Köszönöm a leányoknak és fiúknak a köszöntést! Nem tudom mit kellene éreznem ebben a korban. Talán mintha a mai edzésen éreztem volna hogy én vagyok a KIVÁLASZTOTT! Má' hogy hogy a testem egészen jól kiválaszt...(most pl vizet).
Ma vállaztunk...szerintem abszolút jól sikerült a 3. ch mentes napon. Ment egypici láb ami egy "rakás" kitörést takart. Holnap kezdődik hajnalban a ch töltés. Visszatöltök szépre mert most nem kell súlyt hozni. Most gyöttem a tescoból de minden ilyen gej édes dolgot elkerültem...holnap azért kezdek egy teljes kiörlésű győri kekszel...menet közben lesz még nitrotech csoki ha jól viselkedek
, rizs...meg talán banán. Egyenlőre ennyi...a vízzel szerintem nem lesz gond.
Pofás lesz!
De addig még ma betöltök két dupla adag ISO 100-at, Dymatize Bcaa-t....oszt ennyi. Jól érzem magam,talán nem viseltem még ennyire jól soha. Ez talán sokban köszönhető NEKTEK a barátaimnak,fórumosoknak!
Nicu tegnap ismét érdeklődött hogy halad a dolog...jól esett hogy időszakosan megkérdezi hogy mizujs meg kicsit elbeszégetünk. Ma Vida Zoli is rám csörgött hogy minden oké-e. Mondtam hogy ennél okébb nem is lehet.
Ja God igazából egy boltba kéne beszaladni barnítóért. Csak hogy miképp jut el hozzám? Ráérne pénteken vagy jövő hét elején is. Hmmm?