2024. November 02. - 09:27:02
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230348 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

2008. Május 13. - 20:24:33
Válasz #840
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szar ám hogy bámulnak. Basszus még melegben sem vehetem le a hosszú újjú pulcsit.  !+"%
Megvolt az edzés...sajna most délitán mert felszaporodott a teendő egész nap. De meglepődtem mert nem volt rossz az edzés. Nem voltam top de bedurrantak az izmok és frankón végigment minden. Hát-has.

Amikor megláttam (jó fényben  ;D) a fejem a tükörben akkor megijedtem. Asszem kész a zombi.  >:D Ez már nem is fej hanem fúj.  ;D

Leegyszerűsített kaja egész nap. Figyu! Egy doboz túró...+ 2 óránként dupla ISO 100 + 3×8 tabletta Dymatize Bcaa.

Ma még asszem megyek egy kört és veszek halat holnapra. Meg lehet hogy még iszok egy adag turmixot.Ha már Johnny is mondja.

Ma volt egy kis szolizás...holnap is lesz meg holnapután is...plussz hidratálunk egy kis barnítós testápolóval. A bőröm elég gyorsan szárad. Azt a hülye ricotta túrót meg még holnap hajszolom egy kicsit. Suncitynek is kell így már egy egész rekesszel kell vennem.  @-o

2008. Május 13. - 20:33:49
Válasz #841
Nem elérhető

FirstLady

plussz hidratálunk egy kis barnítós testápolóval. A bőröm elég gyorsan szárad.

A barnítóstestápolóval azért vigyázz :D
Én 1 hét barnítós testápolózás után elkezdtem szép sárgás színt hagyni fürdés után a törölközön, és olyan "aranyosan"  :---- foltos lettem tőle, azt mondják az okosok, hogy azért mert száraz a bőröm...

Remélem, azért Te nem leszel foltos!  @:-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 13. - 21:08:40
Válasz #842
Nem elérhető

God Vazzeg

Szar ám hogy bámulnak. Basszus még melegben sem vehetem le a hosszú újjú pulcsit.  !+"%
Megvolt az edzés...sajna most délitán mert felszaporodott a teendő egész nap. De meglepődtem mert nem volt rossz az edzés. Nem voltam top de bedurrantak az izmok és frankón végigment minden. Hát-has.

Amikor megláttam (jó fényben  ;D) a fejem a tükörben akkor megijedtem. Asszem kész a zombi.  >:D Ez már nem is fej hanem fúj.  ;D

Leegyszerűsített kaja egész nap. Figyu! Egy doboz túró...+ 2 óránként dupla ISO 100 + 3×8 tabletta Dymatize Bcaa.

Ma még asszem megyek egy kört és veszek halat holnapra. Meg lehet hogy még iszok egy adag turmixot.Ha már Johnny is mondja.

Ma volt egy kis szolizás...holnap is lesz meg holnapután is...plussz hidratálunk egy kis barnítós testápolóval. A bőröm elég gyorsan szárad. Azt a hülye ricotta túrót meg még holnap hajszolom egy kicsit. Suncitynek is kell így már egy egész rekesszel kell vennem.  @-o

Axe barnítós testápolója nagyon penge, engem nem foltosít, és a színe is jó.. Csak ajánlani tudom  :-)!

2008. Május 13. - 21:19:03
Válasz #843
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kösz skacok...össz 2 napot használom szerintem csak mert időm nem nagyon volt szolizni. Egy picike alapszín legyen. Őnbarnítót nagyon sokáig használtam...és ismerem hogy miképp kell jól felkenni...de így gyengített testápolóban még nem használtam.

..most vettem meg a tőkehalfilét a lidiben felfelé a liftben egy fütyörésző pizzásfiúval jöttem aki két nagy dobozos pizza illatával elárasztotta a liftet...mondom ha most beszól valamit a kezembe lévő hal láttán akkor fellököm.  >:D ))=/ ;D

2008. Május 13. - 21:23:44
Válasz #844
Nem elérhető

Jordan

Tudom ajánlani még a sarat, nagyon jó színt ad a bőrnek, csak ott is vigyázni kell hogy egyenletesen kend el a bőrön!  ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Május 13. - 21:26:51
Válasz #845
Nem elérhető

God Vazzeg

Kösz skacok...össz 2 napot használom szerintem csak mert időm nem nagyon volt szolizni. Egy picike alapszín legyen. Őnbarnítót nagyon sokáig használtam...és ismerem hogy miképp kell jól felkenni...de így gyengített testápolóban még nem használtam.

