2024. November 02. - 11:23:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230394 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Május 11. - 15:31:16
Válasz #825
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Glutamint most egyáltalán nem használsz?
És, ha már a glutaminnál tartunk rémlik, mintha valhol írtad volna, hogy ch töltés akát glutaminnal is megoldható. Vagy már végleg eldöntötted, hogy maradsz a hagyományos "főtt rizs,mézzel,banánnal,mazsolával játék" -nál?

Glutamin teljesen kilőve! Csak a hagyományos töltés vagy ha nagyon elszánt leszek akkor száraztöltés.  :-/- >:D ;D

2008. Május 11. - 15:33:46
Válasz #826
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
KEMÉNYEN MOSTMÁR INNEN CSAK ÉLVEZKEDÉS JÖN!

Csinálj pár home-paparazzo-fotót, amit később feltölthetsz ide  /:-)

...ez valóban így van...ezt már úgy élem meg hogy innen könnyű mert látom az alagút végén a fényt. Három hét van a legutolsó versenyig is. Az még kézenállva is megy. Felállítsak egy guinnes rekordot is?  ;D  Jól bedurrana a vállam.

Paparazzi fotó lesz biztos...meg kint is csinálunk majd.

2008. Május 11. - 15:34:13
Válasz #827
Nem elérhető

fastor

Glutamint most egyáltalán nem használsz?
És, ha már a glutaminnál tartunk rémlik, mintha valhol írtad volna, hogy ch töltés akát glutaminnal is megoldható. Vagy már végleg eldöntötted, hogy maradsz a hagyományos "főtt rizs,mézzel,banánnal,mazsolával játék" -nál?

Glutamin teljesen kilőve! Csak a hagyományos töltés vagy ha nagyon elszánt leszek akkor száraztöltés.  :-/- >:D ;D
mi az a száraztöltés? :o
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 11. - 15:35:17
Válasz #828
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...pl pufirizs kétpofára meg kicsi rost hogy ne szoruljon belém a kaki. Vész esetére guttalax.  >:D ;D

2008. Május 11. - 15:36:25
Válasz #829
Nem elérhető

endre66

2008. Május 11. - 15:38:21
Válasz #830
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Először azt hittem a végbélnyílást akarod illusztrálni a guttalax miatt.  !+"% ;D

De igen most itt vagyok.  @:-)

2008. Május 11. - 16:03:51
Válasz #831
Nem elérhető

endre66

Khm...arra van (majdnem) külön topic  @:-)
Guttalax  :-p

2008. Május 11. - 16:20:00
Válasz #832
Nem elérhető

FirstLady

Kicsit feledékeny voltam így nem vásároltam be az ünnepekre. Holnaptól szénhidrátürítés ami nálam már nem igazán fokozható de majdnem leviszem nullára. Ez megy majd hétfőtől csütörtök délig. Holnap kizárásos alapon a fehérjebevitelt ISO 100-al,túróval és ha sikerül venni valahol akkor halfilével fogom fedezni.
A bcaa bevitelt is növelem a 3 nap alatt. Kemény lesz de mostmár tutira biztos hogy a jó pumpa megmarad edzés alatt az Anadrox miatt.

Túróval? az kemény... rendelj natúrcsirkét, vagy halat valami étteremből, ha nincs otthon hús :)
Asszem nem lett rossz a forma. 83.5 voltam reggel. A hasfal eres,a tricepsz csíkos. Remélem nem fogom elcseszni már semmivel.

@:-) Łł=
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 11. - 16:49:39
Válasz #833
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
No megszerveztem a bosznia utáni 2 nap félrekajálás vagy rehab fázis beszerzési útját is. Aki szereti és érdekli annak is szólok  én mindent holnapután a Pennyben veszek meg mivel Olasz hetek lesznek és imádom az olasz kajákat is,meg olasz mániákus vagyok.

Tehát ami kijön velem Boszniába és ami utána vár itthon az mind mind dall' Italia!  @:-) @-o
Bevásárlok a Tiramisutól...az olasz mandulás kekszen keresztül...a most nagyon olcsó ricottán át a profi durumtésztáig és lasagne-ig.
Van Meredine mogyorókrémes piskóta is,és Contuccini mandulás keksz is.Ezek is fincsik!

