2024. November 07. - 11:50:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Ki a kedvenced, kinek drukkolsz az őszi szezonban?

Tóth Dániel
48 (21.7%)
Lantos Johnny
99 (44.8%)
Bognár Gergő
25 (11.3%)
Barna Róbert
7 (3.2%)
La Llave Alex
4 (1.8%)
Kozaróczy Tibor
21 (9.5%)
Valaki más...
17 (7.7%)

Összes szavazó: 208

Szerző Téma: 2008-as őszi versenyszezon  (Megtekintve 423788 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Október 08. - 18:32:28
Válasz #1155
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Ami az eddigi indulók listáját illeti...
Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.Szerintem ez így korrekt.
Akkor legalább mostmár tudjuk, hogy ha mégis kavarás lesz...akkor annak megint csak egy bohóc az oka.  ****:)))

Jaj, elnézést! A BOHÓC!   :-){

;D

Van fantomképünk is!

Vigyázat! Fegyvere nincs, röhejes!

:-*
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 08. - 18:52:03
Válasz #1156
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Szép lassan kiderül, hogy van élet a bohócfalván kívül is.  :D :D :D :D  ****:))))))

2008. Október 08. - 19:05:43
Válasz #1157
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ami az eddigi indulók listáját illeti...
Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.Szerintem ez így korrekt.

Gergő benne leszel vagy lesztek a Gyurma műsorában. Amit egy Országos Televízió sugároz    ****:)))))) ;D

2008. Október 08. - 20:20:23
Válasz #1158
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hozzáteszek jó?

Réka már másodjára megy a többi Corpus-os lánnyal gyakorolni a pózokat. Nagyon lelkiismeretesen dolgozik,és Zita felhívta a figyelmét arra is hogy elképzelhető hogy nem első,csak második vagy harmadik lesz. Ezt teljes mértékben el is fogadta. ...és amit Laci is mondott fontosnak tartja hogy a versenyeken ne "A" Rubint Réka legyen számontartva.

Bécsbe kikíséri at tv2 aktív stábja is.

Én olajzom Rékát.   ;)

2008. Október 08. - 20:30:09
Válasz #1159
Nem elérhető

Gabe

"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Október 08. - 20:30:54
Válasz #1160
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A tv2 még szép hogy ott lesz  ;D Valószínűleg az Iván vágja

2008. Október 08. - 20:53:19
Válasz #1161
Nem elérhető

sasa

Hozzáteszek jó?

Réka már másodjára megy a többi Corpus-os lánnyal gyakorolni a pózokat. Nagyon lelkiismeretesen dolgozik,és Zita felhívta a figyelmét arra is hogy elképzelhető hogy nem első,csak második vagy harmadik lesz. Ezt teljes mértékben el is fogadta. ...és amit Laci is mondott fontosnak tartja hogy a versenyeken ne "A" Rubint Réka legyen számontartva.

Bécsbe kikíséri at tv2 aktív stábja is.

Én olajzom Rékát.   ;)
Na erről beszéltem!
Hol itt a pártatlanság?
Beállit a tv2 komplett csapattal, megcsinálják a fesztivált és ki lesz az a bíró akit ez nem befolyásol?
Szerintem még egy vezető politikust és negyven 120 kg-os szúrkolót kell vinni.
Ha tényleg azt akarná Réka ahogy előadja, akkor feltünés és cirkusz nélkül kéne részt vennie.

2008. Október 09. - 06:48:34
Válasz #1162
Nem elérhető

Dezső

Egy kis adalék a TV2-höz. Siófokon idén nyáron volt a Berkes féle powerzone verseny. Egy bazi nagy kamerával kivonult a TV2 is. Ez utólag tudatosult bennem, amikor talán 20 vagy 30 másodperces összefoglalót láttam a tv2-ben rá egy nappal. De lehet hogy még az nap kora esti órákban. A TV2 az egész versenyből a legértelmesebbnek, a legfontosabbnak, a legnagyobb sporteseménynek az egészből azt látta és mutatta is meg, hogy egy playboy nyuszi is ott volt a meghívott vendégek között, és hogy a csajnak semmi baja a rendőrökkel, csipi azokat. Kérdezem ezért minek mentek oda? Egy átlag embert akit egy kis sportra, mozgásra kellene ösztönözni, ebből semmit nem vágott, csak látott egy dupla lófarkas fehér pólos, (a nevét már nem is tudom bigét, mert nekem annyira közömbös volt a csajszi ott léte). Ezzel szemben megnéztem a Muscleteam videoit. A srácok  biztosan nem a TV2-nél dolgozhatnak, még is egy korrekt, nagyon jó videokat láttam az oldalukon. Profin bemutatták a versenyt, és a feelinget. A Tv2 ki megy majd Bécsbe körül szaladgálják Rékát, és mindenki mást elfelejtenek. Összevágnak egy újabb 30 másodpercet ami talán semmiről nem fog szólni.