..most vettem meg a tőkehalfilét a lidiben felfelé a liftben egy fütyörésző pizzásfiúval jöttem aki két nagy dobozos pizza illatával elárasztotta a liftet...mondom ha most beszól valamit a kezembe lévő hal láttán akkor fellököm.  >:D ))=/ ;D

Te agresszív állat  >:D Amúgy tudom miről beszélsz, egész nap éhes vagyok, ma lábaztam babasúllyal, utána erősen csábultam pizzázni, de nem mentem  ˝=/ Ja, amúgy köszi a tippet a CH csökkentéssel kapcsolatban, elég komoly változások kezdődtek  :-)!

2008. Május 13. - 21:27:58
Válasz #846
Nem elérhető

FirstLady

de így gyengített testápolóban még nem használtam.

a dáv annyira nem penge, de akkor lehet, hogy én is kipróbálom a God által javasolt cuccot! Ciki lesz, ha pasiillatom lesz?  ;D ;D ;D ;D

De a legjobb színt szerintem az olvasztott csoki adja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mód: Jordan megelőzött  @:-)

FirstLady

2008. Május 13. - 21:28:28
Válasz #847
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tudom ajánlani még a sarat, nagyon jó színt ad a bőrnek, csak ott is vigyázni kell hogy egyenletesen kend el a bőrön!  ;)

Azt majd a lozova rakija után biztos megtapasztalom boszniába az árokparton.  ;D
Gondolok majd rád:" Most saras vagyok vagy szaros vagyok?"  !+"% Łł= ;D

2008. Május 13. - 21:29:16
Válasz #848
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Te agresszív állat  >:D Amúgy tudom miről beszélsz, egész nap éhes vagyok, ma lábaztam babasúllyal, utána erősen csábultam pizzázni, de nem mentem  ˝=/ Ja, amúgy köszi a tippet a CH csökkentéssel kapcsolatban, elég komoly változások kezdődtek  :-)!

Hogy mondják a dakoták:"Egy vérből valók vagyunk!"  ;-oo-;

2008. Május 13. - 21:29:45
Válasz #849
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

a dáv annyira nem penge, de akkor lehet, hogy én is kipróbálom a God által javasolt cuccot! Ciki lesz, ha pasiillatom lesz?  ;D ;D ;D ;D

De a legjobb színt szerintem az olvasztott csoki adja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

<3! /7%

2008. Május 13. - 21:30:29
Válasz #850
Nem elérhető

Jordan

Azt majd a lozova rakija után biztos megtapasztalom boszniába az árokparton.  ;D
Gondolok majd rád:" Most saras vagyok vagy szaros vagyok?"  !+"% Łł= ;D
ű

Łł=
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Május 13. - 21:33:35
Válasz #851
Nem elérhető

God Vazzeg

Eléggé unisex az illata (szerencsé(m)re)  @:-)

2008. Május 13. - 21:34:50
Válasz #852
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekem holnap Johnson & Johnsont hoznak.

2008. Május 13. - 21:36:44
Válasz #853
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem holnap Johnson & Johnsont hoznak.

Az viszont foltot hagy a ruhán, volt asszonyom használt olyat. A Dove is nyomot hagy sajna  8-}

2008. Május 13. - 21:39:59
Válasz #854
Nem elérhető

FirstLady

Eléggé unisex az illata (szerencsé(m)re)  @:-)
Akkor én is ákszolok! Köszi! :-){

Azt is próbáltam.. hááát, olyan, mint a dáv, de 2 nap alatt nem hinném, hogy baj lenne belőle foltosodásilag  8-)

Egyébként mielőtt azthinnétek, hogy valami missp*csa vagyok, azért próbálkoztam ilyenekkel, mert nagyon fehér a bőröm, és mindig leégek... a szoliban is 3 perc után úgy nézek ki, mint a grillcsirke /7% :D :D :D :D :D :D

Egyébként a barnítókrémet jobb és egyszerűbb kenni, mint az önbarnítós testápolót. :)

Mód: Godnak igaza van, és bazigyors :D

FirstLady