2024. November 02. - 07:30:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230328 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. Május 15. - 13:58:02
Válasz #885
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Május 15. - 15:45:35
Válasz #886
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ok holnap...lövök egyet. Aztán nem reklamálni!  >:D :P ;D

Megyek és eléneklem kint a bubamarat nekik...azt mindig osztatlan sikert arat.  ;D

2008. Május 15. - 15:57:27
Válasz #887
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A mai átmozgató edzés volt és közbe jöttek a tv-től is. Inkább volt ilyen látszat edzés. Majd ezt meg tudjátok nézni a weben is aki nem fogja a telint.  ;)

Néztem az Alex képeit és képzeletben már lepörgettem a versenyt....nagy menetek lesznek az biztos.  ;)

2008. Május 15. - 15:59:11
Válasz #888
Nem elérhető

FirstLady

A mai átmozgató edzés volt és közbe jöttek a tv-től is. Inkább volt ilyen látszat edzés. Majd ezt meg tudjátok nézni a weben is aki nem fogja a telint.  ;)

Néztem az Alex képeit és képzeletben már lepörgettem a versenyt....nagy menetek lesznek az biztos.  ;)

Akkor, ahogy mondani szokták, majd szólj időbe, és linkeeeeet! @-o

Drukkolunk!  :-):-)::
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 15. - 16:06:49
Válasz #889
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönöm Hölgy és Urak! Az Isten fizesse meg hogy ilyen kedvesek vagytok velem.  <3!

Yvettékkel tervezzük a visszaúton ki tud több pleskavicát vagy csevapot megenni.  ;D

2008. Május 15. - 16:28:40
Válasz #890
Nem elérhető

Xéna

2008. Május 15. - 16:49:25
Válasz #891
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi Eszti és Laci! Majd ez természetesen kölcsönös lesz, hisz lesz olyan hogy mi egy napon (június 6-8) is versenyzünk csak Te Eszti itthon, mi kinn Athénban.Hátha mindhármunknak szerencsét hoz az a nap! Ámen!  ;)

2008. Május 15. - 17:16:24
Válasz #892
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kialakult a részünkről menő Bosznia csapat. Mindenki titulust kap!  /:-)

Balla Yvette hivatásos testépítő versenyző nő...a fedélzet szőke masszív démona  @:-)

Koltai Eszter a csapat hivatalos managere aki mint a világot megjárt életművész segít minket mindenben  :-){

Becz Gyula...Yvette férje...aki a hivatalos fotós a videós titulusa mellett a csapat barnító embere is lesz.Emellett nagyon sikeres fekvenyomó is.Hallani fogtok még róla!   :-){

Eszteró Zsolt hivatásos Nutzilla...a "Zsolti és a csokigyár" című film főszereplője.Feladata a csapat örök jókedvének szolgáltatása.  ;D

Toldi Henrik...Ő jelen van a fórumon is egy fiatal feltörekvő srác akit már egyszer a rendkívüli fogyásával bemutattam képekkel. Abszolút példaértékű a vele egykorúak előtt (18 éves).Fogtok még hallani róla. Henrik segít nekünk majd nekünk mint valami láthatatlan "jobb kéz", de szeretném megmutatni neki milyen is belűról ez az underground világ. Ezúton is köszönöm neked is Henrik.  :-){

Szőke Péter többszörös fekvenyomó junior bajnok és csúcstartó. Ha esetleg elromlik a mikrobusz,kell az erős ember.  ;) ;D

Papp Sándor ...Péter barátja...hasonló műfajban mozog...mindketten most végezték el a személyi tréner tanfolyást és ez mintegy szemléltető gyakorlati foglalkozás is lesz részükre.  ;)

Mindenkinek köszönöm aki idáig is segítette a munkánkat...és azthiszem a legnagyobb elismerés részemről az EXTREMEFITET (ill Nagy Zolit) illeti aki biztosítja számomra hogy mindenből csak a legjobbat kapjam a fehérjétől a vitaminon keresztűl egészen a bcaa tablettáig vagy energiafokozókig. :-){ Örülök hogy ebbe a sikeres csapatba tartozhatom!!!

