2024. November 02. - 13:28:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230412 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Május 08. - 22:28:18
Válasz #780
Nem elérhető

FirstLady

Zsolti miközben szaltókat ugrottálnem féltél, h megsérülszésannyi a felkészülésnek?
Zsolti nem hagy semmilyen negatív/pesszimista gondolatot manifesztálódni az elméjében!  :-/--

Right?

8-)
Így igaz, én gyűjtöm magamba a rosszat, a gonoszat, minden negatív energiát, majd továbbítom azt a vasak felé, én ebben mester vagyok >:D

Akarsz róla beszélni? :D :D :D :D :D :D
Egyébként azoknál a szaltóknál én is elgondolkodtam, hogy ilyen testtömeggel nem lehet semmi megugrani azokat...  Łł= Csoda, hogy nem szakadt be a talaj... ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 09. - 11:51:21
Válasz #781
Nem elérhető

Larson

George , Sztereó , fastor , B1ll4 ez már 4 ember aki szeretne ilyen pólót . Állítólag 3 fölött már muszáj , hogy megessen rajtunk a szíved Linda :)

Én is kérek és akkor már biztos :)
Lexus, mindörökké! (toyota is) :)

2008. Május 09. - 12:15:45
Válasz #782
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Zsolti miközben szaltókat ugrottálnem féltél, h megsérülszésannyi a felkészülésnek?
Zsolti nem hagy semmilyen negatív/pesszimista gondolatot manifesztálódni az elméjében!  :-/--

Right?

8-)
Így igaz, én gyűjtöm magamba a rosszat, a gonoszat, minden negatív energiát, majd továbbítom azt a vasak felé, én ebben mester vagyok >:D

Akarsz róla beszélni? :D :D :D :D :D :D
Egyébként azoknál a szaltóknál én is elgondolkodtam, hogy ilyen testtömeggel nem lehet semmi megugrani azokat...  Łł= Csoda, hogy nem szakadt be a talaj... ;D

Volt ilyen...május 1-én pár éve 100 kilósan ennél cifrábbakat is küldtem. Na az látványos volt. Ugrált a cd is a színpad mellett olyan beleérkezéseket produkáltam.  ;D

2008. Május 09. - 12:24:08
Válasz #783
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Találkoztatok már olyan emberekkel akik leszívják az edzőteremben az energiákat? ...de vannak akik pedig remekül adják. A környezetemben mikor edzek mindkettőre van példa. A mai lábedzés nem jött volna létre ha nincs George,Suncity és Antal Ercsi júzer. Ők ilyenkor nagyon pozitívan töltenek fel...és minden pici segítség jól jön a finisben. Egy rakat guggolást csináltam. A vége nem sok volt 120 kila...de ólmossá vált a láb mint annak a rendje és módja. A felső rész iszonyat csíkos...tlán nem is láttam még ilyennek...csak maradjon is meg.  @-o ;D

A tegnapi masszázs után olyan izoláz szerű tünetek vannak a hátamban hogy csak na. De nagyon jól eső érzés.Mintha letépték volna a húst a csontokról.Nagyon faszán fel lett lazítva,és a masszázs óta óránként kell pisilnem.

Megnyitották a pisilőcsakrákat is biztos.  !+"%  Ha tehetném komolyan kötelezővé tenném a masszázst annak aki edzőterembe jár. Szükséges lenne!!!

2008. Május 09. - 13:22:13
Válasz #784
Nem elérhető

FirstLady

A tegnapi masszázs után olyan izoláz szerű tünetek vannak a hátamban hogy csak na. De nagyon jól eső érzés.Megnyitották a pisilőcsakrákat is biztos.  !+"%  Ha tehetném komolyan kötelezővé tenném a masszázst annak aki edzőterembe jár. Szükséges lenne!!!

Az az egy évvel ezelőtti dolog durva lehetett  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Akkor tényleg jól sikerült a  masszázs :D Egyébként szerintem is mindenkinek ajánlatos lenne a rendszeres masszázs :)

Csak csöndben megmondom, hogy a nemcsak "pisilőcsakrák" vannak, hanem nőknél sportversennyel összeegyeztethetetlen fiziológiai -leginkább hormonokkal kapcsolatos- dolgokat lehet szabályozni akupunktúrával... junó... 8-) :)
Ha nem láttam volna a saját szememmel, nem is hiszem el :-O

FirstLady

2008. Május 09. - 13:26:35
Válasz #785
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 09. - 13:32:07
Válasz #786
Nem elérhető

FirstLady

ilyet tényelg lehet?
és hol?

