2024. November 01. - 07:27:00
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230089 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Június 12. - 11:14:29
Válasz #1260
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi Mindenkinek!

Előzmény: A NAC szövetséggel már régóta állunk baráti kapcsolatban mivel én magam is sokat versenyeztem kint nac versenyekn. A két vezető Dirk Kau és Attila Hercsuth jól emlékeznek rám (mostmár ránk) így szinte baráti volt a viszontlátás. Nem utolsósorban a kapcsolattartónk Gergely Andi is nagy segítség volt hisz a napi levélváltásokat ő intézi a NAC felé.Attilától és Dirktől is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Csak jót tudok róluk mondani. Lehet hogy Attila még a Fitparádéra is eljön.

No egy kis summázás. Az esős szar napból Athénba 38 fokba érkeztünk meg.Bár a gépünk 25 percet késett valami kis tornádó  ;D miatt,de odaértünk. Egy készséges hölgy szedte össze a csapatokat, delegátusokat.Mi az olaszokkal,franciákkal,luxemburgiakkal...és asszem a fülöp szigetiekkel jöttünk egy buszon a szállodáig.

Szállodába be...regisztráció...zene leadása...eligazítás. Ez este 7 felé. Utána letusoltunk és bolongtunk egy kicsit,beszívtuk a gyros és sütik illatát ábrándozva. Este 9 után vissza a szállodába mert még egy barnítás hátra van. Alapszín. De előtte a szálloda folyosóján lévő nagy tükör előtt újra és újra átvettük a gyakit és a pózokat. Örültek nekünk 11 felé mert egy kis hifi berendezést is vittem hogy zenénk is legyen. Másnap mindenki tudta hogy mi leszünk a "barbie gyakisok" .  Łł=   Barnítás majd vigyázzállásban alvás kb részemről 2 óra hossza. Reggel felkel 6 óra és megyünk reggelizni szolídan,előírás szerint!  /:-) 8.30-kor jött  a busz értünk és irány a sportcsarnok a tenger mellett.

Megérkezés...színpad jó,..emberek barátságosak. Az "öltöző" egy nagy hangár volt.Volt hely meg levegő bőven. Volt még időnk bőven így bele-belenéztünk a többi kategóriába. A mastersek nagyon jók voltak! A fitnessben egy "régi ismerős" nyert Silvia Malachovska ex IFBB világbajnok. De jó volt megérdemelten.

Lassan teltek a kategóriák de végre Yvette következett. Milyen ellenfelek...volt szálkás,volt arányos,volt freak és volt Yvette. A freak szót szó szerint érteni! Az oroszok üdvöskéje asszem Lana. Egy kisebb kiadású hegyi gorilla. Izomzatra is...de mindennemű nőiesség és esztétika nélkül.

Részünkről az volt a kérdés hogy a bíróknak mi fontos. De a délutáni szabadgyakival elsöprő fölénnyel győzött Yvette. Rengetegen fotózkodtak vele,az össze vezető odajött gratulálni hogy ilyen szép felépítést ritkán látni. Még a dulifuli orosz freak edzője is odajött gratulálni. Szóval Yvette megnyert mindenkit magának!

Páros badi. 8 pár. Külön-külön jó fizikumok vannak,de mozgásban senkit nem látok olyan egységesnek mint bennünket. Lassan idő...fel a színpadra...vigyor a fülig ér...a pózok szinészkedve együtt mozognak,a bajszom alól viccet mormogok Yvettenek hogy a mosoly ne lohadjon az arcán. A pózokat hátul is fogjuk akárcsak az "öntelt vigyort".

Megvannak az alapok...kötelezők...senkit nem érzek egységes párnak...halkan Yvettenek odamorgok hogy kell egy érem. Befejeződnek a kötelezők és a szabadgyki rész csak éjfél körül jön majd. DE itt a párosban 50%-ot számít.

A kötelezők után ismét gratulációk...és mosolygó NAC vezetők akik kedvesen mutatják a nemzetközi egységes hüvelykújj jelet. Anrdeas Frey PDI profi is odajön,hátbavereget és gratulál.Jólesik.

...tekerjünk az időn...éjszaka..szabadgyaki...bár a zenénket lehúzzák hamarabb egy sorflikk még belefér...ami nagyon nagy tapsot kap.Szerintem szép gyakit adtunk elő. Még egy összehasonlítás...posedown...eredményhirdetés:...majd kijelentik: YVETTE BALLA és ZSOLT ESZTERÓ NAC World Champion 2008-ban. Földöntúli öröm...hogy megérte gürizni,fogyózni...lemondani. Boldogok voltunk!

Miután lejöttünk a színpadról elbúcsúztunk a vendéglátóinktól akiknek meg kellett ígérjük hogy jövőre ismét talizunk. Még az is lehet hogy bíró leszek ott...mivel jelezték hogy mi lenne ha?