ÉS (éssel nem kezdünk mondatot  ;D) köszönet Nektek fórumozóknak is akik hisztek bennem (bennünk) és mindig életet leheltek belénk!  :-){...nem utolsósorban pedig köszönet a hajcsáromnak barátomnak Georgenak hogy nap mint nap átsegít a nehezén!!!  :-){

Személyesen pedig köszönöm a segítséget a vendégeimnek és barátaimnak is akik mellém álltak mindenben.Megérdemlik hogy név szerint is megemlítsem Őket:
Jójárt Ferenc
Berta Gábor
Kiss Béla
Ocskó Attila
Tóth Endru

2008. Május 15. - 19:49:17
Válasz #893
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...már babatápszert is ettem. Oáááááááááááááá!  !+"%  Fini...csökk Na tartalom...hozzáadott cukor nélkül. Rizs+őszibarack.

Meg ettem szar müzlit is.Gej gané...ki akarna jönni...meg ettem paradicsomot...meg ettem citromot...holnap már fegyelmezetteb vagyok.  /:-) ;D

2008. Május 15. - 20:08:57
Válasz #894
Nem elérhető

BeLo

2008. Május 15. - 20:20:37
Válasz #895
Nem elérhető

FirstLady

Tényleg, testépítőknél van valami babona, hogy mit kell kívánni?

pl. a színészeknél kéz- és láb törést, vagy a vizsgánál egy kalappal, vagy ilyesmi?

FirstLady

2008. Május 15. - 20:37:48
Válasz #896
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Székrekedés mentes napokat!  !+"%

Most varázsoltam ki 3 nap termését is. Húh nagy szülés volt.  :-/] Súly 81.8 kiló...még két ilyen és benn vagyok a súlyban.  ;D

A müzli sem megfelelő...majd még próbálkozok. Az is töri a gyomrot....holnap óvatos pufirizs...paradicsom..pici citrom...nem nagyon vigéckedek asszem egy pici alma és ennyi. Megy a vízhajtás is...szárad is...igazából jó most a gyomrom is.

Köszi Lóri a jókívánságot! A jóisten szóljon belőled.

2008. Május 15. - 20:43:32
Válasz #897
Nem elérhető

FirstLady

Székrekedés mentes napokat!  !+"%

Most varázsoltam ki 3 nap termését is. Húh nagy szülés volt.  :-/] Súly 81.8 kiló...még két ilyen és benn vagyok a súlyban.  ;D

A müzli sem megfelelő...majd még próbálkozok. Az is töri a gyomrot....holnap óvatos pufirizs...paradicsom..pici citrom...nem nagyon vigéckedek asszem egy pici alma és ennyi. Megy a vízhajtás is...szárad is...igazából jó most a gyomrom is.

Köszi Lóri a jókívánságot! A jóisten szóljon belőled.

Akkó tudod, mit?! Székrekedés mentes napokat!  !+"%  ;D

FirstLady

2008. Május 15. - 20:45:36
Válasz #898
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Basszus most érzem csak hogy szomjas vagyok....küld valaki egy virtuális limonádét? Vagy olyat ami jól néz ki képen...de nem túl sok...pont olyan ami most jó lenne? Léccccci....nincs erőm még  ?:-)-zni se.

2008. Május 15. - 20:49:18
Válasz #899
Nem elérhető

FirstLady

Basszus most érzem csak hogy szomjas vagyok....küld valaki egy virtuális limonádét? Vagy olyat ami jól néz ki képen...de nem túl sok...pont olyan ami most jó lenne? Léccccci....nincs erőm még  ?:-)-zni se.

Egészségedre!  :D

FirstLady