Ha már ilyen nagy a nyüzsgés, meg lassan végét járja ez a topik - újat kell majd csinálni Zsolti
- én is leírok egy-két dolgot, amolyan kulisszatitkok
Januárba kezdődött a diétázás, kb egy időben indítottuk, természetesen nem ugyanazzal a céllal. Elég jól tudtuk nyomni az edzéseket az alacsonyabb ch ellenére, kipróbáltunk sokmindent közben. A Gyurma-forgatás plusz motivációt adott. A kezdeti habcsókember állapotból lassan előjöttek a formák, az erek, elválasztások - és innen nem tudok többet mondani, mert nem láttam Zsoltit kb 2 hete. Ahogy ismerem, mostmár előjött az Eszteró-izom, ami egy olyan mércéje már a szárazságnak, amire az átlagember azt mondja: Ez már gusztustalan. Ha van ilyen, akkor örülünk, mert jól sikerült a forma. Úgy láttam sikerült sérülés nélkül megúszni az egész felkészülést, ami szintén pozitív. Én kiszálltam a diétából egy hónapja, de tartottam magam ahhoz, amit megbeszéltünk - nem pufisodunk vissza a szezonon kívül, ezt ma le is tudta ellenőrizni Zsolti, mutattam neki az övéhez képest elhanyagolható mértékben eres alkaromat
Remélem holnap találkozunk
Szerintem mindent megtett amit lehet, innentől kezdve a színpadon dől el minden.