2008. Október 09. - 09:46:14
Válasz #1163
Nem elérhető

nina

Szerintem jól néz ki Rubint Réka, inkább őt látnám az Ausztria Kupán 1. helyezettként, mint a tavalyi lányt. Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de én így látom.

2008. Október 09. - 09:46:14
Válasz #1164
Nem elérhető

nina

Inkább Rubint Rékát látnám szívesen első helyezettként az Ausztria Kupán mint a tavalyi első helyezett lányt.

2008. Október 09. - 10:10:53
Válasz #1165

Klink Zoltán

Vendég
Egy sajtóhelyreigazítás helyreigazítása

”Tegnap voltam többedmagammal egy fotózáson,és volt szerencsénk beszélni Bengyel Zsolttal és Kovácsi Imivel az Elite versenyröl,miután teljesen világossá vált számunkra(pár híresztelés és pletyka ellenére)hogy semmi akadályt nem gördítenek annak útjába,hogy mi Team ...... tagok is részt vehessünk a versenyen.”
„Ez a "VS."-ről a véleményem egyrészt,másrészt meg elvileg megoldható az átérés a Symába(persze nem túl kellemes dolog,két verseny egy napon),hisz kb. fél óra van a két rendezvény eleje és kezdete között,de ha minden a terv szerint halad,itt,és most szeretném jelezni indulási szándékomat.
Amiért megcsinálnám ezt a nevezzük így,"kalandot",az az,hogy 2004 óta az az álmom hogy Johnnyval felálljak egy színpadra,akit mindig és mindenkor a példaképemnek tekintettem és nemcsak mint testépítöt,hanem mint embert és barátot.Megtiszteltetés lenne egy színpadon vele állni.
Tehát ezzel a post-tal csak indulási szándékomat szerettem volna jelezni,de ezt még meg kell beszélnem edzőmmel,Pintér Ferenccel és ha ő sem lát egyéb akadályt,szeretnék október 25.-én este versenyezni.
Remélem én is tudni fogom a rendezvény színvonalát emelni jelenlétemmel.
Köszönöm!

Bognár Gergő”

2008.otóber 25.-én két testépítő verseny kerül megrendezésre. Az online médiában megjelent hírekkel ellentétben mégis lehetőség nyílik arra, hogy szponzortól függetlenül, mindkét rendezvényen  elinduljanak a magyar versenyzők.
Ennek érdekében,én mint a Hungarian Elit Open Chamionship szervezője, az általam megjelentetett lebonyolítási rend időpontjait, a kétszeres Mr.Olimpia, Jay Cutler fellépésének idejét a versenyzők érdekében hajlandó vagyok módosítani, abban az esetben,ha a Superbody lebonyolítási rendjét és idejét a verseny szervezője nyilvánosságra hozza.
Döntésemet a versenyzők, és annak érdekében hoztam, hogy a magyar mezőny többi, idáig máshová elkötelezett tagjai is saját maguk határozhassanak a részvételről. 
Klink Zoltán

2008. Október 09. - 11:36:35
Válasz #1166
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
S hamár Ausztria Kupa akkor nyilvánosságra hozom a teljes indulói létszámot az Opava Kupával együtt:

Az Opava Grand Prixen indulók névsora:

Bodyfitness: Balogh Valéria, Balogh Edina, Juhász Eszter
Testépítés: Jenei István
Klasszikus testépítés: Timm Roland, Balogh Antal

Az Ausztria Kupán indulók névsora:

Junior Fitness: Ipacs Lili, Vághi Zsuzsanna, Mikó Barbara, Szádvári Orsolya, Méri Renáta

Felnőtt Bodyfitness: Balogh Edina, Balogh Valéria, Juhász Eszter, Vargha Linda, Frank Ildikó, Kovács Diána, Mozsdényi Petra

Masters Női testépítés: Marai Brigitta

Klasszikus testépítés: Balogh Antal, Timm Roland, Nagy Arnold

Testépítés: Jenei István, Pokróczos György, Nagy András

Fitness Modell: Horváth Zsuzsanna, Suba Krisztina, Péter Lívia, Szőllőssy Janka, Pék Nikolett, Rubint Réka, Pavelka Beáta, Pócsik Judit

Sok sikert a magyar csapatnak, és engedtessék meg nekem hogy külön sok sikert kívánjak Lindának!!!  @:-)

2008. Október 09. - 11:41:12
Válasz #1167
Nem elérhető

hopika

Sok sikert a magyar csapatnak, és engedtessék meg nekem hogy külön sok sikert kívánjak Lindának!!!  @:-)

Úgy biza:gyerünk Linda!!!
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 09. - 11:43:05
Válasz #1168
Nem elérhető

sasa

Hajrá Linda! :-)!
Alázz meg mindenkit! ;D

2008. Október 09. - 12:30:10
Válasz #1169
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A hétvégén is szoríthatunk majd valakiért,valakikért...de még nem mondhatom el.  ***)))) ;D