Még mindig ápdét van
,a cérna már nagyon feszes,erre még tetézi a dolgot hogy megláttam egy nagy tál diót a hűtőben. Lehet nékem abból dézsmálgatnom?Illetve miért,mennyit,mikor,ha igen.
A dióbél esszenciális zsírsavakat, vitaminokat, kalciumot, fluort és magnéziumot tartalmaz, továbbá értékes fehérjéket. A dió erősíti az idegeket, és talpra állítja a legyengült embert.
Azok a májbetegek, akik nem fogyaszthatnak zsiradékot, a diót nyugodtan ehetik, mert serkenti a máj működését, és ezzel az emésztést is. Jót tesz továbbá a termékenységnek és a hormonháztartásnak is.
Gyermekgyógyászatban kifejezetten ajánlatos vérszegénység és sápadtság esetén, a csontnövekedést is segíti.
A dióbél fogyasztása kis adagokban ajánlott. A dió vértisztító hatású. Régen fejtetű ellen is használták a diót. A dióbél kalóriatartalma hozzávetőleg a marhahúséval azonos, egyesek nyelvét, száj-nyálkahártyáját viszketést okozva irritálhatja!
Szóval szerintem nyomathatod, de ne sokat
![Smiley :)](http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/Smileys/default/smiley.gif)