2024. November 02. - 03:28:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230273 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Május 19. - 14:29:29
Válasz #960

B1ll4

Vendég
A Billás kép nem rossz Zsolti  8-). A forma meg brutál jó , nem láttalak még ilyen sűrűnek soha :) . Bravo Bravo Bravo !!! :-){ :-){ :-){

2008. Május 19. - 15:01:21
Válasz #961
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Gratulálok Zsolt! Łł= Łł= Łł=
Két kérdésem van:
                         1.Milyen barnítót használtál?
                         2.Ugyanezt a töltést fogod csinálni a következő versenyre is?

Zsdu otvéta,kak szolovél léta! ;)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Május 19. - 15:32:01
Válasz #962
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Gratulálok Zsolti!!!  :-):-):: :-):-):: :-):-)::

Nagyon jó volt a forma !  @:-)

Yvettről kérünk még több képet  :)!

2008. Május 19. - 16:53:33
Válasz #963
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Két kérdésem van:

Köszi Johnny!

1.Dream Tan 2  ::)  (...nem jó?...nem mertem újítani na )
2.Azt beszéltük hogy a szemét töltést lehet itt próbálom ki.Valahol ki kell.De az meg ne a VB legyen.

Ami biztos hogy élesebb leszek nagyobb súllyal Szeghalmon.Most 85 kiló a súlyom.

2008. Május 19. - 16:54:46
Válasz #964
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Gratulálok Zsolti!!!  :-):-):: :-):-):: :-):-)::

Nagyon jó volt a forma !  @:-)

Yvettről kérünk még több képet  :)!

Köszi Lindus!

Majd erőre kapok...és dobálom fel a képeket Yvettről.  ;)

2008. Május 19. - 17:59:02
Válasz #965

Torony

Vendég
Ne felejtsd el majd leírni azt se, hogy mennyit autóztál a saját pénzeden! Lehet naponta de heti bontásban is! ;D

2008. Május 19. - 18:14:01
Válasz #966
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Két kérdésem van:

Köszi Johnny!

2.Azt beszéltük hogy a szemét töltést lehet itt próbálom ki.Valahol ki kell.De az meg ne a VB legyen.

Ami biztos hogy élesebb leszek nagyobb súllyal Szeghalmon.Most 85 kiló a súlyom.
Kifigyellek,ott leszek...Hét végén a lányokon kipróbáljuk a ProTan és Dream tan spray-s változatát..
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Május 19. - 20:54:11
Válasz #967
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ne felejtsd el majd leírni azt se, hogy mennyit autóztál a saját pénzeden! Lehet naponta de heti bontásban is! ;D

Gyalogolok...tömegközlekedek...motorozok.  ;D

2008. Május 19. - 20:56:54
Válasz #968
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Két kérdésem van:

Köszi Johnny!

Kifigyellek,ott leszek...Hét végén a lányokon kipróbáljuk a ProTan és Dream tan spray-s változatát..

Várjál,mi lesz most hétvégén? Inferno? Vagy Kiskun Kupa? Vagy mi is? De megnézném a szinet...az az igazság hogy fosok.  ;D

2008. Május 19. - 21:08:35
Válasz #969
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Gratula Zsolti!! És persze Yvettenek is!!

2008. Május 19. - 21:09:47
Válasz #970
Nem elérhető

L

Üdv Zsolti!

Hát megnéztem a képeket...nagyon durva a formád. Volt már valaha ennyire éles a fazon..?
Így abszolút nem szürreális sztori az a VB döntő(vagy inkább top3), sőt, minden esélyed megvan rá!

Neked is és Ivettnek is gratulálok!
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Május 19. - 21:15:50
Válasz #971
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Gratula Zsolti!! És persze Yvettenek is!!

Köszi Bali! Ezek a dícséretek egyre közelebb visznek minket a cél felé.  :-){

2008. Május 19. - 21:18:22
Válasz #972
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Üdv Zsolti!

Hát megnéztem a képeket...nagyon durva a formád. Volt már valaha ennyire éles a fazon..?
Így abszolút nem szürreális sztori az a VB döntő(vagy inkább top3), sőt, minden esélyed megvan rá!

Neked is és Ivettnek is gratulálok!

No azért ezeket a dolgokat ne hamarkodjuk el. Elmés régi mondás: Ne igyál előre....(igyál inkább utána  !+"%)
Bízom a jó szereplésben most full heppi vagyok,fel vagyok töltve csak iszonyú fáradt vagyok. Még félóra és rábukok a számítógépre és elalszok.  :D

2008. Május 20. - 12:42:00
Válasz #973
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Vezessük tovább a dolgokat. Lement az edzés. Hétfőn nagyon szar edzésem volt. 4. nap nemalvás a 2-3 nap hulladék kajálás meghozta a gyümölcsét a gyomrsavamat csak a rennie-vel tudtam lenyomni. A gyomrom kivolt attól a kib sok lasagne-tól meg tiramisutól...meg el sem tudnám sorolni...halpaprikás...csokihegyek...minden!!!! 78 kilóról ma 86 kilót mértem. Egyvalamit nem ettem: Nutellát.  :o
Azt csak a VB után június 8.-án.

Most úgy be ödémásodtam mint az állat. Tehát legközelebb ezt a félrekajálást is óvatosabbra veszem. Szeghalom után pl nem is merek nagy daj-dajt csinálni hisz rá 5 napra már kell a top forma a vb-n. Tehát senki ne készüljön még semmivel aki akart...mert biza nem szívesen baszom el nagyon. Lesz kajálás de ccsak szombaton és óvatosan. Lehet csokika meg süti belefér...meg egy kis normál kaja vagy meki vagy pizza...de nem lesz orgia.Nem szabad mert iszonyatosan megnehezítem a saját dolgomat. Tehát a szeghalom utáni vaásnap már diétával folytatom így lesz okés a testemnek és lelkemnek.A megértést köszönöm azoknak akik el akartak látni nutellával vagy nutellás palacsintával de köszönöm nem! Csak egészséges édességet eszek majd. Szerintem itthon is ilyen lesz hogy szórt túros és zabpehelysüti. És így nyugotan megyek aludni.

Ma illetve tegnap este egy iszonyú jónak számító 6 órás alvásban volt részem...eredmény:több hónapja nem edzettem olyan jót mint ma!

Pufirizs bement reggel...a nap folymán már csak tojás vagy pici túró meg turmix.

Na  :-*

2008. Május 20. - 14:17:29
Válasz #974
Nem elérhető

Junior

Gratula Zsolti tényleg jó formát hoztál!!!  :-):-):: (:-) :-):-)::