2024. November 02. - 11:29:31
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230396 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Május 10. - 06:35:35
Válasz #810
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na nem sokára indulunk Csongrádra...de előtte még beszerzem a friss tojásokat.Ilyen szemontból szerencsém van mert anyósomék ezzel (is) foglalkoznak nagyban. (keltetés) Asszem hozok egy 30 tojást...és megcsinálom a reform gumicukrokat.  ;D 
Ma reggel újítottam és a szoksásos reggeli pufirizsemet nem ISO 100-al nyomtam hanem egy adag vaníliás Freak Fix-el. Hú mennyivel masszívabb turmix lett. Jól tölt....de nem merem túlzásba vinni csak szerettem volna egy kis változatosságot.Az biztos hogy az emésztése kicsit tovább tart így jobban bírom diétát. Én a Freak Fixet a Muscletech Nitrotech-jéhez tudom hasonlítani...minden tekintetben. Egy jó izomtömegnövelés egyik legjobb fehérjekiegészítése lehet a Freak.  :-oD @:-)

2008. Május 10. - 08:35:20
Válasz #811
Nem elérhető

Tarot

A Nutzilla újabb kulináris agymenése édességmániákus testépítgetőknek!

Eredetileg habcsóknak indult de lett belőle egy P.P.P azaz Proteines Pink Pillecukor

Ha habosabbra verjük és tovább mikrózzuk akkor habcsók is lehetett volna belőle,de így a sűrűsége alapján pille vagy gumicukor állagú. Nagyon nehéz elkészíteni: Tojásfehérje habbá ver...pici édesítő...ISO 100 Berry....és íme  !+"% /7%

Hogy művészi vénánkat is kibontakoztassuk bátran díszítsük. Én pár kis darab lányomtól elcsent gabonafalatkával leptem meg magam. Holnap ugyanezt viszem enni Csongrádra + csinálom "sós" változatot is,nehogy má' megéhezzek. Szerintem az szójaszószos lesz. ( ...a tányér mindig állandó mert még az ősidőkből való és szeretek belőle enni mert tetszenek a virágok rajta...meg mindig ez akad a kezembe.  !+"% )

Nagyon kész vagyok szerintetek?  @-o ;D

Ezekszerint a magadban beszélés semmiség. :D

2008. Május 10. - 17:27:53
Válasz #812
Nem elérhető

wizso

Sziasztok! Csak passzív olvasója vagyok a fórumnak, de most ide kell írnom, hogy szuper volt a csongrádi szeminárium, nagyon jót beszélgettünk (majd' 3 órát  :-)! ) ! Jó kis társaság gyűlt össze, családias hangulatban, Zsolti  (aki mellesleg a "kilátszottakból" ítélve fasza formában van  ;) ) nagyon segítőkész volt, igaz hogy az elején kicsit megilletődöttebb volt a hangulat mindenki részéről (az enyémről is  !+"% ), de aztán feloldódtunk és érdekes, hasznos dolgokat tudhattunk meg. Jól lefárasztottuk, és még azt is el kellett viselnie szegény emberünknek, hogy előtte fogyasztottam el az ebédemet  :)
Remélem te is jól érezted magad, Zsolti!
Sok sikert a versenyeidhez, Szeghalmon találkozunk!

2008. Május 10. - 18:26:50
Válasz #813
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Jófejek vagytok és köszönet mindenkinek aki részt vett,és mint ígértem folytatjuk Szeghalmon...már ha mindeigaz kibővített fórumos és "szakértői" gárdával.

Izompisti is ott volt és fiatal kora ellenére nagyon céltudatos és ambíciózus!

Kösz George-nak is segítséget!  ;)

2008. Május 10. - 19:07:54
Válasz #814
Nem elérhető

George

Nem írom le, hogy mennyivel mentünk reggel, hogy nagyjából időben odaérjünk, mert még feljelent valaki :-Đ

2008. Május 10. - 19:11:53
Válasz #815

Pain

Vendég
Nem írom le, hogy mennyivel mentünk reggel, hogy nagyjából időben odaérjünk, mert még feljelent valaki :-Đ

Izmire gondolsz?  ::) 8-}

2008. Május 10. - 19:23:34
Válasz #816
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Fotókat senki nem készített a szemináriumról?

2008. Május 10. - 19:42:48
Válasz #817
Nem elérhető

George

Fotókat senki nem készített a szemináriumról?
Azt nem, pedig volt fénypontja is az eseménynek :D Egy kb. 140 kilós srác egy kis mopszal. Rendkívül agresszív kis jószág volt, még be is pisilt a terembe ;D ;D ;D

2008. Május 10. - 20:18:43
Válasz #818
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Akartunk fotózni de lehet hogy George is megfagyott...én a forró kávé ellenére is úgy fáztam mint a kutya.  ;D
Természetesen mint mindehol a végén ugye kilyukadtunk a legérdekesebb témához.  >:D :-)-> ;D

...és örültem hogy sikerült ismét kedvet csinálnom egy masters-nek a versenyzéshez aki jelezte a versenyzési szándékát a szeghalmi Super Kupára. Ő Palásti Gábor.  :-)!

2008. Május 10. - 20:39:13
Válasz #819
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...bocs mai étel agyszüleményem a tegnapi élmény csak curry-vel,oregánoval,köménymaggal.Az illata fenséges de az ízét még nem tudom. Ha nem tetszik akkor dobok a tetejére 6-8 db Dymatize Bcaa-t oszt már jó is. A reggelit bekészített a hűtőbe: Natur joghurtban elkevert ISO 100 majd abba belekeverve a csodálatos zabpehely.  /7%

2008. Május 10. - 21:45:56
Válasz #820
Nem elérhető

madinorbi

Na úgy látom az izlelőbimbóink genetikusan hasonlók lehetnek én is tolom a berry ízű izolátumot meg curry és kömény megy mindenre  @:-) @-o @:-) @-o
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Május 10. - 21:57:45
Válasz #821
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...no akkor nálad is össze kell hozni egy kajadélutánt majd...és kibontakozunk.  ;D

2008. Május 11. - 14:36:34
Válasz #822
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kicsit feledékeny voltam így nem vásároltam be az ünnepekre. Holnaptól szénhidrátürítés ami nálam már nem igazán fokozható de majdnem leviszem nullára. Ez megy majd hétfőtől csütörtök délig. Holnap kizárásos alapon a fehérjebevitelt ISO 100-al,túróval és ha sikerül venni valahol akkor halfilével fogom fedezni.
A bcaa bevitelt is növelem a 3 nap alatt. Kemény lesz de mostmár tutira biztos hogy a jó pumpa megmarad edzés alatt az Anadrox miatt.

Asszem nem lett rossz a forma. 83.5 voltam reggel. A hasfal eres,a tricepsz csíkos. Remélem nem fogom elcseszni már semmivel.

2008. Május 11. - 14:47:15
Válasz #823
Nem elérhető

Johnnyx

Glutamint most egyáltalán nem használsz?
És, ha már a glutaminnál tartunk rémlik, mintha valhol írtad volna, hogy ch töltés akát glutaminnal is megoldható. Vagy már végleg eldöntötted, hogy maradsz a hagyományos "főtt rizs,mézzel,banánnal,mazsolával játék" -nál?
Egyetek zabot!

2008. Május 11. - 15:00:51
Válasz #824
Nem elérhető

endre66

KEMÉNYEN MOSTMÁR INNEN CSAK ÉLVEZKEDÉS JÖN!

Csinálj pár home-paparazzo-fotót, amit később feltölthetsz ide  /:-)