2024. November 02. - 05:32:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230317 alkalommal)

0 Felhasználó és 50 vendég van a témában

2008. Május 15. - 21:50:59
Válasz #915
Nem elérhető

FirstLady

Keresgéljetek képeket...jó az egy habos hideg sör vagy valami hideg shake...vagy mittomén. ;-oo-;

Just for you ;D

Mód: megcsinátam :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 15. - 21:55:12
Válasz #916
Nem elérhető

hopika

Huhh z még nem ital,csak a körítés 2002-ből...huhh-nézegetem a régi zenekari képeket és szarrá röhögöm magam...majd teszek be egy pár vicceset!
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Május 15. - 22:02:28
Válasz #917
Nem elérhető

George

Ha már ilyen nagy a nyüzsgés, meg lassan végét járja ez a topik - újat kell majd csinálni Zsolti 8-} - én is leírok egy-két dolgot, amolyan kulisszatitkok #:-)
Januárba kezdődött a diétázás, kb egy időben indítottuk, természetesen nem ugyanazzal a céllal. Elég jól tudtuk nyomni az edzéseket az alacsonyabb ch ellenére, kipróbáltunk sokmindent közben. A Gyurma-forgatás plusz motivációt adott. A kezdeti habcsókember állapotból lassan előjöttek a formák, az erek, elválasztások - és innen nem tudok többet mondani, mert nem láttam Zsoltit kb 2 hete. Ahogy ismerem, mostmár előjött az Eszteró-izom, ami egy olyan mércéje már a szárazságnak, amire az átlagember azt mondja: Ez már gusztustalan. Ha van ilyen, akkor örülünk, mert jól sikerült a forma. Úgy láttam sikerült sérülés nélkül megúszni az egész felkészülést, ami szintén pozitív. Én kiszálltam a diétából egy hónapja, de tartottam magam ahhoz, amit megbeszéltünk - nem pufisodunk vissza a szezonon kívül, ezt ma le is tudta ellenőrizni Zsolti, mutattam neki az övéhez képest elhanyagolható mértékben eres alkaromat :D
Remélem holnap találkozunk :-} Szerintem mindent megtett amit lehet, innentől kezdve a színpadon dől el minden. :-):-)::

2008. Május 15. - 22:03:57
Válasz #918
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Keresgéljetek képeket...jó az egy habos hideg sör vagy valami hideg shake...vagy mittomén. ;-oo-;

Just for you ;D

Mód: megcsinátam :D

Ilyet már csináltam...együtt nem olyan jó...de az édes után egy kis sós...osz mehet.  :-)!

2008. Május 15. - 22:08:54
Válasz #919
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ha már ilyen nagy a nyüzsgés, meg lassan végét járja ez a topik - újat kell majd csinálni Zsolti 8-} - én is leírok egy-két dolgot, amolyan kulisszatitkok #:-)
Januárba kezdődött a diétázás, kb egy időben indítottuk, természetesen nem ugyanazzal a céllal. Elég jól tudtuk nyomni az edzéseket az alacsonyabb ch ellenére, kipróbáltunk sokmindent közben. A Gyurma-forgatás plusz motivációt adott. A kezdeti habcsókember állapotból lassan előjöttek a formák, az erek, elválasztások - és innen nem tudok többet mondani, mert nem láttam Zsoltit kb 2 hete. Ahogy ismerem, mostmár előjött az Eszteró-izom, ami egy olyan mércéje már a szárazságnak, amire az átlagember azt mondja: Ez már gusztustalan. Ha van ilyen, akkor örülünk, mert jól sikerült a forma. Úgy láttam sikerült sérülés nélkül megúszni az egész felkészülést, ami szintén pozitív. Én kiszálltam a diétából egy hónapja, de tartottam magam ahhoz, amit megbeszéltünk - nem pufisodunk vissza a szezonon kívül, ezt ma le is tudta ellenőrizni Zsolti, mutattam neki az övéhez képest elhanyagolható mértékben eres alkaromat :D
Remélem holnap találkozunk :-} Szerintem mindent megtett amit lehet, innentől kezdve a színpadon dől el minden. :-):-)::

