0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Meztelenül formaellenőrzés?És melyik testrészeddel voltál legjobban megelégedve?
Az imént hívott Nicu Giurgi (masters profi testépítőnk a gyengébbek kedvéért )...beszélgettünk egy kicsit és baromira jólesett hogy sok sikert kívánt. Az ilyen apróságok ilyenkor nagy lendületet adnak a finisben.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 08. - 13:23:29Az imént hívott Nicu Giurgi (masters profi testépítőnk a gyengébbek kedvéért )...beszélgettünk egy kicsit és baromira jólesett hogy sok sikert kívánt. Az ilyen apróságok ilyenkor nagy lendületet adnak a finisben. Nicu Giurgi??..Mi van az öreggel?......Nagyon rég nem hallottam róla semmit......
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 08. - 13:23:29Az imént hívott Nicu Giurgi (masters profi testépítőnk a gyengébbek kedvéért )...beszélgettünk egy kicsit és baromira jólesett hogy sok sikert kívánt. Az ilyen apróságok ilyenkor nagy lendületet adnak a finisben. Be kellett volna rendelned Nicu papától egy doboz cherry-berry isocool zero carbot attól finomabb nincs
FirstLadynek egy kis gyorstalpaló:1)Eurocream from Subotica2)Eurocream from Subotica3)Cipiripi from Subotica4)Nutti from Szeged Az Eurocream gyártója is gyárt csokit is. Ha lesz időm Boszniába menet vagy jövet akkor valahol megállok venni.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 08. - 17:07:50FirstLadynek egy kis gyorstalpaló:1)Eurocream from Subotica2)Eurocream from Subotica3)Cipiripi from Subotica4)Nutti from Szeged Az Eurocream gyártója is gyárt csokit is. Ha lesz időm Boszniába menet vagy jövet akkor valahol megállok venni. Köszönöm szépen! Asszem van mit tanulnom a mogyórkrémek terén "Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is süthetik", ez is köztük van? Azért nem vagy semmi, hogy energiát ölsz abba, hogy egy szőkének megtanítsd a mogyorósizéket Már csak azt nem tudom, hgoy választ mélben, priviben, vagy a topicba kell-e írni
Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 08. - 17:46:39Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 08. - 17:07:50FirstLadynek egy kis gyorstalpaló:1)Eurocream from Subotica2)Eurocream from Subotica3)Cipiripi from Subotica4)Nutti from Szeged Az Eurocream gyártója is gyárt csokit is. Ha lesz időm Boszniába menet vagy jövet akkor valahol megállok venni. Köszönöm szépen! Asszem van mit tanulnom a mogyórkrémek terén "Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is süthetik", ez is köztük van? Azért nem vagy semmi, hogy energiát ölsz abba, hogy egy szőkének megtanítsd a mogyorósizéket Már csak azt nem tudom, hgoy választ mélben, priviben, vagy a topicba kell-e írni Tudod nekem fontos hogy egy lány értsen a mogyorókhoz.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 08. - 18:08:22Idézetet írta: FirstLady - 2008. Május 08. - 17:46:39Idézetet írta: Sztereó - 2008. Május 08. - 17:07:50FirstLadynek egy kis gyorstalpaló:1)Eurocream from Subotica2)Eurocream from Subotica3)Cipiripi from Subotica4)Nutti from Szeged Az Eurocream gyártója is gyárt csokit is. Ha lesz időm Boszniába menet vagy jövet akkor valahol megállok venni. Köszönöm szépen! Asszem van mit tanulnom a mogyórkrémek terén "Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is süthetik", ez is köztük van? Azért nem vagy semmi, hogy energiát ölsz abba, hogy egy szőkének megtanítsd a mogyorósizéket Már csak azt nem tudom, hgoy választ mélben, priviben, vagy a topicba kell-e írni Tudod nekem fontos hogy egy lány értsen a mogyorókhoz. Hogy Te milyen rendes, önfeláldozó lélek vagy! :pirulósszmájli: Oké, magamnak kerestem a bajt