2024. November 02. - 03:28:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230271 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2008. Május 19. - 08:52:15
Válasz #945
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ilyen gyönge színvonalúból volt egy tucat...minek megy ez versenyre. Bécó aszonta ez most egy eb szint ami ősszegyűlt.

2.Yvette...a legyőzhetetlen!!!! @:-)
3-4. Bécó és a kicsi bosnyák Sandrak  @:-)

2008. Május 19. - 08:58:16
Válasz #946
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
1.Yvette  :-O
2.Sztárpár
3.Henrik barátommal az átalakuló művésszel  ;)
4."...most mééé' mongyátok hogy sokat ittam...haggyá máááááááá!"

...most egyenlőre ennyi...78 kilóval mérlegeltem.Ma még eszegetek..most 85 vagyok.Bepüffedtem...kéne egy kicsit aludnom is. Szeghalmom nagyobb leszek és szárazabb....Athénba a VB-n pedig még hatványozom.  ;)

2008. Május 19. - 09:04:19
Válasz #947
Nem elérhető

mushroom

:-)!  (:-) qrva jó voltál! Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem (komolyan) jobban néztél ki, mint a bajnok srác... Valamelyik profi kielemezhetné részletesebben, mert én csak annyit látok, hogy Sztereónak nagyobb a combja (főleg a hajlítónál látszik szerintem a fölény) felsőtestbe is nagyobbnak tűnik, kondíció meg kb. egál. Aztán javítsatok ki, ha tévedek!

2008. Május 19. - 09:23:05
Válasz #948
Nem elérhető

God Vazzeg

1-2 Kedvenc pózaim...mer' ebben (is) szép vagyok.  :-* ;D !+"%
3. Másnap reggel...tojás...virsli...meggyes rétes....eurokrem!!!! @-o
4. A hotel

Nagyon jó formát durrantottál össze, ezt nevezem  (:-) A hajlítód nagyon feljött, és egészében érettebb vagy, nagyon kemény volt a mezőny így a képek alapján, szóval nem semmi ez az eredmény  :-){  :-!

2008. Május 19. - 09:29:51
Válasz #949
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Május 19. - 09:47:40
Válasz #950
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Bizony kemény lehetett a meló,hogy ilyen formába kerüljél,gratula :-)! Łł=
Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2008. Május 19. - 09:49:32
Válasz #951
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi mindenkinek! A vodka az étrendkiegészítőnek minősül?  !+"%

Összeettem mindent szart....ég a gyomrom is...várom a diétát. Megyek kotlok aztán megyek edzeni!  !+"%

Kaptam Syntha 6 mintát is. @-o

Verseny előtt mostmár mindig BSN Endorush!!!!!!Nem enged levizesedni és töltve tart!  @:-)

2008. Május 19. - 09:50:26
Válasz #952
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
:-)!  (:-) qrva jó voltál! Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem (komolyan) jobban néztél ki, mint a bajnok srác... Valamelyik profi kielemezhetné részletesebben, mert én csak annyit látok, hogy Sztereónak nagyobb a combja (főleg a hajlítónál látszik szerintem a fölény) felsőtestbe is nagyobbnak tűnik, kondíció meg kb. egál. Aztán javítsatok ki, ha tévedek!

Tudod azért én egy illuzionista vagyok.  ;)
Neki kellett nyernie!  ;D

2008. Május 19. - 09:50:38
Válasz #953
Nem elérhető

God Vazzeg

Köszi mindenkinek! A vodka az étrendkiegészítőnek minősül?  !+"%

Összeettem mindent szart....ég a gyomrom is...várom a diétát. Megyek kotlok aztán megyek edzeni!  !+"%

Kaptam Syntha 6 mintát is. @-o

Verseny előtt mostmár mindig BSN Endorush!!!!!!Nem enged levizesedni és töltve tart!  @:-)

Kotlósbéka  @-o

2008. Május 19. - 10:03:32
Válasz #954
Nem elérhető

endre66

Tudod azért én egy illuzionista vagyok.  ;)

Mindig ezt hangoztatod...kishitűnek hangzik...de számomra ez annyit jelent, hogy képeken fele annyira sem nézel ki úgy, mint élőben! Zsolti a 3D Nutzilla király!  :-O :-O :-O :-O Sajnálom, hogy nem láttalak, mert most még a képek is baromi meggyőzőek  /:-) /:-) /:-) /:-) /:-) /:-) /:-) /:-)

2008. Május 19. - 11:38:09
Válasz #955
Nem elérhető

AnitaH

Gratula!
Yvette az  :-O :-O :-O  :-)-> még több képet!

2008. Május 19. - 11:54:14
Válasz #956

Torony

Vendég
 :-)! :o :-O
csak nézek mint légy a levesben...

2008. Május 19. - 12:08:42
Válasz #957
Nem elérhető

BeLo

2008. Május 19. - 12:59:08
Válasz #958
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 19. - 14:24:29
Válasz #959
Nem elérhető

George

Az én véleményem: szoros lehetett, én annyit látok, hogy középtájon a másik srác kicsit részletgazdagabb volt. Természetesen előnyt jelent a hazai pálya is, de erre a terültere nagyobb figyelmet kell fordítani a jövőben - szerintem. Amúgy elég jól sikerült :-)!