Összes szavazó: 208
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Szombattal kapcsolatban egy részletes műsorismertető most már jól jönne !
Idézetet írta: B1ll4 - 2008. Október 24. - 10:53:25Szombattal kapcsolatban egy részletes műsorismertető most már jól jönne ! most már: egyébként IFBB-s versenyekről nem gyakran szokott készülni műsorismertető, de aranyos vagy, hogy izgulsz
Idézetet írta: powerbeco - 2008. Október 23. - 21:40:28Tőlem 2 lány indul modellban az SB-n..BlAankuci élete legjobb formájában, szerintem győzelmi esélyekkel de majd meglátjuk...és Magdika...szerelmem Molnár Dorcika formában indul..még nincs teljesen kész de azért megpróbáljuk és indul még formában egy Ljuba nevű tanítványom! na ő mellbe tuti mindenkit verni fog!!!:) 2*1300as van néki:)Ahh, a Blanka [/quoteKiváncsi leszek a versenyzőkre:) Idén elég erős lesz a mezőny.
Tőlem 2 lány indul modellban az SB-n..BlAankuci élete legjobb formájában, szerintem győzelmi esélyekkel de majd meglátjuk...és Magdika...szerelmem Molnár Dorcika formában indul..még nincs teljesen kész de azért megpróbáljuk és indul még formában egy Ljuba nevű tanítványom! na ő mellbe tuti mindenkit verni fog!!!:) 2*1300as van néki:)
Hella Dorisz! Na végre már hogy méltóztatol a kukucskálások után írogatni is.
Képgalériák az Ausztria Kupáról:http://bodycult.at/index.php?id=46&gallery=events
én csúnyán vizesnek és fedettnek látom most mario urat..vagy csak én látom így?..kérdés...