Ezt tőlem kérdezed akupunktúra ügyben, vagy Mr. Nutellától masszázsügyben? :)

FirstLady

2008. Május 09. - 13:40:39
Válasz #787
Nem elérhető

fastor

ilyet tényelg lehet?
és hol?

isis ;D
egyik személyesen másik jó ha tudom alapon érdekelne ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 09. - 13:46:32
Válasz #788
Nem elérhető

FirstLady

ilyet tényelg lehet?
és hol?

isis ;D
egyik személyesen másik jó ha tudom alapon érdekelne ;D

Akupunktúrának az a titka, hogy nagy (értsd: drága) helyre kell menni, ilyen egészség centrumba, az egyik barátnőmet kísérgettem mindig ilyen izére (mert fél a tűtől és fogni kell a kezét !+"% :D ), de mivel hála istennek kézfejen van az a pont, nem volt semmi gond :D :D :D :D :D
Hogy írjam, hgoy ne legyek vulgáris, de érthető legyen?!
szóval, ha az kell, hogy jöjjön a dolog, akkor lehetőleg egy órán belül haza kell érni :D :D :D
ha az elmúlasztás, akkor mindegy :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Május 09. - 20:27:03
Válasz #789
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A Nutzilla újabb kulináris agymenése édességmániákus testépítgetőknek!

Eredetileg habcsóknak indult de lett belőle egy P.P.P azaz Proteines Pink Pillecukor

Ha habosabbra verjük és tovább mikrózzuk akkor habcsók is lehetett volna belőle,de így a sűrűsége alapján pille vagy gumicukor állagú. Nagyon nehéz elkészíteni: Tojásfehérje habbá ver...pici édesítő...ISO 100 Berry....és íme  !+"% /7%

Hogy művészi vénánkat is kibontakoztassuk bátran díszítsük. Én pár kis darab lányomtól elcsent gabonafalatkával leptem meg magam. Holnap ugyanezt viszem enni Csongrádra + csinálom "sós" változatot is,nehogy má' megéhezzek. Szerintem az szójaszószos lesz. ( ...a tányér mindig állandó mert még az ősidőkből való és szeretek belőle enni mert tetszenek a virágok rajta...meg mindig ez akad a kezembe.  !+"% )

Nagyon kész vagyok szerintetek?  @-o ;D

2008. Május 09. - 20:30:00
Válasz #790
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
ÁÁÁÁ dehogy @:-) :D, nem akarod a főző rovatunkat vezetni <:-)? :D

2008. Május 09. - 20:30:26
Válasz #791
Nem elérhető

FirstLady

Eredetileg habcsóknak indult de lett belőle egy P.P.P azaz Proteines Pink Pillecukor

Ha habosabbra verjük és tovább mikrózzuk akkor habcsók is lehetett volna belőle,de így a sűrűsége alapján pille vagy gumicukor állagú. Nagyon nehéz elkészíteni: Tojásfehérje habbá ver...pici édesítő...ISO 100 Berry....és íme  !+"% /7%

Hogy művészi vénánkat is kibontakoztassuk bátran díszítsük. Én pár kis darab lányomtól elcsent gabonafalatkával leptem meg magam. Holnap ugyanezt viszem enni Csongrádra + csinálom "sós" változatot is,nehogy má' megéhezzek. Szerintem az szójaszószos lesz. ( ...a tányér mindig állandó mert még az ősidőkből való és szeretek belőle enni mert tetszenek a virágok rajta...meg mindig ez akad a kezembe.  !+"% )

Hát Mr. Nutella ez nagyon kemény ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olyan szívesen mondanám, hogy kedvet kaptam hozzá... de nem 8-) ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Május 09. - 20:31:23
Válasz #792
Nem elérhető

FirstLady

nem rossz ötlet, de inkább majd én írom meg neki a receptet, amit megfőzzön a rovatban 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Május 09. - 20:33:18
Válasz #793
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Egyébként mielőtt valami szakbarbár éhenkórásznak tituláltok azért tudnotok kell hogy jól főzök,sütök ugyanis édesanyám szakács.  ;) Csak most meg van kötve a kezem és nem nagyon akarok belefolyni a bonyolult reformétkezésbe.

A kérdésre pedig a válasz:DE IGEN!  <:-)

2008. Május 09. - 20:35:21
Válasz #794
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Hát Mr. Nutella ez nagyon kemény ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olyan szívesen mondanám, hogy kedvet kaptam hozzá... de nem 8-) ;D ;D ;D ;D

))=/