2024. November 01. - 13:18:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230121 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Június 01. - 08:34:59
Válasz #1170
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Június 01. - 08:51:50
Válasz #1171
Nem elérhető

AtomAnti

Gratulálok Zsolti!!!
Yvettnek is!   :-)!
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. Június 01. - 11:24:37
Válasz #1172
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Halihó!Leírtam a titkokat ;D.Remélem hasznát veszed ..Ha van kérdésed írd meg.Ha megkérhetlek(bár úgy is leírod mindennap),jelentkezz,hogy alakulsz ,mik a benyomások,ha esetleg változtatásra lenne szükség...
Jó étvágyat @-o.És hajrá Zsóti :-OO
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Június 01. - 11:40:09
Válasz #1173
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Június 01. - 11:58:48
Válasz #1174
Nem elérhető

God Vazzeg

Köszi mester! Írtam privit!  :-){

Szia Zsolti

Először is hadd gratuláljak a szabadpózhoz, csillagos ötös volt, én nagyon élveztem, a végén még hangosan fel is röhögtem az integetésnél  #:-)  !+"%

Viszont:
Bár én nem értek hozzá, de figyeltem Erikát és előbb kellett volna végeznie. Szép formát hozott szerintem, hasa is fajin volt, nem igazán értem.. Vagy félrenéztem valamit?  O0

2008. Június 01. - 12:08:16
Válasz #1175
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Megvan örökítve a szabadpózod Zsolti?

2008. Június 01. - 12:08:33
Válasz #1176
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi mester! Írtam privit!  :-){

Szia Zsolti

Először is hadd gratuláljak a szabadpózhoz, csillagos ötös volt, én nagyon élveztem, a végén még hangosan fel is röhögtem az integetésnél  #:-)  !+"%

Viszont:
Bár én nem értek hozzá, de figyeltem Erikát és előbb kellett volna végeznie. Szép formát hozott szerintem, hasa is fajin volt, nem igazán értem.. Vagy félrenéztem valamit?  O0

Köszi God!

Hát vannak ilyen "félrenézések" na. A versenybeszámolást itt lezártam.  ;)

2008. Június 01. - 12:09:16
Válasz #1177
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Megvan örökítve a szabadpózod Zsolti?

Meg,de ez is inkább impro volt...mint kigyakorolt.  ;D  Ami jött.

2008. Június 01. - 20:40:02
Válasz #1178
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nos tehát jön az utolsó hét...próbálom a hibákat kiküszöbölni...Johnny ellátott infókkal és jótanácsokkal amit igyekszem megfogadni.  :-){  Rárakok még a finisben (meg kell triplázni az energiákat  ;) )

Egyértelműen óvatosabb lesz a töltés,ürítés...az ételeknél marad a jól bevált epres nyest,és kacsával töltött ló      halacska és tojásfehérje.Megígértem hogy semmi kísérletezgetés. A turmix most kimarad a bcaa marad. Az utolsó napokban pedig nem lesz ilyen drasztikus a vízmegvonás.

Tehát mint mondottam Athénban jómagam a párosra koncentrálok...és maxit nyújtok...ez volt az eredeti elképzelés is. Holnapra bekészítve a pipi és tojásfehérje.  /:-)  Iszom az ásványvizet mint a gödény...érzem hogy jó lesz! Most tényleg nem cseszhetem el. Asszem estére még sütök egy kis rájás pizzát.

Holnap lábalok meg hasalok egy kicsit. Majd mesélek és ígérem hogy dobok fel finish előtti képeket.  ;)

Kösz mindenkinek aki velem van és köszönöm annak is aki nem!  ;D

2008. Június 01. - 20:43:54
Válasz #1179
Nem elérhető

endre66

Szépen menjél csak az úton :-):-)::      Azért szép dolog, hogy Johhny és Pisti is rögtön segít, ez igen  :-)!  Tegyed a dolgod Zsóti, az emberek szeretnek, nyugi!!!  O0

2008. Június 01. - 20:45:16
Válasz #1180
Nem elérhető

FirstLady

Nos tehát jön az utolsó hét...próbálom a hibákat kiküszöbölni...Johnny ellátott infókkal és jótanácsokkal amit igyekszem megfogadni.  :-){  Rárakok még a finisben (meg kell triplázni az energiákat  ;) )

Egyértelműen óvatosabb lesz a töltés,ürítés...az ételeknél marad a jól bevált epres nyest,és kacsával töltött ló      halacska és tojásfehérje.Megígértem hogy semmi kísérletezgetés. A turmix most kimarad a bcaa marad. Az utolsó napokban pedig nem lesz ilyen drasztikus a vízmegvonás.

Tehát mint mondottam Athénban jómagam a párosra koncentrálok...és maxit nyújtok...ez volt az eredeti elképzelés is. Holnapra bekészítve a pipi és tojásfehérje.  /:-)  Iszom az ásványvizet mint a gödény...érzem hogy jó lesz! Most tényleg nem cseszhetem el. Asszem estére még sütök egy kis rájás pizzát.

Holnap lábalok meg hasalok egy kicsit. Majd mesélek és ígérem hogy dobok fel finish előtti képeket.  ;)

Vagyunk-vagyunk Don Nutella! @:-) :-):-):: (:-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Június 01. - 20:50:19
Válasz #1181
Nem elérhető

George

Sajnálom a holnapi edzést, pont most lett volna jó minden alkalomból kihozni a maximumot. Lehet, hogy kedden már leszek, fölöslegesen nem pocsékolom az időt, de szerdán már tuti hajtás lesz ezerrel edzésen. Olvastam a Johnny-féle étrendet :-O Kicsit olyan érzésem volt utána, hogy én még szart se értek ehhez :o --)

2008. Június 01. - 20:55:27
Válasz #1182

Torony

Vendég
epres nyest... hmmm...  tök jól hangzik.
eper van itthon, úgyhogy most megyek, szerzek egy nyestet (MIssion Impossible 6.) és megtöltöm eperrel. Kérdés, hogy melyik végéről. Bár elöl harap...
 ;D

2008. Június 01. - 20:55:39
Válasz #1183
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szépen menjél csak az úton :-):-)::      Azért szép dolog, hogy Johhny és Pisti is rögtön segít, ez igen  :-)!  Tegyed a dolgod Zsóti, az emberek szeretnek, nyugi!!!  O0

Lehet hogy "öreg róka" vagyok,de nincs olyan ember akinek ne lehetne újat mondani. Johnnyban és Pistiben 100% megbízok...Johnny szakmai tudását pedig nemhiszem hogy bárki megkérdőjelezné kishazánkban.

@:-)

2008. Június 01. - 20:57:04
Válasz #1184
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Vagyunk-vagyunk Don Nutella! @:-) :-):-):: (:-)

Don Nutella mostmár boldog Signorina!  ;)