2024. November 06. - 05:40:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423525 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Október 25. - 21:48:48
Válasz #1590
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Hamarosan beszámolók, képek Johnny-ról és arról, hogy mi történt ma a MOM színpadán. Annyi biztos, hogy nagyon jó kis családias hangulat volt.  ;)

Stay tuned folks! ****:)))))) Magyarul: maradjatok ránkklinkelve.  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 25. - 21:49:44
Válasz #1591
Nem elérhető

gurkha

sajnos egy rossz hírem van azoknak akik a Barna Robit akarták ma látni!  
Elég durva hányásos rosszul lét kerítette hatalmában ezért a délutáni SB. versenyen nem tudott elindulni!  :angry:  :angry:
Johnnyval egyetemben én is láttam tegnap és hááát   :-O  valami elképesztő formában volt!!! Minden esetre innen is gyors gyógyulást neki!

2008. Október 25. - 22:04:41
Válasz #1592
Nem elérhető

bandus

Elég durva hányásos rosszul lét kerítette hatalmában ezért a délutáni SB. versenyen nem tudott elindulni!  :angry:  :angry:
Johnnyval egyetemben én is láttam tegnap és hááát   :-O  valami elképesztő formában volt!!! Minden esetre innen is gyors gyógyulást neki!

ezt mi okozhatja? többször, több versenyre készülő emberről olvastam, hogy nagyon sokat hányt a verseny előtti nap, így nem tudott elindulni. ebből gondolom, hogy ez összefügghet a készüléssel, a verseny előtti nyomelemtrükközéssel, vagy ilyesmi? javítsatok ki, ha nagyon butaságot kérdeztem !+"%

illetve egyáltalán mit tud hányni ilyenkor az ember, hiszen víz az nem igazán van benne.
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Október 25. - 22:06:55
Válasz #1593
Nem elérhető

gurkha

Tóth Dani elsőőőőő   (:-)
Neki és Kovács Ferencnek a Mexico-i WABBA VB.-én való indulás teljes költségét kifizeti Pintér Ferenc a fitness2000 tulajdonosa!!  :-O  :-O  :-O
Reméljük,hogy még sok ilyen embere lesz sportágunknak!!!   :-){  :-){  :-){

2008. Október 25. - 22:08:04
Válasz #1594
Nem elérhető

Cressler

Hamarosan beszámolók, képek Johnny-ról és arról, hogy mi történt ma a MOM színpadán. Annyi biztos, hogy nagyon jó kis családias hangulat volt.  ;)

Stay tuned folks! ****:)))))) Magyarul: maradjatok ránkklinkelve.  :D
folyamatosan  klinkelünk  ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Október 25. - 22:13:39
Válasz #1595
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

ezt mi okozhatja? többször, több versenyre készülő emberről olvastam, hogy nagyon sokat hányt a verseny előtti nap, így nem tudott elindulni. ebből gondolom, hogy ez összefügghet a készüléssel, a verseny előtti nyomelemtrükközéssel, vagy ilyesmi? javítsatok ki, ha nagyon butaságot kérdeztem !+"%

illetve egyáltalán mit tud hányni ilyenkor az ember, hiszen víz az nem igazán van benne.

Ilyenkor hányja ki az ember a hot bladot biztos.  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 25. - 22:14:06
Válasz #1596
Nem elérhető

gurkha

holnapi nap folyamán megpróbálom elérni a Danit és ha ő is beleegyezik akkor fölrakom a versenyen készült videóját  @-o
A gyakijáról annyit tudnék csak mondani,hogy a pózolás magas iskoláját mutatta be nekünk,elképesztő volt!  :-O  :-O

2008. Október 25. - 22:17:31
Válasz #1597
Nem elérhető

Gabe

Ilyenkor hányja ki az ember a hot bladot biztos.  :D
miért kell forrón inniuk?  :D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 25. - 22:28:08
Válasz #1598
Nem elérhető

Lalika85

Ezúton szeretnék gratulálni Lindának és Johnnynak!

Örülök,hogy talákozhattam élőben Efittel végre, na meg a Bodybuilding csapatával és 3 fórumtaggal.

Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Október 25. - 22:33:30
Válasz #1599
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ezúton szeretnék gratulálni Lindának és Johnnynak!

Örülök,hogy talákozhattam élőben Efittel végre, na meg a Bodybuilding csapatával és 3 fórumtaggal.

****:))))))   :D

2008. Október 25. - 22:37:25
Válasz #1600
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Hamarosan jönnek a fotók Johnny mesterről  ****:)))))) @:-)

2008. Október 25. - 22:56:42
Válasz #1601
Nem elérhető

gurkha

Robi még délelőtt tudott indulni..
És Dani szintén délelött..

2008. Október 25. - 23:05:28
Válasz #1602
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
1. Johnny tudja mivel kell tölteni   :D

2008. Október 25. - 23:07:59
Válasz #1603
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
2.

Johnny nem verseny hanem bemutató formában. ;)

2008. Október 25. - 23:13:11
Válasz #1604
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
2.

Johnny nem verseny hanem bemutató formában. ;)

Igen, erre mondják azt, hogy huuú bazdmeg... :D