2024. November 02. - 09:39:49
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230390 alkalommal)

0 Felhasználó és 74 vendég van a témában

2008. Május 13. - 21:42:47
Válasz #855
Nem elérhető

God Vazzeg

Az Axe meglepően profi, még az arcomon is szépen egyenletesen barnít, és szinte 10 perc alatt működik. Kézről (tenyér, ujjak köze, ujjak vége) illik lemosni, mert hajlamos ott foltosodni, de amúgy nagyon rendben van. És fürdéskor se "barna" a víz, de persze lejön  :)

2008. Május 13. - 21:43:51
Válasz #856
Nem elérhető

fastor

de így gyengített testápolóban még nem használtam.

a dáv annyira nem penge, de akkor lehet, hogy én is kipróbálom a God által javasolt cuccot! Ciki lesz, ha pasiillatom lesz?  ;D ;D ;D ;D

De a legjobb színt szerintem az olvasztott csoki adja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mód: Jordan megelőzött  @:-)

Eléggé unisex az illata (szerencsé(m)re)  @:-)
Akkor én is ákszolok! Köszi! :-){

Azt is próbáltam.. hááát, olyan, mint a dáv, de 2 nap alatt nem hinném, hogy baj lenne belőle foltosodásilag  8-)

Egyébként mielőtt azthinnétek, hogy valami missp*csa vagyok, azért próbálkoztam ilyenekkel, mert nagyon fehér a bőröm, és mindig leégek... a szoliban is 3 perc után úgy nézek ki, mint a grillcsirke /7% :D :D :D :D :D :D

Egyébként a barnítókrémet jobb és egyszerűbb kenni, mint az önbarnítós testápolót. :)

Mód: Godnak igaza van, és bazigyors :D
én próbáltam ilyen önbarnítós testápolót, nem haott, aztán egy hétig kintvoltam a napon pólónélkülés jó banra lettem ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 13. - 21:47:46
Válasz #857
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekem holnap Johnson & Johnsont hoznak.

Az viszont foltot hagy a ruhán, volt asszonyom használt olyat. A Dove is nyomot hagy sajna  8-}

A jók feketében járnak....meg a retek mellett úgysem tünik fel.  ˝=/ ;D

2008. Május 13. - 21:55:41
Válasz #858
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem holnap Johnson & Johnsont hoznak.

Az viszont foltot hagy a ruhán, volt asszonyom használt olyat. A Dove is nyomot hagy sajna  8-}

A jók feketében járnak....meg a retek mellett úgysem tünik fel.  ˝=/ ;D

Ja, azt hittem csak én szoktam ilyen retkes lenni, de akkor:  ;-oo-; ;D

2008. Május 13. - 22:26:50
Válasz #859
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
..most vettem meg a tőkehalfilét a lidiben felfelé a liftben egy fütyörésző pizzásfiúval jöttem aki két nagy dobozos pizza illatával elárasztotta a liftet...mondom ha most beszól valamit a kezembe lévő hal láttán akkor fellököm.  >:D ))=/ ;D
;D ;D ;D

Nagyon előttem van ez a szituáció!
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Május 13. - 22:38:46
Válasz #860
Nem elérhető

God Vazzeg

plussz hidratálunk egy kis barnítós testápolóval. A bőröm elég gyorsan szárad.

A barnítóstestápolóval azért vigyázz :D
Én 1 hét barnítós testápolózás után elkezdtem szép sárgás színt hagyni fürdés után a törölközön, és olyan "aranyosan"  :---- foltos lettem tőle, azt mondják az okosok, hogy azért mert száraz a bőröm...

Remélem, azért Te nem leszel foltos!  @:-)
Igaza van a hölgynek!  :D
Én is próbáltam önbarnitózással, de ugyanezeket tapasztaltam. Eléggé elsárgult és nagyon foltos lettem.
Szolival is vigyázz azért szerintem, ne vidd túlzásba! Szerencsére engem elég jól fog és a bőröm is viszonylag barna. Kéthetente 15 perc nekem bevált.
 ;-oo-;

Ha besárgul majd azt mondja hogy a mája  :-} Hamarabb elhinnék mint hogy sz@r a barnító  :-p

2008. Május 14. - 12:22:10
Válasz #861
Nem elérhető

endre66

..most vettem meg a tőkehalfilét a lidiben felfelé a liftben egy fütyörésző pizzásfiúval jöttem aki két nagy dobozos pizza illatával elárasztotta a liftet...mondom ha most beszól valamit a kezembe lévő hal láttán akkor fellököm.  >:D ))=/ ;D
;D ;D ;D

Nagyon előttem van ez a szituáció!

