Egy kis helyzetjelentés:
Perpill 85 kiló vagyok. A mérleg szerint (nem mérvadó) 4.2-es testzsír. Holnap kezdem a szénhidrát ürítést egészen szerdáig. A fehérjebevitel ISO 100-ból,hafiléből,túróból fog állni. Az emésztés megkönnyítésére natur joghurt vagy kaukázusi kefírt rakok mellé. A zsírtartalma ezeknek majdnem mindegy mert ennyire megszorított ch mellett ez nem oszt meg nem szoroz,sőt. Holnap egy mell-hát edzés lesz.Most még elég energizáltnak érzem magam hogy jó legyen a holnapi nap. Ez az állapot a glikogénraktárak ürülésével egyre gatyább lesz. A ch töltésről később....titkos recept alapján.
Ma relatív több szilárd fehéréjét ettem...sőt hogy konkrét legyek mindeféle fehérjét ettem: Protein csoki,BSN Syntha-6,BSN Dessert,ISO 100....ettem müzliszeletet is
,halfilét,csirkét. Most egy kicsit ettől elindult az anyagcsere így holnap még maxi fordulaton fog dolgozni így meg tudom lovagolni ezt a részét is. Jól be fog szikkadni. ...ja ettem egy kis kesudiót is a jó zsírok miatt...meg a többletkalória miatt. Ennyi kellett a zsíromnak.
Holnap konkrétan kidolgozom a páros gyaki minden egyes mozdulatát is. Elárulhatom hogy mi lesz: A Detinys Child Survivor az alaptéma...és gegnek egy kis Aqua Barbie Girl.