2024. November 06. - 02:51:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423467 alkalommal)

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában

2008. Október 26. - 09:35:35
Válasz #1650
Nem elérhető

FirstLady

Kedves lild, a versenyzők felkészülését úgy gondolom senki nem kérdőjelezi meg... nem tudom, hogy te ezt honnan veszed, de mindenesetre nagyon jól hangzik, amit írtál...

...és nagyon kedves tőled, hogy újra írsz x hónap után, és meg akarod mutatni nekünk, hogy hogy' mennek a dolgok... 8-)

:-!!!

Nem kell ahoz rendszeresen írogatni, hogy valaki kövesse az eseményeket, épp elég akkor ha van vélemény és most van, de nem kell egyetértened  ;)
Részemről pont...
értelmező olvasás...

Ha itt ellenségnek tekintenék a versenyzőket, vagy nem ismernék el a felkészülésüket, a munkájukat, a formájukat, és a személyiségüket, akkor azt hiszem nem itt lenne a legtöbb ÖNKÉNT regisztrált sportoló, és a legtöbb versenyző felkészülési képe... bármilyen csapathoz is tartozik... ne tessék összekeverni a fórumokat...

Izomboy, Fastor tudni fogja, hogy mire gondoltam, és azt is, hogy abszlút pozitív, amit írtam, mégha nem is jött át ez mindenkinek ;) de ha esetleg mégsem tudná, majd dob egy privit, és elmondom neki...
röviden, írtam valamit, ami nem úgy lett, ahogy én megjósoltam ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 26. - 09:46:40
Válasz #1651
Nem elérhető

Gabe

LilD leginkább arra utalt, hogy azért, mert vannak nem éppen populáris, nem éppen jóakaró emberek ebben a sportban,
attól még mindenki jól tudja, hogy volt hétvégén egy másik nagyszabású verseny is, ahol nagyon jó mezőny gyűlt össze.
Biztos ,hogy mindenki megnézi a képeket onnan is, és elolvassa az infókat is róla.
Ha másért nem, Tóth Dani fizikuma miatt.
De sorolhatnám még a kiemelkedő szintű teljesítményeket.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 26. - 09:53:07
Válasz #1652
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nemhiszem hogy bárkinek bajának kellene lennie a superbodyval.

Megnéztem volna mindkettőt. Majd jövőre.  ****:))))))

2008. Október 26. - 09:55:24
Válasz #1653
Nem elérhető

George

Nemhiszem hogy bárkinek bajának kellene lennie a superbodyval.

Megnéztem volna mindkettőt. Majd jövőre.  ****:))))))
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de egyetértek Zsoltival ;D Brekk ****:))))))

2008. Október 26. - 09:56:22
Válasz #1654
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A versenyzők közül meg gratula Lindusnak is mert hősiesen helyt állt!  :-)!

Tulképp jó felhozatal volt itt is modellben.

Az extremefit csapat jófej volt. Ezt meg kell élni....a történteket nem lehet szavakba önteni.

2008. Október 26. - 10:06:01
Válasz #1655
Nem elérhető

Gabe

Én is csak gratulálni tudok mindenkinek!  ****:))))))
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 26. - 10:06:44
Válasz #1656
Nem elérhető

FirstLady

LilD leginkább arra utalt, hogy azért, mert vannak nem éppen populáris, nem éppen jóakaró emberek ebben a sportban,
attól még mindenki jól tudja, hogy volt hétvégén egy másik nagyszabású verseny is, ahol nagyon jó mezőny gyűlt össze.
Biztos ,hogy mindenki megnézi a képeket onnan is, és elolvassa az infókat is róla.
Ha másért nem, Tóth Dani fizikuma miatt.
De sorolhatnám még a kiemelkedő szintű teljesítményeket.
Szerintem meg inkább az nem tetszett neki, hogy azt mondtam, hogy a ledes kijelző kiment a divatból...

