2024. November 01. - 19:22:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230174 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2008. Május 29. - 18:21:46
Válasz #1080
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Bepróbáltam most a "síma" főtt rizst. Nem jó!  :( Megüli a gyomrom...eljátszom még a tésztával..ha nem tetszik a pici pocinak akkor marad a hagyományos pufirizs...meg egyéb...de a titkos recept oda is beilleszthető.  ;)

Ez most meglepett...de egyszerűen elkényelmesedett a gyomrom. Ez van...de még idejében kipróbáltam legalább. Asszem pont emiatt hagyhattam abba pár éve ezt a fajta töltést? Lehet. Ja lehet hogy akkor is emiatt váltottam a száraz verzióra.

Lényegtelen! Mindenhogy jó leszek!  @-o <:-) ;D
Próbáld ki a jázmin rizst!
De sajnos csak a vastag műanyag csomagolású a jó, az olcsóbb vékonycsomagolású az ugyanolyan rossz, mint a sima rzs :)
Tésztából meg azt a jó barnafajtát eszed, ami két rágás után fűrészporrá változik?! az valami szörnyű... :(

A rizsem jázmin,de nem ezen múlt. A tészta pedig durum lenne mert azt szeretem és az vált be...de még kérdőjeles.

2008. Május 29. - 18:23:30
Válasz #1081
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kecskemét felől tényleg senki se megy Szeghalomra???  !+"%  ˝=/
Nem ingyen kívánnám, ha valaki kerülne picit értem, beleszállok az üzemanyagba is  :-/-(-:  /:-)
Én arra is mehetnék, de csak holnap tudom meg, hogy jönnek-e velünk Almádiból.

Remélem összejön! Szurkolok!  @:-)

2008. Május 29. - 18:29:35
Válasz #1082
Nem elérhető

God Vazzeg

Nem ingyen kívánnám, ha valaki kerülne picit értem, beleszállok az üzemanyagba is  :-/-(-:  /:-)

Jelezz majd hogy mizu, ha tudsz valamit  =/+' És köszi előre is.. 52-esen jöttök végig?

Mod: valszín megy egy haverom helyből indul, akkor vele megyek, ez pénteken este derül ki, vagy szombat délelőtt, nemtom ti mikor akartok menni  ::)

2008. Május 29. - 19:24:10
Válasz #1083
Nem elérhető

FirstLady

Bepróbáltam most a "síma" főtt rizst. Nem jó!  :( Megüli a gyomrom...eljátszom még a tésztával..ha nem tetszik a pici pocinak akkor marad a hagyományos pufirizs...meg egyéb...de a titkos recept oda is beilleszthető.  ;)

Ez most meglepett...de egyszerűen elkényelmesedett a gyomrom. Ez van...de még idejében kipróbáltam legalább. Asszem pont emiatt hagyhattam abba pár éve ezt a fajta töltést? Lehet. Ja lehet hogy akkor is emiatt váltottam a száraz verzióra.

Lényegtelen! Mindenhogy jó leszek!  @-o <:-) ;D
Próbáld ki a jázmin rizst!
De sajnos csak a vastag műanyag csomagolású a jó, az olcsóbb vékonycsomagolású az ugyanolyan rossz, mint a sima rzs :)
Tésztából meg azt a jó barnafajtát eszed, ami két rágás után fűrészporrá változik?! az valami szörnyű... :(

A rizsem jázmin,de nem ezen múlt. A tészta pedig durum lenne mert azt szeretem és az vált be...de még kérdőjeles.
Akkó nincs ötletem, de drukkolok, hogy jól csússzon a rizs 8-) :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 29. - 19:29:15
Válasz #1084
Nem elérhető

madinorbi

Mi az az oly sokat emlegetett titkos töltős recept ??
Ha ide nem esetleg priviben ???
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Május 29. - 19:30:45
Válasz #1085
Nem elérhető

God Vazzeg

Mi az az oly sokat emlegetett titkos töltős recept ??
Ha ide nem esetleg priviben ???

Ha beírná, már nem lenne titkos  !+"%  8-)

2008. Május 29. - 21:32:47
Válasz #1086
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na elmondom...a recept és ötlet Dr Koltai-tól való aki egy vegyész kutató a világ egy távoli másik pontján.  ;) A kajánkba lícium gyümölcsöt teszünk amit ugyan nem sok ember ismer de a kínai tudomány mint afrodizákumot tart számon (nem véletlenül  @-o)...ezt lehet főzni is és olyan mint a mazsola.Most ugrik a majom a vízbe...amit nem írnak le sehol...remek értágító hatással rendelkezik amit mi gyúrósok meg tudunk lovagolni. Na ez volt az első titok.  ;) :-)!

