2024. November 02. - 09:30:05
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230359 alkalommal)

0 Felhasználó és 43 vendég van a témában

2008. Május 14. - 21:21:13
Válasz #870
Nem elérhető

madinorbi

Osztom a véleményt a teszkó az nulla a lidl a tuti  =/+' /7%
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Május 15. - 05:02:49
Válasz #871
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Alvás össz olyan 3 óra hossza.Nem érzem magam fáradtnak.Az első vendégem ma 7-kor van úgyhogy ráérek. ;)

2008. Május 15. - 08:57:33
Válasz #872
Nem elérhető

endre66

George! Ch töltésnél vedd rá a mestert, hogy egy fél fotót dobjon fel valamelyik testrészéről, akár szar fénynél is! Ereket akarunk látni! Különben...  :angry:

2008. Május 15. - 09:37:44
Válasz #873
Nem elérhető

God Vazzeg

George! Ch töltésnél vedd rá a mestert, hogy egy fél fotót dobjon fel valamelyik testrészéről, akár szar fénynél is! Ereket akarunk látni! Különben...  :angry:

Ez egy eres: (RS)

2008. Május 15. - 10:27:29
Válasz #874
Nem elérhető

George

Sajnálom, de a mester előtem sem akar manifesztálódni már régóta. Fogalmam sincs, hogy milyen formában van, ma kb 3 mondatot beszéltünk, aztán elment, nyakig felhúzott pulcsiban ????... Úgyhogy én is majd csak képről látom, hogy milyen volt. :-\

2008. Május 15. - 10:47:26
Válasz #875
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Majd még jövök...csak pörgök. Töltök....hmmm ettem pufirizst (ezt ismerem)...egy pici mézet (ez nem esett jól)...egy pici mazsolát (ez sem esett jól)...egy pici epres müzlit (EZ JÓL ESETT)...egy zacskó győri mézes győri édest...(EZ NAGYON JÓL ESETT!!!  /7% )...víz eddig olyan 2 deci. Most az agyam és gyomrom megnyugodott. Ülepszik.

Kathi Bécivel beszéltem...ugye ők is jönnek Bihacra...de ők vasárnap reggel (okosan) lemennek az onnan 1 óra útra lévő horvát tengerpartra,és pár órát eltöltenek ott. Lehet hogy mi is bevállaljuk, majd a többi skaccal egyeztetek.  @:-)

Na megyek guttalaxot venni.  !+"%.....meg írom ki a zenémet cd-re. Meg mi is kell még? Ja elkezdek pakolgatni kicsit.  ;)

Vaúúúúúúúúúú de jól érzem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @-o

2008. Május 15. - 11:10:16
Válasz #876
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
....basszus megbotlottam és belesett a számba egy zacskó cantuccini mandulás keksz.Mindegy már nem köpöm ki.  ;D

A tükörben látott összkép kezd megin testépítős lenni.  ;)

Az agyam is újra fog! Ismét hülye vagyok ez olyan jó érzés!  !+"%

2008. Május 15. - 11:12:08
Válasz #877
Nem elérhető

God Vazzeg

....basszus megbotlottam és belesett a számba egy zacskó cantuccini mandulás keksz.Mindegy már nem köpöm ki.  ;D

A tükörben látott összkép kezd megin testépítős lenni.  ;)

Az agyam is újra fog! Ismét hülye vagyok ez olyan jó érzés!  !+"%

@-o

2008. Május 15. - 11:41:27
Válasz #878
Nem elérhető

madinorbi

szekönd editör mentes felhasználó

2008. Május 15. - 11:54:11
Válasz #879
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Megen ettem...kellett nekem lemenni  a pennybe. De basszus csak meg kell néznem illetve állapítanom hogy a gyomrom ennyi idő után mire reagál a legjobban.  :-} ;D
Egy biztos a pufirizs nem lesz közte! Viszont Yvették jelezték hogy elkészültek a tökéletes tudományos összetételű töltősütik úgyhogy sokmindent nem is kell vennem. @:-) ;-oo-; /7%

Yvette is tölt kerekedik,szépül,heppi.Mi kell még?

Kaptam ricotta túrót is...tehát a mai napom már be vagyon aranyozva! Ettem egy kis emésztőenzimet hogy megkönnyítsem a dolgom...de mostmát éhes is vagyok.  /7%

2008. Május 15. - 11:55:58
Válasz #880
Nem elérhető

endre66

Ettem egy kis emésztőenzimet hogy megkönnyítsem a dolgom.
Rákérdezhetek?
G-vel kezdődik, és uttalaxszal végződik?  ::)

2008. Május 15. - 11:56:14
Válasz #881
Nem elérhető

Cressler

miféle töltősütyyyyik?
a zabpelyhes csodámat tesztelted már?  8-) :-}
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Május 15. - 12:24:57
Válasz #882
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ettem egy kis emésztőenzimet hogy megkönnyítsem a dolgom.
Rákérdezhetek?
G-vel kezdődik, és uttalaxszal végződik?  ::)

Nem az csak végszükség esetén. Erre az emésztés dologra vagy a pankreoflatot vagy a mezymot szoktam használni. Most még nincs akkora dugulás.  ;D

2008. Május 15. - 12:25:59
Válasz #883
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
miféle töltősütyyyyik?
a zabpelyhes csodámat tesztelted már?  8-) :-}

Az Yvették féle is zabpelyhes csoda...csak még tovább fejlesztették! Majd elmesélem,fényképezem....de most mennem kell.Délután még jövök!

2008. Május 15. - 13:27:36
Válasz #884
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Mindent bele Zsolti!!!

De azért majd egy '1 day out' fotót minimum elvárnék Tőled!!!  :-/--

@:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."