2024. November 06. - 06:56:13
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423539 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2008. Október 24. - 21:16:34
Válasz #1575
Nem elérhető

sasa

Debreczeni Gáborunk abszolút felkészületlen lába.........hmmmmmmmmm
:-)!

2008. Október 24. - 21:19:25
Válasz #1576
Nem elérhető

Raymond

Ott van a szeren a láb...... :-O

2008. Október 24. - 21:30:27
Válasz #1577
Nem elérhető

God Vazzeg

Húú bazze, asszem lábaznom kell még egy pár évet  :-O

2008. Október 24. - 21:32:16
Válasz #1578
Nem elérhető

FirstLady

Húú bazze, asszem lábaznom kell még egy pár évet  :-O
nekem is vagy 50 évet még :D
majd indulok granny kategóriában ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 25. - 07:14:10
Válasz #1579
Nem elérhető

FirstLady

Sajnos ma is egy rossz hírrel kell kezdenem a napot :(

Már pár napja tudom Kozaróczy Tibiről, hogy sajnos nem tud indulni a mára tervezett versenyén sem :( Csak azért nem írtam eddig, mert nem kérdeztem rá, hogy ez mennyire publikus információ, de aki ma úgy tervezte, hogy látja Őt színpadon, sajnos nem fogja, és úgyis észrevenné, hogy nincs ott... :(

És ezzel még nincs vége, mert a mostani versenyszezont ki kell hagynia, az elhúzódó betegség miatt  :'(

De öröm az ürömben, hogy jövőre -remélhetőleg- még nagyobb-, és még jobb formában lehet, és remélhetőleg, nem fog közbejönni semmi, főleg nem egy betegség! :-):-)::

FirstLady

2008. Október 25. - 07:42:41
Válasz #1580
Nem elérhető

LilD

Sajnos ma is egy rossz hírrel kell kezdenem a napot :(

Már pár napja tudom Kozaróczy Tibiről, hogy sajnos nem tud indulni a mára tervezett versenyén sem :( Csak azért nem írtam eddig, mert nem kérdeztem rá, hogy ez mennyire publikus információ, de aki ma úgy tervezte, hogy látja Őt színpadon, sajnos nem fogja, és úgyis észrevenné, hogy nincs ott... :(

És ezzel még nincs vége, mert a mostani versenyszezont ki kell hagynia, az elhúzódó betegség miatt  :'(

De öröm az ürömben, hogy jövőre -remélhetőleg- még nagyobb-, és még jobb formában lehet, és remélhetőleg, nem fog közbejönni semmi, főleg nem egy betegség! :-):-)::

Én személyesen nem ismerem, de nagyon kíváncsi lettem volna rá azok után amiket olvastam és láttam róla. Szóval részemről  :'( .
Jobbúlást neki és jövőre mindent bele  ****:))))))

2008. Október 25. - 08:13:36
Válasz #1581
Nem elérhető

sasa

Sajnos Tibi valóban nagyon komoly dolgokon megy keresztűl, de ő egy Titan Man és minden nehézséget leküzd. ˝=/
Brigi szeretné megköszönni azok gratulációit akik gondoltak és gondolni fognak rá a versenyidőszakban.
Nagyon jól esnek neki a jó kivánságok ezekben a nehéz időszakokban. Aki benne van a versenysportban az tudja, hogy ez milyen kemény munka és mekkora nélkülözésekkal jár.
Szerintem a sikereknek együtt kell örűlni Team-tól függetlenűl, mert a barátságok nem a csapatokhoz vannak beszükitve. ;-oo-;

2008. Október 25. - 08:46:40
Válasz #1582
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Tibi az egyik nagy esélyese volt a mai napnak...
íbriginek sok-sok gratuláció...
Barna Robit tegnap este megnéztem...hát mit is mondjak,mivel együtt készültünk minden nap találkoztunk,tehát tegnapelőtt jártam nála...ettől függetlenül tegnap este nem ismertem meg...nos ha olyan száraz tudnék lenni a nov 9-i EU eltite-re nem panaszkodhatnék.Egyértelműen élete magasan legjobb formáját hozta(kellett ezért néha elbeszélgetni vele),de ha jól meg tudja magát mutatni(nagyon sokat javult a pózolása) és nincs előre már meg a sobor gazdája eszméletlen csata várható...Az elődöntőn mindenképpen megkukucskálom legalább a GP seket --)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Október 25. - 08:59:54
Válasz #1583
Nem elérhető

sasa

Tibi az egyik nagy esélyese volt a mai napnak...
íbriginek sok-sok gratuláció...
Barna Robit tegnap este megnéztem...hát mit is mondjak,mivel együtt készültünk minden nap találkoztunk,tehát tegnapelőtt jártam nála...ettől függetlenül tegnap este nem ismertem meg...nos ha olyan száraz tudnék lenni a nov 9-i EU eltite-re nem panaszkodhatnék.Egyértelműen élete magasan legjobb formáját hozta(kellett ezért néha elbeszélgetni vele),de ha jól meg tudja magát mutatni(nagyon sokat javult a pózolása) és nincs előre már meg a sobor gazdája eszméletlen csata várható...Az elődöntőn mindenképpen megkukucskálom legalább a GP seket --)
Szuper, akkor találkozunk.
A szünetben meghívlak egy mignonra és egy kólára. :-oD **:))))*

2008. Október 25. - 09:17:11
Válasz #1584
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
én is éppen most akartam egy kólát fizetni Johnny-nak.  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 25. - 11:39:33
Válasz #1585
Nem elérhető

FirstLady

Aki ellátogat a Mom művelődési házba délután, az egy meglepetésre is számíthat a bodybuilding.hu csapatától  8-)

...de pszt, nem én mondtam :-X ***))) 8-)

FirstLady

2008. Október 25. - 11:42:04
Válasz #1586
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Aki ellátogat a Mom művelődési házba délután, az egy meglepetésre is számíthat a bodybuilding.hu csapatától  8-)

Mi ott leszünk  ;D

2008. Október 25. - 11:43:24
Válasz #1587
Nem elérhető

FirstLady

Mi ott leszünk  ;D
mi is 8-) ;D

FirstLady

2008. Október 25. - 12:19:40
Válasz #1588
Nem elérhető

Lalika85

Megint találkozunk  ;)
Már várom.
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Október 25. - 13:40:07
Válasz #1589
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Lassan indulunk Johnnyhoz  @:-)