2024. November 01. - 11:29:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230114 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Június 01. - 20:59:21
Válasz #1185
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
epres nyest... hmmm...  tök jól hangzik.
eper van itthon, úgyhogy most megyek, szerzek egy nyestet (MIssion Impossible 6.) és megtöltöm eperrel. Kérdés, hogy melyik végéről. Bár elöl harap...
 ;D

Torony ha nem találsz nyestet akkor jó a tapírhere vagy a varjúzsír is mert a telítetlen zsírsavprofilja hasonló. Meg ezek közül mind ajurvédikus is. Meg homeopátiás is.... !+"%

2008. Június 01. - 21:19:49
Válasz #1186

Torony

Vendég
megmondta Győzike, eggyafontos, bijolegyen! ;D ;D nekem a yakvaj is megfordult a fejemben ötletként... ;D

2008. Június 01. - 21:23:15
Válasz #1187
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A jak az nemjó mert nincs benne omega 6. Figyelj az ilyenre mert nagyon átcsesznek valamelyik bijoboltban.  ;D

2008. Június 01. - 21:23:43
Válasz #1188
Nem elérhető

endre66

Tényleg Zsóti, következő projekt: Győzikét lefogyasztani  O0

2008. Június 01. - 21:26:07
Válasz #1189

Torony

Vendég
győzike lefogyasztását egy baltával tudom csak elképzelni  ;D
medvezsír?  ;D levezetem: lazac jó zsír. Medve lazacot eszik -> medvezsír jó  ;D

2008. Június 01. - 21:31:22
Válasz #1190
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
nekem a yakvaj is megfordult a fejemben ötletként... ;D
Az jóóó!!!  ;D

Tibetben helyi különlegesség a jakvaj tea!  :-oD

:D

GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Június 01. - 21:38:56
Válasz #1191
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Az igen a tea...mer ott már a zsírégetés a cél.

De ha csak az a cél hogy a belső elválasztású mirigyek összhangján és hatásfokán javítsunk akko csakis csiga zsiger vagy emu mióma kivonat.

A medve---lazac már ódivatúnak számít.Higyj nekem.  ;D

2008. Június 01. - 22:04:29
Válasz #1192
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
nekem a yakvaj is megfordult a fejemben ötletként... ;D
Az jóóó!!!  ;D

Tibetben helyi különlegesség a jakvaj tea!  :-oD

:D

...én vevő vagyok az ilyenekre...nekem tetszik. Elképzeltem étrendkiegészítőben a a zöld tea kapszula után szabadon:

A méregtelenítésre!

YACCA

-Jak kapszula egyenesen a tundráról...ahol a tudomány és a hideg találkozik-

Szlogen:" A kaukázusi kefír ideje lejárt"

2008. Június 03. - 14:25:01
Válasz #1193
Nem elérhető

endre66

Majd mesélek és ígérem hogy dobok fel finish előtti képeket.  ;)

#:-)
 ::)

2008. Június 03. - 20:00:59
Válasz #1194
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
..egy kis helyzetjelentés. Kicsit (nem nagyon de befásult a készülési metódus  !+"%). Ma megnézett a George...egy pici változtatást eszközöltünk...érdekes hogy turmix nélkül...masszívabb lettem. (..legalábbis asztonta George)Azt mondotta hogy vastagabbnak tünnek az izmok. Ez jó előjel is lehet...de még hátra van hogy ez kellően víztelen is legyen. A fehérjebevitel alapja csak tojásfehérje,tőkhalfilé és bcaa amino.
Feltünően jól megy az edzés...ez megin' nem tetszik.  ;D

Most hogy együtt indulok Yvette-el badiban...elmondhatom hogy nagyon büszke leszek és vagyok.Mindenkire aki segített idáig eljutni. Egyre többet előjönnek az emlékképek az első páros világbajnokainkról:Szikszay Gabiról és Kozma Zoliról. Nekem a testépítés nem csak sport hanem egy önkifejezési eszköz...hogy megmutassam az énem. A páros testépítés méginkább lehetőséget ad a színészi teljesítmény bemutatására.
Emlékezni fognak ránk ebben biztos vagyok...és hogy Yvette az egyéniben és a párosban is a maximumot fogja hozni abban is biztos vagyok. Ő egy igazi GÉP! Megállíthatatlan! Minden megtett a sikerért és potenciálisan abszolút befutó lehet. Szeretnék a sikerében osztozni,és az oda vezető úton asszisztálni.Mert nagyon felnézek rá mint sportolóra,mint anyára! Ezek a nagy dolgok!

