2024. November 01. - 23:23:02
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230196 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Május 25. - 17:13:58
Válasz #1005
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
....
....és a legjobbak autogrammot is osztottak. :-)! (:-)

2008. Május 25. - 19:39:38
Válasz #1006
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy kis helyzetjelentés:

Perpill 85 kiló vagyok. A mérleg szerint (nem mérvadó) 4.2-es testzsír. Holnap kezdem a szénhidrát ürítést egészen szerdáig. A fehérjebevitel ISO 100-ból,hafiléből,túróból fog állni. Az emésztés megkönnyítésére natur joghurt vagy kaukázusi kefírt rakok mellé. A zsírtartalma ezeknek majdnem mindegy mert ennyire megszorított ch mellett ez nem oszt meg nem szoroz,sőt. Holnap egy mell-hát edzés lesz.Most még elég energizáltnak érzem magam hogy jó legyen a holnapi nap. Ez az állapot a glikogénraktárak ürülésével egyre gatyább lesz. A ch töltésről később....titkos recept alapján.  ;)

Ma relatív több szilárd fehéréjét ettem...sőt hogy konkrét legyek mindeféle fehérjét ettem: Protein csoki,BSN Syntha-6,BSN Dessert,ISO 100....ettem müzliszeletet is  !+"%,halfilét,csirkét. Most egy kicsit ettől elindult az anyagcsere így holnap még maxi fordulaton fog dolgozni így meg tudom lovagolni ezt a részét is. Jól be fog szikkadni. ...ja ettem egy kis kesudiót is a jó zsírok miatt...meg a többletkalória miatt. Ennyi kellett a zsíromnak.  ;D

Holnap konkrétan kidolgozom a páros gyaki minden egyes mozdulatát is. Elárulhatom hogy mi lesz: A Detinys Child Survivor az alaptéma...és gegnek egy kis Aqua Barbie Girl.  ;D

2008. Május 25. - 19:53:23
Válasz #1007
Nem elérhető

FirstLady

Egy kis helyzetjelentés:

Perpill 85 kiló vagyok. A mérleg szerint (nem mérvadó) 4.2-es testzsír. Holnap kezdem a szénhidrát ürítést egészen szerdáig. A fehérjebevitel ISO 100-ból,hafiléből,túróból fog állni. Az emésztés megkönnyítésére natur joghurt vagy kaukázusi kefírt rakok mellé. A zsírtartalma ezeknek majdnem mindegy mert ennyire megszorított ch mellett ez nem oszt meg nem szoroz,sőt. Holnap egy mell-hát edzés lesz.Most még elég energizáltnak érzem magam hogy jó legyen a holnapi nap. Ez az állapot a glikogénraktárak ürülésével egyre gatyább lesz. A ch töltésről később....titkos recept alapján.  ;)

Ma relatív több szilárd fehéréjét ettem...sőt hogy konkrét legyek mindeféle fehérjét ettem: Protein csoki,BSN Syntha-6,BSN Dessert,ISO 100....ettem müzliszeletet is  !+"%,halfilét,csirkét. Most egy kicsit ettől elindult az anyagcsere így holnap még maxi fordulaton fog dolgozni így meg tudom lovagolni ezt a részét is. Jól be fog szikkadni. ...ja ettem egy kis kesudiót is a jó zsírok miatt...meg a többletkalória miatt. Ennyi kellett a zsíromnak.  ;D

Holnap konkrétan kidolgozom a páros gyaki minden egyes mozdulatát is. Elárulhatom hogy mi lesz: A Detinys Child Survivor az alaptéma...és gegnek egy kis Aqua Barbie Girl.  ;D
Ha elfogadsz egy tanácsot, én laktóz intoleránsként nagyon kiművelt vagyok a tejtermékekből, szóval nagyon kiműveltem magam a tejcukor fiziológiai hatásaiból, inkább a kaukázusi kefírt válaszd. :)
A kefírben és túróban egyáltalán nincs laktóz, ami csak és kizárólag azért fontos, mert a legújabb kutatások szerint a tejcukor gátolja a fehérjebeépülést az izmokba...

