Vezessük tovább a dolgokat. Lement az edzés. Hétfőn nagyon szar edzésem volt. 4. nap nemalvás a 2-3 nap hulladék kajálás meghozta a gyümölcsét a gyomrsavamat csak a rennie-vel tudtam lenyomni. A gyomrom kivolt attól a kib sok lasagne-tól meg tiramisutól...meg el sem tudnám sorolni...halpaprikás...csokihegyek...minden!!!! 78 kilóról ma 86 kilót mértem. Egyvalamit nem ettem: Nutellát.
Azt csak a VB után június 8.-án.
Most úgy be ödémásodtam mint az állat. Tehát legközelebb ezt a félrekajálást is óvatosabbra veszem. Szeghalom után pl nem is merek nagy daj-dajt csinálni hisz rá 5 napra már kell a top forma a vb-n. Tehát senki ne készüljön még semmivel aki akart...mert biza nem szívesen baszom el nagyon. Lesz kajálás de ccsak szombaton és óvatosan. Lehet csokika meg süti belefér...meg egy kis normál kaja vagy meki vagy pizza...de nem lesz orgia.Nem szabad mert iszonyatosan megnehezítem a saját dolgomat. Tehát a szeghalom utáni vaásnap már diétával folytatom így lesz okés a testemnek és lelkemnek.A megértést köszönöm azoknak akik el akartak látni nutellával vagy nutellás palacsintával de köszönöm nem! Csak egészséges édességet eszek majd. Szerintem itthon is ilyen lesz hogy szórt túros és zabpehelysüti. És így nyugotan megyek aludni.
Ma illetve tegnap este egy iszonyú jónak számító 6 órás alvásban volt részem...eredmény:több hónapja nem edzettem olyan jót mint ma!
Pufirizs bement reggel...a nap folymán már csak tojás vagy pici túró meg turmix.
Na