2024. November 01. - 19:28:56
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230182 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. Május 29. - 10:39:54
Válasz #1065
Nem elérhető

George

Trikós edzés volt...Zsolti szinte teljesen kész van, az átlag erre "fúj ez undorító" reakciót adna, tehát :-)! Erek végeláthatatlan hálózata a karon, mellen, vállon, hason, stb... keresztszálkák mindenütt, brutál >:D
Egy reggeli reklámból rögtönztök:
Állandóan a kajára gondolsz?
Macicsokis képet raksz be a fórumra?
Álmatlanság?
Vízmegvonás?
Izületi bántalmak?
Kajataperolás a boltban?
Eres meg szálkás vagy, mint egy nyúzott ló?
Akkor itt az ideje, hogy színpadra állj! :-/--

2008. Május 29. - 11:20:31
Válasz #1066
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Május 29. - 11:26:47
Válasz #1067
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Május 29. - 11:28:02
Válasz #1068
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Megvolt a karedzés...ma pici víz van eszem a szenet. Nagyon csúnya lett!  >:D Holnapig még betöltődik és vasárnapra kész lesz! Ma még a kölköknél edzés....(számomra az utolsó ebben a nyári szünet előtti évben)...és utána nekem is kezdődik a "nyár". Kisleányok azthiszik hogy az utolsó edzésen Zsolti bácsi majd kedves lesz meg keveset erősíttet.De nagyot tévednek!  >:D

Vízmegvont, beszáradt,gonoszkodó,szadistát kapnak ma,aki mindenre azt mondja:  :-Đ  ;D
Holnap már csak pózolás...a szénhidrát pedig főtt rizs...+ titkos recept.  :P ;)

2008. Május 29. - 11:28:48
Válasz #1069
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Fotó nem készült ;D

Senki nem mert lefotózni mert amikor megláttak elkezdett remegni a kezükben a fotómasina.  !+"%

2008. Május 29. - 11:32:29
Válasz #1070
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Fotó nem készült ;D

Senki nem mert lefotózni mert amikor megláttak elkezdett remegni a kezükben a fotómasina.  !+"%

Azt el is hiszem! :D @-o

2008. Május 29. - 13:21:21
Válasz #1071
Nem elérhető

God Vazzeg

Fotó nem készült ;D

;D

2008. Május 29. - 13:27:14
Válasz #1072
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja azt még nem is mondtam a "műsorvezető",hangulatfelelős Kathi Béci lészen Szeghalmon!  ;-oo-;

..ja igen és Suncity lesz megbízva hogy online forródrótos informátora lesz a versenynek hogy azok is tudjanak mindenről akik most nem tudnak elszabadulni. Tehát szombat késő délután...este...tessék várni Suncity informátor bejelentkezését.  :-)!

2008. Május 29. - 13:37:39
Válasz #1073
Nem elérhető

God Vazzeg

Kecskemét felől tényleg senki se megy Szeghalomra???  !+"%  ˝=/
Nem ingyen kívánnám, ha valaki kerülne picit értem, beleszállok az üzemanyagba is  :-/-(-:  /:-)

2008. Május 29. - 13:53:58
Válasz #1074
Nem elérhető

Suncity

vizsga után ˝=/
 /:-)online forródrótos informátor :-! (:-)
közli a bajnok (:-) üzenetét! ;-oo-;

2008. Május 29. - 14:24:43
Válasz #1075
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Bepróbáltam most a "síma" főtt rizst. Nem jó!  :( Megüli a gyomrom...eljátszom még a tésztával..ha nem tetszik a pici pocinak akkor marad a hagyományos pufirizs...meg egyéb...de a titkos recept oda is beilleszthető.  ;)

Ez most meglepett...de egyszerűen elkényelmesedett a gyomrom. Ez van...de még idejében kipróbáltam legalább. Asszem pont emiatt hagyhattam abba pár éve ezt a fajta töltést? Lehet. Ja lehet hogy akkor is emiatt váltottam a száraz verzióra.

Lényegtelen! Mindenhogy jó leszek!  @-o <:-) ;D

2008. Május 29. - 14:28:55
Válasz #1076
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
vizsga után ˝=/
 /:-)online forródrótos informátor :-! (:-)
közli a bajnok (:-) üzenetét! ;-oo-;

Azért várd ki a végét...nem eszik olyan forrón a kását,több nap mint kolbász,lassan járj tovább érsz,nem kolbászból van a kerítés,az oroszlán is macska csak egy kicsit nagyobbacska...stb

Lesznek nagyon jó fazonban lévő emberkék...romániából is átjönnek heten mint a gonoszok. Mindenesetre ígérem hogy mindenkinek megnehezítem a dolgát.  >:D ;)

2008. Május 29. - 14:45:16
Válasz #1077
Nem elérhető

FirstLady

Bepróbáltam most a "síma" főtt rizst. Nem jó!  :( Megüli a gyomrom...eljátszom még a tésztával..ha nem tetszik a pici pocinak akkor marad a hagyományos pufirizs...meg egyéb...de a titkos recept oda is beilleszthető.  ;)

Ez most meglepett...de egyszerűen elkényelmesedett a gyomrom. Ez van...de még idejében kipróbáltam legalább. Asszem pont emiatt hagyhattam abba pár éve ezt a fajta töltést? Lehet. Ja lehet hogy akkor is emiatt váltottam a száraz verzióra.

Lényegtelen! Mindenhogy jó leszek!  @-o <:-) ;D
Próbáld ki a jázmin rizst!
De sajnos csak a vastag műanyag csomagolású a jó, az olcsóbb vékonycsomagolású az ugyanolyan rossz, mint a sima rzs :)
Tésztából meg azt a jó barnafajtát eszed, ami két rágás után fűrészporrá változik?! az valami szörnyű... :(
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 29. - 15:09:53
Válasz #1078
Nem elérhető

Suncity

elfogult vok, de hát iyenek a ZSOLTI FAN-ek @:-)
 :-):-)::HAJRÁ!

2008. Május 29. - 17:50:40
Válasz #1079
Nem elérhető

sasa

Kecskemét felől tényleg senki se megy Szeghalomra???  !+"%  ˝=/
Nem ingyen kívánnám, ha valaki kerülne picit értem, beleszállok az üzemanyagba is  :-/-(-:  /:-)
Én arra is mehetnék, de csak holnap tudom meg, hogy jönnek-e velünk Almádiból.