Várom a jövő hét végét na!  @-o /7%

2008. Május 11. - 17:07:23
Válasz #834
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kicsit feledékeny voltam így nem vásároltam be az ünnepekre. Holnaptól szénhidrátürítés ami nálam már nem igazán fokozható de majdnem leviszem nullára. Ez megy majd hétfőtől csütörtök délig. Holnap kizárásos alapon a fehérjebevitelt ISO 100-al,túróval és ha sikerül venni valahol akkor halfilével fogom fedezni.
A bcaa bevitelt is növelem a 3 nap alatt. Kemény lesz de mostmár tutira biztos hogy a jó pumpa megmarad edzés alatt az Anadrox miatt.

Túróval? az kemény... rendelj natúrcsirkét, vagy halat valami étteremből, ha nincs otthon hús :)
Asszem nem lett rossz a forma. 83.5 voltam reggel. A hasfal eres,a tricepsz csíkos. Remélem nem fogom elcseszni már semmivel.

@:-) Łł=

Készételt sehonnan nem rendelek már ilyenkor.Csak magamban meg a nejemben bízok. Azzal nem lehet elcseszni. Marad inkább több ISO 100...eddig sem volt másképp csak most megadózisabban.  :-oD :-oD :-oD

2008. Május 11. - 17:13:27
Válasz #835
Nem elérhető

FirstLady

Készételt sehonnan nem rendelek már ilyenkor.Csak magamban meg a nejemben bízok. Azzal nem lehet elcseszni. Marad inkább több ISO 100...eddig sem volt másképp csak most megadózisabban.  :-oD :-oD :-oD

Mondjuk ezt megértem :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 11. - 21:50:06
Válasz #836
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Olyan jó hogy van akivel beszélgethetek a kajákról. Te édesszájú vagy FirstLady?
Boszniába az egyik alapédesség a mindenki által ismer baklava és a másik a pl az a párolt almába töltött mézes diómassza tejszínhabbal,cukorsziruppal a tetején.

A hétvégén vasárnap egyek helyetted is ilyeneket? 

...ja meg megnéztem egész jó idő lesz 23 fokot mondanak a szombati napra.

2008. Május 12. - 10:50:58
Válasz #837
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nakérem megvolt az első 0 ch-s edzés. Szarnak se volt jó.  !+"%  De a durranás azért megvolt a végére,de egy energiavámpír megen volt lenn és elbaszta az edzésemet. Ezt a George is meg tudja erősíteni. Bakker leszívott a manus.Má nem úgy hanem emígy.

Beöltözve edzettem...nyakig begombolkozva...szaunaövvel ahogy kell...ég a zsír,ég a zsír.  ;D

A fekvenyomás 80 kilóig ment... @:-) !+"% ;D...de utána az ISO 100 pina mindenért kárpótolt.

Rencsi júzer pedig felajánlott a szenvedéseimért egy nutellás mascarpone tortát a júniusi utolsó verseny után.

Köszönöm!  :-){ /7% ;D

Ps: George topicot nézzétek mert lesz új kép. Nagyon ott van!  @:-)

2008. Május 13. - 13:46:51
Válasz #838
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A második 0 ch-s nap.Annyi melóm van hogy épp csak annyi időre szaladtam haza hogy bevásároljak és írjak pár sort. De így jobb is mert nem a "cukron" jár az eszem hanem pörgök.A pennyben bevásárolatam.Azt a boldog fejet érdemes lett volna látni mindenkinek ahgy összeválogattam a szombat vasárnapi kajákat.  ;D

Sajnos ricottát már nem kaptam pedig akartam belőle enni. Majd még keccsölök egyet hogy újratötik e valamikor. 269 fél kiló. A hülyének is nemhogy nekem.  ;D

Az edzésemet sem sikerült még megcsinálni...nembaj...majd lehet hogy este.

Majd még írok...most nagyon heppi vagyok...még.  ;)  Mentem.

2008. Május 13. - 19:49:18
Válasz #839
Nem elérhető

endre66

:-OO  Úgy hallottam a villamoson mindenki az erezettségedet csodálta  :-O, és fintorgott....  :-/-(-:
Hmm...érzem, hogy jó a forma!  /:-)  És ez még csak az ürítés  @-o