Összes szavazó: 208
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
sajnos egy rossz hírem van azoknak akik a Barna Robit akarták ma látni! Elég durva hányásos rosszul lét kerítette hatalmában ezért a délutáni SB. versenyen nem tudott elindulni! Johnnyval egyetemben én is láttam tegnap és hááát valami elképesztő formában volt!!! Minden esetre innen is gyors gyógyulást neki!
Hamarosan beszámolók, képek Johnny-ról és arról, hogy mi történt ma a MOM színpadán. Annyi biztos, hogy nagyon jó kis családias hangulat volt. Stay tuned folks! Magyarul: maradjatok ránkklinkelve.
Idézetet írta: gurkha - 2008. Október 25. - 21:49:44sajnos egy rossz hírem van azoknak akik a Barna Robit akarták ma látni! Elég durva hányásos rosszul lét kerítette hatalmában ezért a délutáni SB. versenyen nem tudott elindulni! Johnnyval egyetemben én is láttam tegnap és hááát valami elképesztő formában volt!!! Minden esetre innen is gyors gyógyulást neki!ezt mi okozhatja? többször, több versenyre készülő emberről olvastam, hogy nagyon sokat hányt a verseny előtti nap, így nem tudott elindulni. ebből gondolom, hogy ez összefügghet a készüléssel, a verseny előtti nyomelemtrükközéssel, vagy ilyesmi? javítsatok ki, ha nagyon butaságot kérdeztem illetve egyáltalán mit tud hányni ilyenkor az ember, hiszen víz az nem igazán van benne.
Idézetet írta: bandus - 2008. Október 25. - 22:04:41Idézetet írta: gurkha - 2008. Október 25. - 21:49:44sajnos egy rossz hírem van azoknak akik a Barna Robit akarták ma látni! Elég durva hányásos rosszul lét kerítette hatalmában ezért a délutáni SB. versenyen nem tudott elindulni! Johnnyval egyetemben én is láttam tegnap és hááát valami elképesztő formában volt!!! Minden esetre innen is gyors gyógyulást neki!ezt mi okozhatja? többször, több versenyre készülő emberről olvastam, hogy nagyon sokat hányt a verseny előtti nap, így nem tudott elindulni. ebből gondolom, hogy ez összefügghet a készüléssel, a verseny előtti nyomelemtrükközéssel, vagy ilyesmi? javítsatok ki, ha nagyon butaságot kérdeztem illetve egyáltalán mit tud hányni ilyenkor az ember, hiszen víz az nem igazán van benne.Ilyenkor hányja ki az ember a hot bladot biztos.
Ezúton szeretnék gratulálni Lindának és Johnnynak!Örülök,hogy talákozhattam élőben Efittel végre, na meg a Bodybuilding csapatával és 3 fórumtaggal.
2. Johnny nem verseny hanem bemutató formában.