És még mindig nem értem, hogy a versenyzőket miért kellett belekeverni a témába... Volt egy sb, mint minden évben (csak most voltak olyanok, aki a pénzükért a folyosóra szorultak), voltak olyan versenyzők, akiket látunk majd' minden évben, és volt egy másik verseny, ahol egy olyan ember volt, akit nem látunk gyakran... ennyi...
Egy biztos: az a véleményem, -még ha nem is tetszik mindenkinek-, hogy aki nem látta Johnnyt, az olyan élményről maradt le, hogy elmondani nem tudom... de hozzáteszem azt is, hogy bár ezt nem élheti át ugyanúgy, aki nem volt ott, de november 9-én még megnézheti Johnny-t!  @:-)
de ezzel nem a többi versenyző érdemét akartam kisebbíteni, csak ezt nem mindenki érti meg... ;)

:-!!!

De ha már a versenyzőknél tartunk a másik verseny versenyzőiből nem csak Tóth Dani volt kiemelkedő, hanem többek között Barna Robi, aki -ahogy hallottam- élete legjobb formáját hozta, és nagyon sajnálom, hogy őt is egy betegség gátolt meg abban, hogy dobogón állhasson a verseny végén... Bognár Gergőnek nagyon drukkoltam, hogy úgy jöjjön össze minden, ahogy szeretné, és sajnálom azt, hogy nem ott végzett, ahol szerett volna (ő tudja, hogy miért mondom ezt ;))
és biztos van olyan, akit kihagytam, de még fáradt vagyok :)

FirstLady

2008. Október 26. - 10:12:48
Válasz #1657
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Én is néztem egy rövid ideig az SB közvetítést tegnap.
Szerintem a háttér kivetítő jó ötlet volt.
A mezőny jó volt!

Ha konkurencia, ha nem, az SB Magyarországon még mindig a legkiemelkedőbb verseny a 2008-as szezonban is. Ez vitathatatlan.

A MOM-ban viszont számunkra felejthetetlen események történtek. Kezdve a csapattagokkal, ha csak egy egy rövid találkozó is, Johnny hihetetlen jó volt, a Gyurma kamerái dolgoztak, Zita és Linda a színpadon, a Berkes "István"  ;D és xéna team a színpadon stb...Nagyon jó dolgok ezek!

...A folytatás, mivel az őszi szezonnak még nincs vége, 2 hét múlva Johnny teljes versenyformában összecsap az európai elittel!

Stay tuned my friends!  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 10:13:24
Válasz #1658
Nem elérhető

gurkha

Nos ahogy ígértem itt van Tóth Dani tegnapi videója:  
Elöljáróban csak ennyit szeretnék mondani:  :-O  :-O  :-O
http://www.youtube.com/watch?v=WSV-SoeBWnY

2008. Október 26. - 10:13:48
Válasz #1659
Nem elérhető

AnitaH

Sziasztok Kedves Fórumozók!

Gratulálhattok Nekem is, Fitness Forma II. kategóriában I. helyzett lettem :-!
A sok második hely után, tegnap végre NYERTEM @-o
Képeket majd teszek fel, vagy Bali megteszi helyttem @:-)

2008. Október 26. - 10:15:13
Válasz #1660
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

****:))))))
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 26. - 10:16:06
Válasz #1661
Nem elérhető

FirstLady

Anita, gratulálok! :-!  :-)! Łł= Łł= Łł= Łł=

FirstLady

2008. Október 26. - 10:19:49
Válasz #1662
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Október 26. - 10:21:10
Válasz #1663
Nem elérhető

AnitaH

Köszönöm és én is minden kedves VERSENYZŐNEK, valakinek már személyesen is megtettem, GRATULÁLOK, nagyon szép eredményeket értetek el  (:-)
Külön nem emelnék ki senkit, azt már megtettétek helyettem @:-) SZÉP VOLT Łł= Łł= Łł= Łł=

2008. Október 26. - 10:22:40
Válasz #1664
Nem elérhető

gurkha

Itt egy másik ahol is visszatapsolják Danit:

http://www.youtube.com/watch?v=Ep2NicFzeOw