Kösz George ez most jól esett és asszem kötelez is. Basszus nagyon büszke vagyok arra hogy ilyen barátaim vannak!  :-)! :-){
Szerintem most éles minden...de mint tudjuk mindig van jobb...tehát elhamarkodottan nem szabad nyilatkozni. És hogy 8 órás utazás után mit tudok a színpadra varázsolni az is lutri. De egy kis Endorush...egy kis Gaspari Super Pump...lehet egy kis Anabolic Halot is beteszünk a repertoárba.Színpadon még soha nem fostam össze magam.  ;D

2008. Május 15. - 22:17:05
Válasz #920
Nem elérhető

hopika

Na Zsóti megy az off...életképek régről...

2008. Május 16. - 15:00:06
Válasz #921
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hopi ez biztos az a topic?  ;D :-!!!

No bocs...de mamár rengeteget megyek...pakolatam ,vásároltam,koordináltam a vendégeim,mennem kell még suskát váltani,...rendeltem Extremefitet...jópofiztam lányommal...meg ami még nem jut eszembe.

Ma már ésszel ettem a "rosszból is"...pici müzli...pici csokis pufirizs...pici keksz...tényleg pici...folyadék 3 deci (víz+belecsavarva citrom meg rostja)...egy joghurt a bélflóra örömére meg az enyémre. Tegnap éjszaka (értsd hajnal 1 óra) 80 kilóra fostam magam....hála a guttalaxnak. Egyébként már-már jólesett hogy szinte átmosott,átöblített.  ;D
Utána gyenge voltam de napközben egyre jobban érzem magam.
Asszem ma már csak egy pici pufirizs lesz...talán alma egy darab...a vizet már fogom...plussz egy beszélgetés folyamán Bánkuti Gabóval elkezdtünk (-tem) ecsetelni a "finist" és mivel még nem próbáltam soha így most debütlás képp este beleülök egy nagy kád sós vízbe (45 fokos víz +2 kg só) hogy a bőr alól a maradék só is eltünjön.

Nem tudom hogy jelentkezek-e még ma...ha nem akkor szurkoljatok hogy fém legyen a nyakamba...ha nem sikerül akkor kötél lesz helyette a nyakba.  ;D

George lesz aki az első infót kapja szombat éjszaka. Sziasztok...de még rengeteg elintézni valóm van.  #:-)

2008. Május 16. - 15:10:17
Válasz #922
Nem elérhető

Johnnyx

Mindent bele Zsolti!  :-):-)::
Biztos fém lesz, nemesfém  (:-)

"bőr alól a maradék só is eltünjön" - nem vízre gondoltál?
Egyetek zabot!

2008. Május 16. - 15:11:16
Válasz #923
Nem elérhető

God Vazzeg

Hajrá Mester, csak nyugodtan, most már nem lehet elrontani!!  :-/-- Aztán meg:  (:-)  :-!

2008. Május 16. - 15:12:06
Válasz #924
Nem elérhető

endre66

Nagyon el lehet rontani, de Zsolti nem az a fajta... O0

2008. Május 16. - 15:12:37
Válasz #925
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Május 16. - 15:13:24
Válasz #926
Nem elérhető

God Vazzeg

Ha kétértelműen írok valamit, tuti mindenki a "másik" értelmét találja meg  :-}

2008. Május 16. - 15:21:18
Válasz #927
Nem elérhető

endre66

Célozgatunk itt...de szerintem egyre gondoltunk, mégpedig, hogy Zsolti k*b*szott k*rv* jó formában fogja nyomni a szezont, igaz God?  ;-oo-;

2008. Május 16. - 16:01:46
Válasz #928
Nem elérhető

God Vazzeg

Célozgatunk itt...de szerintem egyre gondoltunk, mégpedig, hogy Zsolti k*b*szott k*rv* jó formában fogja nyomni a szezont, igaz God?  ;-oo-;

NEM fogja elbaxni, mert nem és kész  :-}  :-!

2008. Május 16. - 17:02:08
Válasz #929
Nem elérhető

hopika

Odaírtam Zsolti,hogy csak Neked offolok...
Amúgy meg egy nagy kalappal!!! (:-)