Akkor a korrekt infó.
Réka formás, jóalakú, kicsi fenék és a többi... Bárhol indulhat, ha szeretne, senkit nem szabad megitélni, csak miután megismeritek. velem kedves volt, és természetes, nem játszotta cseppet sem meg magát. Én ajánlottam fel a segítségünket, miután senki nem segít neki a komolyabb felkészülésben. megattam a paramétereket, hol tud utána olvasni, megnézni a versenyzőket, és a szezon versenyeit. Köztük ezt a fórumot is. Szombaton, mint mindíg nálunk próba van fotózással. Ajánlottam neki, hogy jöjjön el, készüljön fel tisztességesen. Mostantól az ő döntése, hogy eljön, vagy sem. Elfogadja a lehetőséget vagy sem. Az biztos, hogy a pózbegyakorlásnál nem leszek tekintettel arra, hogy ő ki. Ugyanazt, és ugyanolyan szigorúan végig kell csinálnia , amit a többieknek. De mégegyszer hangsúlyozom, az Ő döntése. Mi csak felajánlottuk, amit más nem.
Ha lesz képanyag Ti is látni fogjátok!!!
Bár a modell kategória szubjektív, de az ő profilukba nem fér be a forma kategória. Ubdate Nem = izmosabb kivitelű formás, vagy badys csajszi!
Nem ugyanaz a felkészülésük ezeknek a lányoknak, mint a formásoknak, vagy badysnak, de ők is diétáznak, ők is szenvednek, és ők is szeretnék elérni a célt, amit mindenki kitűz maga elé!!
Lehet, hogy nincs benn pénz, nincs benn igazi nagy győzelem, de szerintem Toldi Zsuzsi, és Pazsitka Tünde neve sem lenne ismert ezek a versenykategóriák nélkül!