Rólam pedig talán annyit hogy a hibák kiküszöbölése után egy nagyon jó egységes párt láthatnak majd a színpadon a bírák. Nem okozhatunk csalódást! Ehhez én már öreg vagyok. (33 év)  !+"% ;D

..mert nem eszik olyan forrón a kását.  ;)

2008. Június 04. - 20:49:36
Válasz #1195
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mai nap. Ismét még jól megy az edzés...sőt. A tiszta kaja maradt természetesen. Ma még mindig a hal és tojásfehérje volt az alap. Holnap már csak hal. Pici fűszerként kömény és petrezselyemzöld.
 Péntektől a folyadékot mérséklem de el nem hagyom!  /:-) Holnap extra mennyiséget vedelek!

Mit látunk a tükörben? Úgy néz ki mintha most kezdenék tömegelni.Ez halál komoly. Mindenütt feszül és egyre kerekebb. Komolyan mondom hogy vastagszom a diéta ellenére.Ezt George is szóvá tette. A víz lassan kezd leürülni. Nem kiabálom el...mer' akko olyan "előre iszok a medve bőrére" lesz.

Holnap lesz még egy kis kar. Mostmár semmi jót nem fogok írni csak vizsgálom hogy mi történik.

Ja azt nem írtam hogy a krónikás majd George lesz...tehát hírek szombat este vagy vasárnap reggel George-tól. Képekkel leghamarabb én csak jövő hét csütörtökön tudok képeket feltenni. :'( Miután hazaértünk egyből utazunk el.

Képek szerintem leghamarabb a www.posedown.de oldalon lesznek fellelhetőek vagy Andreas Frey honlapján.

2008. Június 04. - 20:55:51
Válasz #1196
Nem elérhető

George

Zsolti tényleg vastagabb lett :o Ma ő vitte a prímet edzésen, én csak lézengtem össze-vissza. Holnap azért megvédem a becsületem :-/--

2008. Június 05. - 17:28:23
Válasz #1197
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...no úgytünik ez a szénhidrát,víz játék bejön. Majdnem biztos vagyok benne hogy ezt az újítást kellett volna követni. Eddig soha nem csináltam ilyet hogy a verseny előtt 2 nappal még vedeltem a vizet.

A vastagság tényleg sokat jött....de hogy erőm mitől van,volt?  ::) ;D

Johnny mondott egy jótanácsot...szerintem az is sokat nyomott a latban.  :P

Ma este lefőzöm a rizst...az lesz a reggeli is. Holnap 10-kor indulunk a repcsire. Jön értünk a transzfer...és este már regisztráció a szállodában. Szerintem egy alapszint már felkenünk este a szállodában.
Szerencsére az idő végig felhőmentes lesz 30 fok körüli átlaghömérséklettel,így nem kell az itthoni "medárd napi" zivataroktól tartani.
Most még betermelek 900 gramm halat az este folyamán. "Nem lehet megunni,soha-soha nem lehet megunni!" ;D
Bcaa-ból 10-essével megy 3 óránként a kaja mellé. 

2008. Június 05. - 17:35:04
Válasz #1198

B1ll4

Vendég
Nagyszerű hírek ezek Zsolti !  (:-) Légy üdvözölve te is a 300-ak táborában  =/+'
Sok sikert hétvégére , ex kécskei leányzónak is :)

2008. Június 05. - 18:22:56
Válasz #1199
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Sok sikert,jó formát!!És tudod,(ne) igyál turmixot!!! :-X
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu