2024. November 06. - 15:23:22
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423605 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 19. - 14:06:03
Válasz #1455
Nem elérhető

B Gergő 86

Zsolti nehogy magadra vedd..általánosságban írtam,és azért hogy kicsit motiváljam hogy azért is mutassa meg. :)
Mellesleg tényleg óriási tehetség,csak nincs megfelelö a szakmai háttér..ugy meg mint tudjuk nehéz. :-/
Megy egy privi neked más témában!

G

2008. Október 19. - 15:11:56
Válasz #1456
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Érdekesség:

Petr Vanis nyerte a NABBA VB-t a kategóriájában. Vanis,Tóth Dani előtt végzett (hazai pálya) a Vitalmax Open versenyen. Független bírói kar előtt már szerintem lenne egy NABBA világbajnokunk is.  ;)

2008. Október 19. - 16:07:32
Válasz #1457
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mosmá úgy érdekelne hogy mi vagyon a sógoroknál. Elvileg lement már az elődöntő.  :-\

Update Jenei Pistitől: A férfimezőny elég halovány,Mario Hemmer nagy de vizes mint a marmonkanna,a modellben pedig úgy tünik Rubint Réka a befutó. Tehát ma vagy holnap este már biztos benne lesz az aktívban.

2008. Október 19. - 16:07:57
Válasz #1458
Nem elérhető

FirstLady

Mosmá úgy érdekelne hogy mi vagyon a sógoroknál. Elvileg lement már az elődöntő.  :-\
elvileg, amint van infó, megtudjuk ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 19. - 16:26:17
Válasz #1459
Nem elérhető

Cressler

Érdekesség:

Petr Vanis nyerte a NABBA VB-t a kategóriájában. Vanis,Tóth Dani előtt végzett (hazai pálya) a Vitalmax Open versenyen. Független bírói kar előtt már szerintem lenne egy NABBA világbajnokunk is.  ;)
Picit Paco Bautistás a srác, elég durva a kondíciója
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Október 19. - 16:34:06
Válasz #1460
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-)! :-*

BUDAPEST – Teljes mellbedobással készül élete első versenyére Rubint Réka (30)! A fitneszlady tizenhat év fitneszoktatás után elhatározta, hogy profi versenyzőkkel „küzd meg” a Bécsben megrendezésre kerülő Ausztria Kupa elnevezésű nemzetközi fitneszversenyen. A Rubint névhez hűen a bordó színt helyeztem előtérbe, ami tökéletesen hat a színpadon. Két napig varrták a varrónők a 1500 Swarovski-kristályt a fürdőruhára – mesélte a Blikknek Réka, aki nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen míg mások egy évig készülnek a versenyre, ő három hete vette a fejébe, hogy megküzd a királynői címért.

– Tizenhat éve nap mint nap edzem és edzéseket tartok. Ráadásul ezen a versenyen nem testépítő, hanem fitneszmodell kategóriában indulok. Norbi mindenben támogat, és rendkívül büszke arra, hogy két gyermek megszülése után végre elszántam magam arra, hogy elindulok egy ilyen nemzetközi versenyen.

A kemény munka után rám fér majd egy kis pihenés, ezért a vasárnapi verseny után pár napig Ausztriában maradunk.

2008. Október 19. - 16:37:56
Válasz #1461
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Október 19. - 17:18:32
Válasz #1462
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ausztria Kupa:

Modell kategória:

1.Horváth Lívia
2.Rubint Réka
3.Péter Lívia
4.Suba Krisztina

2008. Október 19. - 18:06:30
Válasz #1463
Nem elérhető

sasa

Livi az nem Zsuzsi?
Horváth Zsuzsi a Berkes Eszti tanitványa. Łł=
Én mondtam, hogy tehetséges! ****:))))))

2008. Október 19. - 18:24:44
Válasz #1464
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
De persze hogy a Zsuzsi...csak rosszul jött át az üzi!

Akko az jó csaj!  ;)

2008. Október 19. - 18:31:11
Válasz #1465
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ósztria

Linda 3. lett a bodyfitness kategóriában. A második szlovák lány szárazabb volt lábban,de strukturálisan gyönge volt. Az első helyezett szintén egy szlovák lány lett aki (tán) a Santa Susanna vb-n 3. volt. Jó volt egyben volt csíkos volt a feneke!

Gratulálunk Linda!!!!!  :-)! :-):-)::

2008. Október 19. - 18:31:36
Válasz #1466
Nem elérhető

FirstLady

Sztereó gyorsabb volt ;)

Tehát gratulálunk Lindusnak! :-)! Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 19. - 18:58:29
Válasz #1467
Nem elérhető

sasa

Én nem tudom, hogy nézett ki a két lány, de a vb helyezettől nem szégyen kikapni. Azt meg mindenki tudja, hogy a Szlovák lányokat IFBB bírok nem nagyon merik megveretni. Bár ha tényleg vb harmadik volt az első, akkor nem lehetett rossz. Az a lényeg, hogy Osztrák csaj nem verte meg, mert az megalázó. ˝=/
Tehát Gratula Lindának! :-)!

2008. Október 19. - 19:01:17
Válasz #1468
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Én is Gratulálok mindenkienk! És remélem hallunk Zsuzsiékról is valami infót Németországból!

2008. Október 19. - 19:29:37
Válasz #1469

nyunyuka2

Vendég
Gratulálok Linda!!  :-):-):: :-):-)::