2024. November 01. - 04:41:49
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: kbalu „vissza” fejlődése Gaspari & Dymatize kiegekkel!  (Megtekintve 60214 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Június 13. - 16:34:05
Válasz #90
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...én ma a Dark Mattert üdítő helyett ittam. Olyan mint egy híg zselé. Lehet megnézem borotválkozni is lehet-e vele. Az íze nagyon cool az állaga is...és a színe is. Biztos hogy tölt mint az állat...mert utána nagyon betömegeltnek éreztem magam. Majd még hétfőn jobban ráérzek.  :-)!

2008. Június 13. - 16:49:49
Válasz #91
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
...én ma a Dark Mattert üdítő helyett ittam. Olyan mint egy híg zselé. Lehet megnézem borotválkozni is lehet-e vele. Az íze nagyon cool az állaga is...és a színe is. Biztos hogy tölt mint az állat...mert utána nagyon betömegeltnek éreztem magam. Majd még hétfőn jobban ráérzek.  :-)!

Hát igen, brutál ez a zselé állag! Először igen csak meglepődtem!  :o De nagyon jó termék! Bár az MHP termékeiben még nem csalódtam!

2008. Június 13. - 16:54:28
Válasz #92
Nem elérhető

Joeker

A Dark Matter nagyon jó termék, én csak kipróbáltam egyelőre...de ősztől helyet kap a kieg programomban!!  :-oD
Állagra hogy jött be? Meglepő, nem?  ;D
hát elég vicces volt még 6 deci vizbe is...lehet majd én is vezetek egy naplót itt az oldalon elvileg a mostani stackem még 2 hétig tart és utána kezdek egy újat csak hogy lássuk hogy működnek hosszú távon is a termékek meg persze elsődlegesen hogy betartom a kaját (Superpump250, Plasmajet, Sizeon triumvirátus nálam is bevetésre kerül mondjuk diétázom amit ugye 3 hónapja kezdtem és egy gramm erőt nem vesztettem viszont 12kg-t igen sajnos még igy is tragikus a forma) és bevetés kerül majd még 2 zsirégető ami viszonylag új termékek odakint is az extremefit nem forgalmazza őket aztán meglátjuk hogy sajnos vagy szerencsére lehet ez nektek is érdekes lehet ..

2008. Június 13. - 16:58:25
Válasz #93
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
A Dark Matter nagyon jó termék, én csak kipróbáltam egyelőre...de ősztől helyet kap a kieg programomban!!  :-oD
Állagra hogy jött be? Meglepő, nem?  ;D
hát elég vicces volt még 6 deci vizbe is...lehet majd én is vezetek egy naplót itt az oldalon elvileg a mostani stackem még 2 hétig tart és utána kezdek egy újat csak hogy lássuk hogy működnek hosszú távon is a termékek meg persze elsődlegesen hogy betartom a kaját (Superpump250, Plasmajet, Sizeon triumvirátus nálam is bevetésre kerül mondjuk diétázom amit ugye 3 hónapja kezdtem és egy gramm erőt nem vesztettem viszont 12kg-t igen sajnos még igy is tragikus a forma) és bevetés kerül majd még 2 zsirégető ami viszonylag új termékek odakint is az extremefit nem forgalmazza őket aztán meglátjuk hogy sajnos vagy szerencsére lehet ez nektek is érdekes lehet ..

Szerintem mindenképp érdemes naplót vezetni, legalább ez is motívál! Meg persze a többiek is kapnak infót, és ez megkönnyíti a termékek közti választást!

2008. Június 14. - 11:53:55
Válasz #94
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Megvolt a mai tréning!
Váll, tricepsz edzés volt!
Váll: - mellről nyomás keretben
       - vállból nyomás egykezes súlyzóval
       - oldalemelés
       - döntött törzsű oldalemelés
       - keresztcsigás hátsódelta gyaki

Tricepsz: - homlokraengedés egykezes súlyzókkal (ezt kevesen csinálják, de én szeretem)
             - szűknyomás
             - csigás letolás és csigás letolás kötéllel szuperszettben

Jól ment, jól éreztem az adott izmokat, emelni is tudtam a súlyokon a múlt héthez képest!

2008. Június 16. - 20:54:27
Válasz #95
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Hétfő van...tehát mell, bicepsz nap volt!
Mell: - fekvenyomás
       - 30fokos nyomás egykezesekkel
       - mellből nyomás gépen
       - tárogatás gépen és keresztcsiga szuperszettben

Bicepsz: - franciarudas bicepsz
            - egykezes bicepsz
            - Scott pados bicepsz géppel

Holnap hát, vádli nap lesz, ha marad idő, akkor a hasat is lenyomom! Pufi pár edzés óta nem késik, így talán bele fog férni az is!  ;D

2008. Június 16. - 21:17:22
Válasz #96
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

2008. Június 16. - 21:19:08
Válasz #97
Nem elérhető

Kola

A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Június 16. - 21:21:35
Válasz #98
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

2008. Június 16. - 21:34:27
Válasz #99
Nem elérhető

Kola

A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Június 16. - 21:36:13
Válasz #100
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Június 16. - 21:38:43
Válasz #101
Nem elérhető

Boresz

nah ha el nem vágom magam,akkor remélem jövő karácsonyra hasonló fizikumot rakhatok a fa alá
hajrá balu :-)! :-){
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Június 16. - 22:07:17
Válasz #102
Nem elérhető

mangela87

Halihóó Balázs!!!   ;-oo-;
Sok sikert!!!
Üdv:
Sussziiiii    ))=/  !+"%

2008. Június 16. - 22:08:54
Válasz #103