2024. November 01. - 04:48:40
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: kbalu „vissza” fejlődése Gaspari & Dymatize kiegekkel!  (Megtekintve 60216 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Június 16. - 23:40:33
Válasz #105
Nem elérhető

Dopamin

Az avatar képeden te vagy látható??
Ha igen akkor ott sokkal nagyobb tömeg látszódik a mellkasodon.
Lesz ebből még brutál fazon.  =/+' :-< (:-) ;)
A kar szerintem is kiemelkedő. @:-)

2008. Június 17. - 06:34:02
Válasz #106
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Az avatar képeden te vagy látható??
Ha igen akkor ott sokkal nagyobb tömeg látszódik a mellkasodon.
Lesz ebből még brutál fazon.  =/+' :-< (:-) ;)
A kar szerintem is kiemelkedő. @:-)

Igen, én vagyok a képen, az egy tavalyi forma! Akkor vastagabb voltam, mint most...és kevésbé malac! Viszont a mellem mindig a leggyengébb pontom volt, a kar meg a legerősebb! Volt egy idő, hogy nem is edzettem a karom, mert mégjobban elnyomta a mellemet és a vállamat! Sajna a mellem... :-/]

2008. Június 17. - 10:22:25
Válasz #107
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Megvolt a hát, vádli!
Hát gyakorlatok: - Döntött törzsü evezés
                       - Felhúzás
                       - Evezés gépen
                       - Lehúzás csigán tarkóhoz
                       - Egykezes evezés

Vádli: - Álló vádli
        - Szamár vádli
        - Ülő vádli

2008. Június 17. - 10:25:20
Válasz #108
Nem elérhető

George

Bárcsak engem büntettek volna meg olyan karral, hogy ránézek a súlyra és már nő is ˝=/

2008. Június 17. - 10:29:35
Válasz #109
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Bárcsak engem büntettek volna meg olyan karral, hogy ránézek a súlyra és már nő is ˝=/

Ha csak a kart nézzük, akkor igen...tök jó, hogy könnyen reagál, viszont ha az összképet nézzük - márpedig erről szól a dolog - akkor annyira nem jó, hogy könnyen el tudja nyomni a mellet és a vállat! Szerintem az emberek többségének van olyan testrésze, ami könnyebben reagál az edzésre...és persze van olyan, ami nehezebben!

2008. Június 17. - 10:37:36
Válasz #110
Nem elérhető

George

Ha csak a kart nézzük, akkor igen...tök jó, hogy könnyen reagál, viszont ha az összképet nézzük - márpedig erről szól a dolog - akkor annyira nem jó, hogy könnyen el tudja nyomni a mellet és a vállat! Szerintem az emberek többségének van olyan testrésze, ami könnyebben reagál az edzésre...és persze van olyan, ami nehezebben!
Viszont mindenki a kart nézi ;)

2008. Június 17. - 10:39:03
Válasz #111
Nem elérhető

Mr. Pufi úr

...Balázs Balázs...a bokám akkora mint a karod!!!  ))=/
Félretéve a tréfát, kezd alakulni!  Łł=

...a tetején pattogtassad köcsög gyerek!!!!.... @-o

2008. Június 17. - 10:39:23
Válasz #112
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Ez igaz ;)! Viszont a másik fontos kérdés a "Mennyivel nyomsz fekve?"  ;D

2008. Június 17. - 10:49:58
Válasz #113
Nem elérhető

tas

azt de rühellem... persze nem értik meg ha azt mondom hogy egykezessel nyomok... reménytelen

2008. Június 17. - 11:18:28
Válasz #114
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

azt de rühellem... persze nem értik meg ha azt mondom hogy egykezessel nyomok... reménytelen

Az ilyen kérdésekkel foglalkozni sem kell!  ;)

2008. Június 17. - 11:20:40
Válasz #115
Nem elérhető

God Vazzeg

Az ilyen kérdésekkel foglalkozni sem kell!  ;)

Én mindig azt mondom, hogy a 100 kilót kinyomom  :-} És ez igaz is. Meg van sikerélmény, mert azt általában más is ki tudja nyomni  !+"%

2008. Június 17. - 11:27:39
Válasz #116
Nem elérhető

tas

te! hanyas kezed van?  ;D

(viccet félretéve magasságod mennyi? és ahhoz a kar? ::) )

2008. Június 17. - 11:48:04
Válasz #117
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
te! hanyas kezed van?  ;D

(viccet félretéve magasságod mennyi? és ahhoz a kar? ::) )

Nem tudom mekkora most a karom, de most még pár centivel tuti kissebb, mint szokott lenni! A magasságom 176cm, ehhez szokott tartozni a kb. 47es kar...de majd pár hét múlva lemérem!  ;) Maga a 47es kar szerintem nem nagy, csak igy is el szokta nyomni a vállaimat és a mellemet! És szerintem az esztétika fontosabb, mint az, hogy legyen egy nagy kar és annyi!

2008. Június 20. - 09:54:58
Válasz #118
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Szevasztok!

Sajna most csak melóból tudok írni, mert vírusos a gépem és a halálán van....úgyhogy hétvégén format!
Szóval, szerda pihenő nap vol, csütörtökön lábedzés, ma pedig váll, tricepsz volt!
Csütörtök:
Comb:       - guggolás
               - lábtolás
               - combfeszítő
               - combhajlító fekve
               - combhajlító állva
Vádli:       - álló vádli
               - szamár vádli
               - ülő vádli

Péntek:
Váll:         - mellről nyomás keretben
               - vállból nyomás egykezes súlyzókkal
               - oldalemelés
               - oldalemelés gépen
               - döntött törzsű oldalemelés
               - keresztcsigás hátsódelta

Tricepsz:   - szűknyomás keretben
               - letolás kötéllel
               - letolás

Mivel előbb érkeztünk a terembe, így belefért ma is a vádli, sőt még hasaztam is!  @:-)
Egyre jobban mennek a gyakorlatok, jobban érzem az izmokat...lassan kezdek visszarázódni az edzésbe. Sokat segít ebben a Halodrol és a többi kieg! Nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményükkel!
A hétvége a pihenésé!

2008. Június 22. - 21:04:50
Válasz #119
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Szevasztok!

A hétvége pihenéssel telt! Aludtam, ettem, meg szombaton sétálgattunk egyet az Oldalbordámmal!  <3!
Holnap hétfő...mell, bicepsz nap lesz!
A Terv: Mell: - fekvenyomás vízszintes padon
                  - fekvenyomás 45fokos padon
                  - fekvenyomás 30fokos padon egykezesekkel
                  - tárogatás

Bicepsz: - franciarudas bicepsz
                       - egykezes bicepsz
                       - egykezes bicepsz 45fokos padon

Ha belefér akkor lesz még vádli is!