Fajitas Hozzávalók (4 sz.): 4 csirkemell, 6 ek citromlé, 6 ek Worchester szósz, 6 ek szójaszósz, 6 ek 5 %-os ecet, 4 gerezd fokhagyma, 2 kk tabasco szósz (Erős Pistával pótolható), 2 kk köménymag, 1 kk só és bors, 8 tortilla (lángoslepény kukoricalisztből) kb. 20 cm átmérőjű, 2 hagyma, 2 édes paprika.
A csirkét vágd kb. 6 mm vékony szeletekre. Készíts páclevet a citromlé, Worchester szósz, szójaszósz, ecet, tabasco szósz, átnyomott fokhagyma, kömény, só és bors keverésével, öntsd a csirkeszeletekre, legalább 2 óráig hűtve hagyd állni, időnként megkeverve, hogy jól átjárja a lé. A tortillákat melegítsd fel alufóliában. Közben süsd meg a csirkét, a pácból kivéve, nem lecsöpögtetve, előmelegített olívaolajon, közepes hőn, rátéve a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát, nem engedve leragadni, kb. 10 perc kell hozzá. Oszd el a csirkeszeleteket a tortillákra. Salsával tálalhatod.