tudsz róla ELEGET akkor ne mondj véleményt! De azt hiszem a Berkes Laci ezt már kifejtette Pokróczos Gyurival szemben elég velősen.

Tisztelettel: Varga Dániel

2008. Október 30. - 11:17:10
Válasz #1897
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Privátba ha lehet kérni. Köszönöm!  :-){

2008. Október 30. - 11:17:53
Válasz #1898
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Privátba ha lehet kérni. Köszönöm!  :-){

Nincs titkolni valóm Sztereo, ezért ment ide!

2008. Október 30. - 11:28:24
Válasz #1899
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem is amiatt csak nem kapcsolódik közvetlenül a 2008-as őszi szezonhoz.  ;)

2008. Október 30. - 11:32:17
Válasz #1900
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Lehet pályát tévesztettem, ezt bóknak veszem. d:) Négyszer nyertem meg a versenyt, és ennyiszer nem nyerte meg senki más. Ezt te is tudod. És a világbajnokság tény, hogy nagyobb eredmény, csak nem ennek volt/van az aktualitása most. Te akkor szerepeltél, mikor azt megnyerted, vagy az Ausztria Kupa után, mikor miattad jött velónk a Fókusz a versenyre.  Engem most azzal kerestek meg, hogy négyszer nyertem, ezzel kapcsolatosan készítenének velem interjút. Említettem, neked is, ha emléxel rá, hogy a négyszeres az több, mint az örörkös, tavaly ezzel is vicceltünk. O0 Te pedig azért sem indulhatsz, mert a világbajnokság után megkaptad az örökös címet, innentől meg értelme sem lenne indulni. Nem értem az ismerőseid, mikor tavaly a Fókuszban voltam, és nyertem, akkor is azt hitték, hogy megvertelek? Tájékoztatsd lécci őket majd, hogy te ezt a versenyt már régen kinőtted, csak bírónak jársz, vagy segíteni. Nincs ebben semmi, szerintem ez igen nagy elismerés....
Én nem mondtam olyat sem, hogy én vagyok a legeredményesebb testépítő, hozzátéve ezt is, hogy civilben erős középmezőnyben vagyok, sokkal komolyabb testépítők vannak nálam. Láttad amúgy te ezt a reggeli adást, vagy valami ismerősöd dúlva-fúlva , elfordítva tájékoztatott??? És attól, hogy vannak világbajnokok, lehetnek magyar bajnokok is, lásd a képeket az ifbb.hu-n. (ehhe:D)

Eszem ágában sincs sajnáltatni magam, egyszerűen tőled nem ezt vártam. Azt hittem vagyunk olyan jóban, hogy felhívsz, vagy megkeresel, ha bajod van velem. Amúgy gondolom láttad én kerestelek, mert nem értettem ezt az egészet.

Ha az iwiw üzenőfalat nézted, oda ki is volt írva, hogy a cikk szombaton, vagy vasárnap jelenik meg. Én nem láttam a kész riportot, azt sem tudtam, pontosan melyik nap nyomják ki. Ebbe nem tudok felelős lenni, mivel nem is én írtam, előtte sem láttam. Mondjuk kértem.......de hát egyetemi végzettségem sincs, csak főiskolai. A riportban meg azt mondták, hogy sorra végzem az egyetemeket. Hamar bebuknék, ha ilyen dolgokat terjesztgetnék magamról....

Senki nem vette el az eredményeidet, mint ahogyan az enyémet sem. Csak ez most rólam szólt.

Nem olvastam az iwiw üzenőt, és a műsort sem láttam.Kevés a szabadidőm ezekre a dolgokra! Azonban az elmult napokban kb. 20-an hívtak fel az új hírekkel, ami a kampánytevékenységből lejött.

Az egyik szponzorom is(nem a bodybuilding.hu) azzal hívott fel az RTL-es szereplésed után hogy a riportból az jött ki, hogy ebben a "redőr" kategóriában te vagy a legjobb, pedig engem pont ezért szponzorál az utazásaim térítésével!
Barátodról és példaképedről (ahogy irtad rólam) nem esett szó!
 Akik hivogattak azoknak az jött le, amit írtam! Nekem pedig kicsit unalmas volt egész nap ezt hallgatni. Nekem semmi bajom azzal, ha valami rólad szól, hiszen az a sportnak is reklám és jó.

Csak szerintem a nyilatkozatok tartalmát kellene egyértelmüsíteni, és akkor nincs ok a félreértésekre!!!

Amúgy szerintem ezt az egészet már most túlbeszéltük! Ennél fontosabb és aktuálisabb témák is vannak ezen a fórumon!
Majd leülünk, és megbeszéljük ezeket a problémákat, félreértéseket mi ketten!
 d:)

2008. Október 30. - 11:40:29
Válasz #1901
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A topikhoz híven egy kis jóhírrel kedveskedek a Fitparádén induló modelleknek.

Bár nekünk üröm de a versenyzőknek öröm: Nem indul a Timea Majorova versenyen sem Toldi Zsuzsi sem Pazsitka Tünde.  ;) Szabad a pálya! 

2008. Október 30. - 11:44:30
Válasz #1902
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Kezd ez az oldal is besárgulni, mint az a bizonyos!

Ezért most ezután kérek mindenkit hogy szeressük egymást gyerekek!

Mi mindig egy boldog közösség voltunk, ahol mindenki tisztelte a másikat. Most én kérem, hogy ez ne változzon!
Nem tesznek jót a negatív energiák! Én is sajnálom, hogy az álltalam taglaltakat felhoztam!

Koncentráljunk a sportra és csak arra!

2008. Október 30. - 11:47:28
Válasz #1903

Zsuzsi

Vendég

Bár nekünk üröm de a versenyzőknek öröm: Nem indul a Timea Majorova versenyen sem Toldi Zsuzsi sem Pazsitka Tünde.  ;) Szabad a pálya! 
[/quote

Ez valóban jó hír az indulóknak. Szerintem így is izgalmas lesz.
A Berkes Családtól kérdem: Zsuzsit láthatjuk itt?

2008. Október 30. - 11:56:02
Válasz #1904
Nem elérhető

sasa

Ez meg lep amit írtál.
A Toldi Zsuzsi éveken keresztűl top-on volt amit meg is érdemelt, de most már tudomásul kell venni, hogy kopogtatnak az ajtón az utódok.
Véleményem szerint a mai mezőnyben a Berkesék Zsuzsiját és a Super Bodyn elöszőr induló Rékasi Anikót nem tudják megverni.
Szivesen látnám kettőjüket egymás mellett a szinpadon.