Aki rosszul használja az pórul járhat a színpadon és  <3!  Łł= !+"%

2008. Május 29. - 21:36:25
Válasz #1087
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Jelezz majd hogy mizu, ha tudsz valamit  =/+' És köszi előre is.. 52-esen jöttök végig?

Mod: valszín megy egy haverom helyből indul, akkor vele megyek, ez pénteken este derül ki, vagy szombat délelőtt, nemtom ti mikor akartok menni  ::)

Te God nem vagyok benne biztos de jön a fekete Isten,Flex Wheeler  unokaöccse  ;D Kecsóról a versenyre...Kofit nemtom ösmered e. Edzőként is dolgozik Kecsó egy impozáns termében.

2008. Május 29. - 21:45:49
Válasz #1088
Nem elérhető

God Vazzeg

Te God nem vagyok benne biztos de jön a fekete Isten,Flex Wheeler  unokaöccse  ;D Kecsóról a versenyre...Kofit nemtom ösmered e. Edzőként is dolgozik Kecsó egy impozáns termében.

Nemtom ki lehet az, ha látnám lehet tudnám. A Kapusi Fecót ismerem csak, aki mellé be is mernék ülni  !+"%

2008. Május 29. - 21:49:03
Válasz #1089
Nem elérhető

George

Nemtom ki lehet az, ha látnám lehet tudnám. A Kapusi Fecót ismerem csak, aki mellé be is mernék ülni  !+"%
Akkor biztos nem láttad még !+"% ;D

2008. Május 29. - 21:49:56
Válasz #1090

B1ll4

Vendég
Sztereó ! Bocsi , hogy megkérdem de ilyen jó megtermett iszonyat jó fizikummal rendelkező , rövidhajú négeres srác ? Aki hasonlóan nézki mint The Rock ?

Mert akkor szoktam néha látni :) FormaZóna teremben véletlen ?

2008. Május 29. - 21:51:15
Válasz #1091
Nem elérhető

God Vazzeg

Akkor biztos nem láttad még !+"% ;D

Képzeletem szárnyra kelt, rémálmaim lesznek  >:D

2008. Május 29. - 21:52:47
Válasz #1092
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< FIGYELEM!

Régebben már beszámoltam nektek egy ambíciózus fiatal srácról aki szerintem bebizonyította hogy jó kajálással,és profi edzéssel igenis lehet a SZARBÓL VÁRAT ÉPÍTENI! Nagyon büszke vagyok amit elértünk eddig. Nagyon sok vele egyidős emberkének mutathatna példát akik Henrik régi fazonjával egészségtelenül is remekül érzik magukat.  ˝=/

Had mutassam be itt pár szóban. Toldi Henrikről van szó.18 éves és hamarosan szeretnénk neki is nyitni a topicot ahol kiírja magából az edzéssel,kajálással kapcsolatos élményeit,tapasztalatait.
Június 1-től tervezünk egy kis minőségi izomtömegnövelést,de a részletekről majd június 1 után Henrik is beszélni fog.Mindig az aktuális dolgokról fog írni...
Eddig inkább mint csendes nézelődő volt jelen a fórumon,de most már szeretne bekapcsolódni valamelyest a fórum életébe.

Tehát jövő héttől keressétek Henrik topicját. ;) :-)!

Addig is egy kis időrendi képsor  :-O

2008. Május 29. - 21:56:41
Válasz #1093
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sztereó ! Bocsi , hogy megkérdem de ilyen jó megtermett iszonyat jó fizikummal rendelkező , rövidhajú négeres srác ? Aki hasonlóan nézki mint The Rock ?

Mert akkor szoktam néha látni :) FormaZóna teremben véletlen ?

Ott dolgozik ahol a Király Zita edz. Asszem Popeye...az edzőterem..nem biztos. De igen jól megtermett...fekete srác. Sokat motorozik...régóta nyomja...én nagyon bírom.Hasonlóan (talán jobban) kattant mint én.  @-o ;D

2008. Május 29. - 21:59:58
Válasz #1094

B1ll4

Vendég
Nah Sztereó !

A Popeye már egy pici ideje FormaZóna névre hallgat :) . Akkor vágom a srácot , guggolgatott múltkor elvoltunk ... De ez jó hír God Vazzegnek mert holnap pont ott fogunk edzeni pár fórumos arcal még és akkor rátud kérdezni a dologra :)