0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Idézetet írta: endre66 - 2008. Május 30. - 22:29:46Majd máskor elmagyarázom, ha lesz benned elég ch Kösz a megértést! Egyszerűket kérdezzetek...amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni. Ilyesmi:"Innál egy kis hideg vizet?" Válasz:
Majd máskor elmagyarázom, ha lesz benned elég ch
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:32:03Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 30. - 21:27:45Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:24:44Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét. Don Nutella Drukkolunk holnap nagyon! Bár igaz, hogy távolról... sajnos Don Nutella! Ez tetszik! Mond azt hogy: "In bocca al luppo! Grazie Signorina Primo! "Olaszul még úgysem írtam verset. Beírtam az alaírasomba Remélem, nem valami anyukámat szidtad
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 30. - 21:27:45Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:24:44Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét. Don Nutella Drukkolunk holnap nagyon! Bár igaz, hogy távolról... sajnos Don Nutella! Ez tetszik! Mond azt hogy: "In bocca al luppo! Grazie Signorina Primo! "Olaszul még úgysem írtam verset.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:24:44Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét. Don Nutella Drukkolunk holnap nagyon! Bár igaz, hogy távolról... sajnos
Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét.
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 30. - 22:44:00Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:32:03Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 30. - 21:27:45Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:24:44Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét. Don Nutella Drukkolunk holnap nagyon! Bár igaz, hogy távolról... sajnos Don Nutella! Ez tetszik! Mond azt hogy: "In bocca al luppo! Grazie Signorina Primo! "Olaszul még úgysem írtam verset. Beírtam az alaírasomba Remélem, nem valami anyukámat szidtad Az: In bocca al lupo...szó szerinti a fordítása hogy farkasok foga közt...de az olasz arra használja hogy "sok sikert"..."egy kalappal"..."kéz és lábtörést"Helyesen pedig Prima Donna lenne a First Lady...de úgy nem rímelt.
Jól van kis Patron Pardelean
Idézetet írta: George - 2008. Május 30. - 21:53:03Jól van kis Patron Pardelean Ogre!Dobj már egy számot privátban,ha esetleg én kis balga eltévednék a nagyvárosban holnap...