0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:24:44Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét. Don Nutella Drukkolunk holnap nagyon! Bár igaz, hogy távolról... sajnos
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 30. - 21:27:45Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 30. - 21:24:44Itt még nincsenek szokások...bár egy kis "klikkesedés" elindult. Még nem vészes...de figyelni kell rá. A fórum mindenkiről és mindenkinek kell hogy szóljon hisz egy CSALÁD vagyunk! Én vállalom a Padrino szerepét. Don Nutella Drukkolunk holnap nagyon! Bár igaz, hogy távolról... sajnos Don Nutella! Ez tetszik! Mond azt hogy: "In bocca al luppo! Grazie Signorina Primo! "Olaszul még úgysem írtam verset.
Rakjam a Kicsoda Ö-be?
Mit is kell nézni? A vén kujon Zsoltika
Mai keretek közt meddig jutna? Regisztráció után első napon 500 minusz, amennyi jóakarója akadna
Kíváncsi lennék mai keretek közt meddig jutna.
Majd máskor elmagyarázom, ha lesz benned elég ch