A mai nap volt a második ch mentes nap. Szerintem most egészen jól megy.Semmi gond nem volt...pszihésen is jól vagyok mint érzékelitek.
Ma hátaztunk és utána jött Yvette és összeraktuk a páros gyakit...szerintem jó lett (jó lesz). Kellően művészi...kifejező...vicces. Nélkülözi a sablonosságot és újnak hat a páros gyakik végeláthatatlan sorában.
Ma mit ettem? Elég szűkös volt:Aszondi volt ISO 100...meg volt ISO 100...meg túró...meg tojásfehérje 16 darab....meg kaukázusi kefírke,kávé...Dymatize Bcaa...hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Holnap még hasonló...lehet csempészek bele egy kis halat is. Hogy már ennek is örülni lehet.
Hónap egy váll nap meg egy kis lábazás vár ránk...de az idő szűke miatt 12.30-kor tudunk edzeni a szokásos délelőtti helyett. Az alvás érdekes hogy nem annyira szar mint pár hete...de nem is fényes...mondjuk éjfél körül fekszek és 5-kor kelek.De elég is.
A háttérképem hogy ne szokjam meg most egy nagy cheeseburger. Lakjak már jól legalább a képekkel.
Azt akartam már kérdezni hogy
KI GYÖN SZOMBATON SZEGHALOMRA? Ja Hopi jön az xl-es méretű "Hopi max" az egész fekvenyomó teammel.
Szegedről is jön kb egy 20 fős csoport.
Megnyugtat hogy Linda és Steve már biztos ott lesz...George+Cili...Suncity...más aktív szögedi fórumos nem jut eszembe. Ja Antal Eri is versenyez míg el nem felejtem...stb...stb...stb...makd összeszámolom a napokban hogy a mi ExteróFit-es Team-ünk hány drukkert is foglal magában.