0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 05. - 20:59:29Köszi Balázs! Igen a legközelebbibe már biztos lesz csokika is. A Nitrotech csoki minden íze ISTEN! Az Ohhh Yeah is fincsi...az MHP olyan konzervatív régi vágású csoki. Épp itt tartok a kezemben egy ProbolicSR Chocolate Marshallow Chunk csokit...ilyet még nem ettem, asszem holnap délelőtt bevágok egyet! Nálam Nitrotech-ből az epres a nyerő! Ja...és a Trioplex sütik... Na nem írok ilyeneket inkább!!
Köszi Balázs! Igen a legközelebbibe már biztos lesz csokika is. A Nitrotech csoki minden íze ISTEN! Az Ohhh Yeah is fincsi...az MHP olyan konzervatív régi vágású csoki.
Hi Sztereo!Az utolsó képen amit látta rólad az alapján állíthatom,(persze ez csak az én privát véleményem!)a vállad és a combod soha ilyen jó nem volt! A többivel meg eddig sem volt gond!! Ugyhogy nagy baj nem lehet a versenyen!
Az biztos, hogy az eddigiekhez képest XXlszteró fog utazni, azt kívánom, hogy most összejöjjön a töltéssel is minden. Ne egyél meg mindent ami a kezed ügyébe akad, mert akkor nem bírod megfogni a hasad!!! Az alkarodat meg ne húzd rá....oszt akkor máris sokkal freakebb a kinézet Nekem jó érzésem van a hétvégével kapcsolatban Üdvözlöm Yvettéket, jó utat mindenkinek!ui.: Basszatok oda nekik!!!
Idézetet írta: gurkha - 2008. Június 05. - 21:14:30Hi Sztereo!Az utolsó képen amit látta rólad az alapján állíthatom,(persze ez csak az én privát véleményem!)a vállad és a combod soha ilyen jó nem volt! A többivel meg eddig sem volt gond!! Ugyhogy nagy baj nem lehet a versenyen! Közép részt (has) kell feljavítani versenyre, szerintem.. Persze Szeghalom alapján tudom csak ezt mondani, azóta lehet már jobb
Idézetet írta: kbalu - 2008. Június 05. - 21:05:17Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 05. - 20:59:29Köszi Balázs! Igen a legközelebbibe már biztos lesz csokika is. A Nitrotech csoki minden íze ISTEN! Az Ohhh Yeah is fincsi...az MHP olyan konzervatív régi vágású csoki. Épp itt tartok a kezemben egy ProbolicSR Chocolate Marshallow Chunk csokit...ilyet még nem ettem, asszem holnap délelőtt bevágok egyet! Nálam Nitrotech-ből az epres a nyerő! Ja...és a Trioplex sütik... Na nem írok ilyeneket inkább!! az meg mijjjen???én is akarok belőle!!!
Idézetet írta: hopika - 2008. Június 05. - 21:16:18Idézetet írta: kbalu - 2008. Június 05. - 21:05:17Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 05. - 20:59:29Köszi Balázs! Igen a legközelebbibe már biztos lesz csokika is. A Nitrotech csoki minden íze ISTEN! Az Ohhh Yeah is fincsi...az MHP olyan konzervatív régi vágású csoki. Épp itt tartok a kezemben egy ProbolicSR Chocolate Marshallow Chunk csokit...ilyet még nem ettem, asszem holnap délelőtt bevágok egyet! Nálam Nitrotech-ből az epres a nyerő! Ja...és a Trioplex sütik... Na nem írok ilyeneket inkább!! az meg mijjjen???én is akarok belőle!!! Melyikre gondolsz Hopi? Amúgy a Trioplex-ek tényleg elég édesek...de szerintem iggggen finomak!! Kedvencem az áfonyás fehércsokis, a makadám diós meg az almás karamellás! De a csokis is brutál!
Idézetet írta: kbalu - 2008. Június 05. - 21:43:38Idézetet írta: hopika - 2008. Június 05. - 21:16:18Idézetet írta: kbalu - 2008. Június 05. - 21:05:17Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 05. - 20:59:29Köszi Balázs! Igen a legközelebbibe már biztos lesz csokika is. A Nitrotech csoki minden íze ISTEN! Az Ohhh Yeah is fincsi...az MHP olyan konzervatív régi vágású csoki. Épp itt tartok a kezemben egy ProbolicSR Chocolate Marshallow Chunk csokit...ilyet még nem ettem, asszem holnap délelőtt bevágok egyet! Nálam Nitrotech-ből az epres a nyerő! Ja...és a Trioplex sütik... Na nem írok ilyeneket inkább!! az meg mijjjen???én is akarok belőle!!! Melyikre gondolsz Hopi? Amúgy a Trioplex-ek tényleg elég édesek...de szerintem iggggen finomak!! Kedvencem az áfonyás fehércsokis, a makadám diós meg az almás karamellás! De a csokis is brutál! ProbolicSR Chocolate Marshallow Chunk
Idézetet írta: hopika - 2008. Június 05. - 21:45:58Idézetet írta: kbalu - 2008. Június 05. - 21:43:38Idézetet írta: hopika - 2008. Június 05. - 21:16:18Idézetet írta: kbalu - 2008. Június 05. - 21:05:17Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 05. - 20:59:29Köszi Balázs! Igen a legközelebbibe már biztos lesz csokika is. A Nitrotech csoki minden íze ISTEN! Az Ohhh Yeah is fincsi...az MHP olyan konzervatív régi vágású csoki. Épp itt tartok a kezemben egy ProbolicSR Chocolate Marshallow Chunk csokit...ilyet még nem ettem, asszem holnap délelőtt bevágok egyet! Nálam Nitrotech-ből az epres a nyerő! Ja...és a Trioplex sütik... Na nem írok ilyeneket inkább!! az meg mijjjen???én is akarok belőle!!! Melyikre gondolsz Hopi? Amúgy a Trioplex-ek tényleg elég édesek...de szerintem iggggen finomak!! Kedvencem az áfonyás fehércsokis, a makadám diós meg az almás karamellás! De a csokis is brutál! ProbolicSR Chocolate Marshallow ChunkHolnap megírom milyen volt! Bocsi Zsolti!! Csoki téma lezárva!!!
Idézetet írta: God Vazzeg - 2008. Június 05. - 21:22:48Idézetet írta: gurkha - 2008. Június 05. - 21:14:30Hi Sztereo!Az utolsó képen amit látta rólad az alapján állíthatom,(persze ez csak az én privát véleményem!)a vállad és a combod soha ilyen jó nem volt! A többivel meg eddig sem volt gond!! Ugyhogy nagy baj nem lehet a versenyen! Közép részt (has) kell feljavítani versenyre, szerintem.. Persze Szeghalom alapján tudom csak ezt mondani, azóta lehet már jobb Sajnálom God hogy pont egy defektes Szterejót láttál. A "középrész" soha nem volt az erősségem...mert nem elég mélyek a hasizmaim. De az ér rajta van...hogy a kockák közé nem fér be az újjam? Hmmm ez van. Láttok még magyar színpadon olyan változást ígérem mint Steve csinált pár éve. Ez már le van zsírozva.
Gondolom az IFBB-ről meg többen is lesznek. Remélem Johnny lesz a legfrissebb szakmai kommentár. Ez aztán csapatjáték!