Én mindent rendesen megfűszerezek, sót külön szinte sose használok, de vegeta, meg mindenféle pulyka-,csirkefűszer megy rendesen, mivel én így érem el, hogy minél többet tudjak enni. Jobban csúszik, és tömegelésnél minek szívassam magam? Mondjuk én elképesztően tudok izzadni, mintha a Niagara alól jöttem volna ki edzés végére...ezért szerintem bőven van helye a szervezetemben a sónak. Átlagembernek nem kell sózni külön, de aki ennyit mozog/izzad, szerintem nem jó megvonni a sót, az egyéb fűszerek meg (laikusan fogalmazok) úgy tudom (ha nem is mind, de) kedvezően hatnak az anyagcserére.
És még egy kis önismereti dolog, a legnagyobb hibámat abban látom, hogy nem tudok eleget enni.(emiatt vagyok még mindig vicces-vékony) De ahogy Seth mondta, nem szabad 5 perc alatt letudni, de még 15 perc alatt sem. És ez a rohadt nehéz, mert én pl előadáson nem nagyon tudok enni, és a 30 perces intervallumban még mászkálni kell másik épületbe...így még a "szabad" 30 percből se tudok csak 10-15 percet kajára fordítani napközben, és mire délután/este hazavergődöm, már nem tudom "bepótolni" amit nap közben nem ettem meg. Volt most nemrég 2 hét pihi, itthon voltam, szinte egész nap tudtam enni, éreztem hogy tágul a belem, és éreztem, hogy töltődnek az izmaim, és fel is jött 3 kiló, 2 hét folyamatos evéssel. Fél órát eltartott egy étkezés biztos, és tudod mi volt? Hamarabb meg is éheztem, pedig többet ettem. És ez a nem mindegy. Most meg megint szűkül a gyomrom, mert megint nem jut
elég idő enni...
Kicsit hosszúra sikerült,de remélem a lényeget le lehet szűrni...