Aznap még tusolás után egy kis kaja a szomszédos ételbárban 3 óra 40-kor hajnalban...kis pezsgő meg sör.  ;-oo-; Kicsi alvás reggel 6-ig..majd nyakunkba vettük a várost...Akropolisz...tengerpart. "Jóvót"

Irány haza...és csak a mai nappal ülepedett le bennem minden. Ma 93 kiló vagyok...de nem vagyok teljesen beszáradva.  /7% ;D

2008. Június 12. - 11:17:13
Válasz #1261
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1.Verseny előtti napon
2.Andreas Frey PDI profival
3.Kaja a szembeni pékségben...több tucat féle baklava  @-o
4.A szállásunk nagyon jó volt!!!!!

2008. Június 12. - 11:19:30
Válasz #1262
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Június 12. - 11:21:56
Válasz #1263
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Június 12. - 11:24:08
Válasz #1264
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Június 12. - 11:26:46
Válasz #1265
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szabadtéri fotók 1-2-3
4.Akkor én most tényleg a világ tetején vagyok?  ;)

2008. Június 12. - 11:29:33
Válasz #1266
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...egy pár más kép

1.Silvia Malachovska
2-3-4.Andreas Frey

2008. Június 12. - 11:43:00
Válasz #1267
Nem elérhető

George

Találtam egy pár képet, akkor ide teszem fel őket.
1. Tudom mire gondoltok....ez a smink már erős ;D
2. Brutál csuklya :o
3. Arányok :D
4. Balla Yvette világbajnok :-)!

2008. Június 12. - 11:59:34
Válasz #1268
Nem elérhető

George

1. Vigyorex :)
2. Lassan Zsolti is felfogja ;D
3. Itt már tényleg leesett :-!
4.  :-):-)::

2008. Június 12. - 12:01:53
Válasz #1269
Nem elérhető

George

1. Jól figyeljetek, mert nem mondom el többször...
2. Mostmár aztán k... legyen 8-)

2008. Június 12. - 12:19:20
Válasz #1270
Nem elérhető

sasa

Azért nem lehet mondani, hogy gyenge mezőny volt!
Ivett nagyon nagy dolgot vitt véghez, mert iszonyatosan erős mezőnyt vert meg. Łł=
Zsolti is sokat fejlődött. Mármint nem izomban gondoltam, mert az eddig is rendben volt, de most látom, hogy egy-két képen mosolyog, amihez gratulálok. :-)! Ez a Malachkova meg egyre gyengébb szegény. Belegondolva, hogy pár éve még végigverte a világot, most meg sehol sincs a mieink mellett.
A képek alapján kimerem jelenteni, hogy a NAC és WABBA versenyek már jóval erősebbek az IFBB szinvonalánál. És azt is látom, hogy ezek a versenyek tele vannak volt IFBB-is versenyzőkkel akik nem akartak egyhelyben toporogni és a fejlődés érdekében váltottak.

2008. Június 12. - 12:25:40
Válasz #1271
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Nagyon durván néztek ki :-O GRATULÁLOK! :-)!

2008. Június 12. - 12:38:40
Válasz #1272
Nem elérhető

God Vazzeg

1. Jól figyeljetek, mert nem mondom el többször...
2. Mostmár aztán k... legyen 8-)

Ugyehogy összejött az a has  :-)! Nagyon jó a forma, Zsolti, Szeghalomhoz képest fényévek távolában vagy!  :-){  (:-)

2008. Június 12. - 12:59:14
Válasz #1273
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi Urak!

Jók a képek George! + doblak!  ;D

2008. Június 12. - 13:02:48
Válasz #1274
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azért nem lehet mondani, hogy gyenge mezőny volt!
Ivett nagyon nagy dolgot vitt véghez, mert iszonyatosan erős mezőnyt vert meg. Łł=
Zsolti is sokat fejlődött. Mármint nem izomban gondoltam, mert az eddig is rendben volt, de most látom, hogy egy-két képen mosolyog, amihez gratulálok. :-)! Ez a Malachkova meg egyre gyengébb szegény. Belegondolva, hogy pár éve még végigverte a világot, most meg sehol sincs a mieink mellett.
A képek alapján kimerem jelenteni, hogy a NAC és WABBA versenyek már jóval erősebbek az IFBB szinvonalánál. És azt is látom, hogy ezek a versenyek tele vannak volt IFBB-is versenyzőkkel akik nem akartak egyhelyben toporogni és a fejlődés érdekében váltottak.

Sasa..úgy vigyorogtam mint a töklámpa.Nagyon jól éreztem magam! Nem voltam kiszáradt,dekoncentrált,felpuffadt. Jóvót!