Számomra ez felér egy beszólással és egy egy meglökéssel is...szóval gratula, hogy nem etetted meg vele dobozostul a szállítmányt!!! Látszik, hogy öregebb...illetve bölcsebb vagy!   --)

2008. Május 14. - 12:24:52
Válasz #862
Nem elérhető

endre66

A bnőm is Dove-osat használ, és a múltkor amikor ráparancsoltam,  hogy maszírozza meg a hátam, akkor a tenyere tiszta barna maradt  ;D....tornász létére szégyen  :D  (fehér tenyér)  8-) de a cél érdekében mindent  :--:

2008. Május 14. - 15:44:58
Válasz #863
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
No ezt a napot is túléltem...szar volt már...az összes glikogén kiürült. Holnap jön hozzám délután a Telin Tv és ott még virítanom és mosolygnom kell. Szerencsére holnap már ch töltés.  @:-) ;D

Délelőtt még edzést tartok...utána viszont pózok gyakorlása,szabadgyki gyakorlása. Most jól vagyok,ettem 600 gramm tőkehalcsit. Gondolom át a következő napokat.

2008. Május 14. - 16:15:23
Válasz #864

B1ll4

Vendég
Nincs jobb a Lidl-s tőkehalnál :) . Hallod a háttérben Zsolti ezt a ricsajt ? Képet , képet , képet , képet akar a nép ! :)

2008. Május 14. - 16:17:03
Válasz #865
Nem elérhető

George

Nincs jobb a Lidl-s tőkehalnál :) . Hallod a háttérben Zsolti ezt a ricsajt ? Képet , képet , képet , képet akar a nép ! :)
Majd holnap leírom, hogy milyen, ő úgysem fogja, képet meg főleg nem, mert komplexusos, visszahúzódó és 3x állt sorba, amikor a szerénységet osztogatták !+"%

2008. Május 14. - 16:19:01
Válasz #866
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

...most nem bírok felállni a géptől...pedig le kéne menni venni dolgokat a pennybe. Fontos az édesekre chipset is néznem.  Łł= ˝=/ ;D

2008. Május 14. - 16:53:24
Válasz #867
Nem elérhető

endre66

Szerintem azon kevesek közé tartozom, akiknek bejön a Telin Tv, úgyhogy mondjad megfele mikor üljek TV elé!!! :-<

2008. Május 14. - 17:05:14
Válasz #868
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Majd még megyek stúdióbeszélgetésre is de szólok.

:-< Friss adat: 83.2 kiló vízhajtás előtt. 5.2-es testzsír %.  @:-) ;)

2008. Május 14. - 20:28:30
Válasz #869
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Elmentem a tescoba...szétnézni...fogdosódni...szagolni. Vettem egy Lavazza kávét...oszt ennyi. Nem teccik a tecsó kaja felhozatala. Komolyan a lidi jobb sőt a penny is kezd felzárkózni kicsi létére. A cora az jó.

Ezé visszafelé benéztem a pennybe és vettem egy rakat chipset...meg kekszet. De igazából most agyilag ott tartok hogy nem érdekel hogy ott van mert tudom hogy mikor jön el az ideje. De nem most!  /:-)

Ma iszok még szerintem 2-3 óra csúszással egy-egy ISO 100-at,még reggel is beküldök egyet meg délelőtt aztán kezdetét veszi a ch töltés. Akkor már a kedélyállapotom is nagyon frankó lesz.

Eszközölök majd délután kettőkor egy bicepsz-tricepsz edzést...de már inkább átmozgató nagy ismétlésszámos,ráfeszítős,pózolós,odafigyelős. Aztán megláti a többit. Déltől a terv szerint pufirizs...mazsolácska...pici méz...lehet hogy belekóstolok valami kis kekszbe esetleg. Na majd nézem a formát és a szerint cselekszem.  ;)