2024. November 01. - 21:43:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230194 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Május 28. - 14:38:40
Válasz #1050
Nem elérhető

God Vazzeg

Kell nekem egy Kecskeméti ember!!!! Van?

Mi kő? Bár nem vagyok kméti, de pénteken ott leszek  ::)

2008. Május 28. - 14:53:45
Válasz #1051
Nem elérhető

mack

2008. Május 28. - 14:56:38
Válasz #1052
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Boldog Születésnapot kívánok Zsolti!!!

:-* :) :) :) Łł= :-):-):: :) :) :) Łł= :-*

2008. Május 28. - 14:59:37
Válasz #1053
Nem elérhető

Suncity

"Szülinapodra kívánom neked:
Szerencse kísérje végig életed.  @:-)
Szerencse mellé még egyebet,  (:-)
Sok-sok vidám, örömteli percet,  :-!
Sorsod útja legyen mindig egyenes,  :-):-)::
Te pedig légy boldog és egészséges!"
 ;-oo-;

2008. Május 28. - 15:01:36
Válasz #1054
Nem elérhető

Jordan

Basszus! Megtudta mindenki hogy én vagyok az Isteno:) !+"% ;D

33 gyerekek....kinéztétek volna ebből a kölökből?

Köszönöm mindenkinek!  ;-oo-;

33???????  :o
Afene!
Pont most akartam írni, hogy egész jól tartod magad így közel a nyugdíjhoz..........
Na mindegy,
isten éltessen!  (:-)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Május 28. - 16:51:28
Válasz #1055
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönöm a leányoknak és fiúknak a köszöntést! Nem tudom mit kellene éreznem ebben a korban. Talán mintha a mai edzésen éreztem volna hogy én vagyok a KIVÁLASZTOTT! Má' hogy hogy a testem egészen jól kiválaszt...(most pl vizet).  !+"%

Ma vállaztunk...szerintem abszolút jól sikerült a 3. ch mentes napon. Ment egypici láb ami egy "rakás" kitörést takart. Holnap kezdődik hajnalban a ch töltés. Visszatöltök szépre mert most nem kell súlyt hozni. Most gyöttem a tescoból de minden ilyen gej édes dolgot elkerültem...holnap azért kezdek egy teljes kiörlésű győri kekszel...menet közben lesz még nitrotech csoki ha jól viselkedek  ;D, rizs...meg talán banán. Egyenlőre ennyi...a vízzel szerintem nem lesz gond.

Pofás lesz!  @:-) De addig még ma betöltök két dupla adag ISO 100-at, Dymatize Bcaa-t....oszt ennyi. Jól érzem magam,talán nem viseltem még ennyire jól soha. Ez talán sokban köszönhető NEKTEK a barátaimnak,fórumosoknak!  :-){

Nicu tegnap ismét érdeklődött hogy halad a dolog...jól esett hogy időszakosan megkérdezi hogy mizujs meg kicsit elbeszégetünk. Ma Vida Zoli is rám csörgött hogy minden oké-e. Mondtam hogy ennél okébb nem is lehet.

Ja God igazából egy boltba kéne beszaladni barnítóért. Csak hogy miképp jut el hozzám? Ráérne pénteken vagy jövő hét elején is. Hmmm?

2008. Május 28. - 18:25:58
Válasz #1056
Nem elérhető

God Vazzeg

Elpostázom neked ha gondolod, de szerintem a bolt is megteszi neked, ha kéred. www.bodybuilding.hu, Nagykőrösi utcában? Beszaladhatok, nem gond, el is juttatom neked postán, ha úgy megfelel  O0

2008. Május 28. - 18:52:29
Válasz #1057
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Király...leprivátoljuk majd. Köszi!  :-){

2008. Május 28. - 19:33:01
Válasz #1058
Nem elérhető

God Vazzeg

2008. Május 28. - 21:04:23
Válasz #1059
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Vettem valami hulladék szar túrót a coop-ban.Oda se megyek többet.  &5* Ittam egy kis biokefírt..meg egy turmixot még hátravan a bcaa. Aztán reggel 5-kor kelés megyek edzést tartani oszt útközbe megkezdem a "győri töltést".  /7% ;D

2008. Május 28. - 21:07:55
Válasz #1060
Nem elérhető

George

Vettem valami hulladék szar túrót a coop-ban.Oda se megyek többet.  &5* Ittam egy kis biokefírt..meg egy turmixot még hátravan a bcaa. Aztán reggel 5-kor kelés megyek edzést tartani oszt útközbe megkezdem a "győri töltést".  /7% ;D
7-kor edzünk vénember >:D >:D >:D

2008. Május 28. - 21:09:21
Válasz #1061

B1ll4

Vendég
Elnézést szeretnék kérni kedves Sztereó , hogy ilyen későn informálódtam , de szeretnék nagyon  sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni még kb 3x ennyit . Az is egy szép páratlan szám lesz :) .

2008. Május 28. - 21:18:52
Válasz #1062
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Elnézést szeretnék kérni kedves Sztereó , hogy ilyen későn informálódtam , de szeretnék nagyon  sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni még kb 3x ennyit . Az is egy szép páratlan szám lesz :) .

Már tervezem épp hogy 99 évesen melyik masters versenyen indulok. Majd meglátjátok! ....ha megéritek.  ;D

Köszönöm Uram a felköszöntést!  ;-oo-;

2008. Május 28. - 21:28:36
Válasz #1063
Nem elérhető

God Vazzeg

Már tervezem épp hogy 99 évesen melyik masters versenyen indulok. Majd meglátjátok! ....ha megéritek.  ;D

Vigyázz, mert szavadon fogunk, és ha kell tolókocsin fogunk feltolni a színpadra  @:-) Mondom én, aki idén tölti a 30-at  :D

2008. Május 29. - 04:38:49
Válasz #1064
Nem elérhető

Tarot

Volt itt valamerre egy kérdés, miszerint ki gyön szeghalomra? Abban az esetben ha az egyik szögedi kolléga autójában lenne még egy hely, én is szívesen mennék, és természetesen ha kell valami segítség, akkor állok rendelkezésre.  @:-)