Sziasztok..Köszönöm azoknak akik kijöttek,megnéztek és szurkoltak nekünk..Nagyon sajnáltam azt hogy az utolsó napokban összezavartak hiszen egyik pillanatban CH-t töltöttem,kevesebbet ittam,majd másik pillanatban fehérjéztem ,amihez már ugye nem ihattam a megszokott mennyiséget.Ez így kb 3-4 szer lezajlott,végül már azt sem tudtam hogy mit is csinálok.
Amit az összes versenyző figyelmébe ajánlok!!!!
Mivel lényegében bemutatóra álltam fel,ezért"csak" Pro Tan-t használtam,ami mint tudjuk önmagában matt.Mivel nem volt hozzá a saját Muscle Juice olaja,ezért egy sima olajat használtam,ami aztán olyan gyönyörűen eltömítette a bőröm pórusait,hogy egyik pillanatról a másikra éreztem,ahogy a testem nehezül és vizesedik,az olaj csurgott le patakokban rólam a színpadon,majd még erre jött a lámpáktól az izzadás és csöpögtem mint egy cseppkő.Ez egy téthelyzetben katasztrofális lett volna,de így egy bemutató erejéig jó is tanulság volt és most legalább olcsó tabónulópénzzel járt.Ahogy lefürödtem otthon fél óra múlva kb 10%-kal élesebb,szárazabb voltam.Van is erről 1-2 képem,ma még felteszem.
Egyébként felejthetetlen élmény volt a Gyurma forgatás otthon nálam(ahol talán csak azt nem vették fel amikor pisilek vagy talán még azt is),a Lurdy házban,ahol levertem a polcról a cell-tech-et(bocs Efit
) és a Mom -beli forgatás,a poénok,a nyereményjáték forgatás.......
Ebből is látszik,hogy nem vagyok még csúcsformában,mert akkor általában úgy visznek be az öltözőbe és nem igazán tudok beszélni,de majd nov 9-re a Gyurma kevéért megtanulom a jelbeszédet.
Tehát ez így volt most jó,így tetszett,így nagy élményt nyújtott és remélem számotokra is megérte kijönni a Mom-ba.
Később folytatom a topikomba és azt hiszem az elkövetkezendő hetekben nagyon sok képet fogtok látni rólam a hátralévő időszakokról...