Egyébként :-)!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 25. - 19:57:08
Válasz #1008
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Húúúú!  ;) :-){

Én abszolút laktóztoleráns vagyok. A szervezetem a laktózt átalakítja egy speciális enzim segítségével aminósavakká és semi nem veszik kárba.  !+"%

...egyébként köszönöm a jótanácsot...a jó pap is holtig tanul... ;)

2008. Május 25. - 19:59:36
Válasz #1009
Nem elérhető

FirstLady

Én abszolút laktóztoleráns vagyok. A szervezetem a laktózt átalakítja egy speciális enzim segítségével aminósavakká és semi nem veszik kárba.  !+"%

Egyébként igen, majdnem :D
a laktáz a vastagbélben szőlőcukorrá 8-) ;D ;D
Remélem, ezt nem pejoratív értetted, mer a szégyentől bekussolok örökre !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Május 25. - 20:01:13
Válasz #1010
Nem elérhető

Johnnyx

Łł=
Ez a speciális enzim hamarosan étrendkiegészítőként lesz kapható: "Sztereó enzim" néven  ;D ;D
Egyetek zabot!

2008. Május 25. - 20:05:59
Válasz #1011
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Egyébként igen, majdnem :D
a laktáz a vastagbélben szőlőcukorrá 8-) ;D ;D
Remélem, ezt nem pejoratív értetted, mer a szégyentől bekussolok örökre !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Minden tanácsot megfogadok ami hasznomra válhat és hiteles forrásból származik!  ;)
...az egyszerűbb biokémiai folyamatok még mennek...tudod aminek a cukorhoz köze van az nekem fekszik.

De ezt nem tudtam eddig.

2008. Május 25. - 20:12:03
Válasz #1012
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Łł=
Ez a speciális enzim hamarosan étrendkiegészítőként lesz kapható: "Sztereó enzim" néven  ;D ;D

Szterezyme vagy PankreNutt vagy nutiláz  !+"% ;D

2008. Május 25. - 20:13:50
Válasz #1013
Nem elérhető

FirstLady

Łł=
Neeem, ez az enzim a nutellában van @-o ;D ;D ;D ;D

Sztereo: most majdnem megmentetted a fórumot az offolásaimtól ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Egyébként, akkor örülök :) :-){

Mód: megelőztek :'( ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Május 25. - 20:57:22
Válasz #1014
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tanátam más beállítású képet Bihacról...(még szerencse itt nincs kitakarva az arcom  !+"%)

2008. Május 25. - 23:33:52
Válasz #1015
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Május 26. - 13:16:34
Válasz #1016
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tudják ott hogy mi a jó...ez gondolom egy kalifornia étterem kínálata mondjuk az Estero bulvard-on.  ;)
Lehet ide kellene egy fórumtali.  ;) :-)!

Mai nap...első ch mentes nap. Túl könnyű...jól érzem magam...semmi gond és még a súlyok is jól mentek. Azthiszem elégdett vagyok...jó lesz a forma. No para,csak nyugi...eszek nemsokára egy kis tojásfehérjét.  /7%

A szeghalmi verseny utáni estére kitaláltam a nem túl elbaszós kulináris élvezetemet:eszek egy finom sonkás,hagymás tojásrántottát.Szeretem is...nem is nagy gond...könnyen készül...plussz szórt túrós süti és nyugodta marad a lelkem a vb előtt.  ;)

2008. Május 26. - 13:29:13
Válasz #1017
Nem elérhető

hopika

Te Zsolti!

Szeghalmon pontosan hová kell majd elcsászkálni és legfőképp mikorra???
Me' úgy néz ki befigyelek oda tölteléknek... @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Május 26. - 13:47:12
Válasz #1018
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 @:-)

Szeghalom,Művelődési Központ...kezdés 14 óra. Várunk de hangos legyél!  ;)

2008. Május 26. - 13:55:49
Válasz #1019
Nem elérhető

hopika

Én rendes kisfiú vgyok-nem szoktam hangoskodni... @:-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!