2024. November 02. - 17:22:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230450 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Május 08. - 10:32:43
Válasz #750
Nem elérhető

George

Kezd komollyá válni a dolog. Az önbizalmat kell még helyrerakni, a többi meg jó lesz :-)!

2008. Május 08. - 12:43:37
Válasz #751
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Meztelenül formaellenőrzés?
És melyik testrészeddel voltál legjobban megelégedve? ;D

Minden rendben találtatott.  ;D  Tökéletes összhangban van a tömeg a szálkássággal,a szélesség a hosszal.  :P ;D

Ma edzés volt ugyan de én leheltem életet a George-ba. Sajnos önhibáján kívűl egykicsit depis volt...de ezt majd elmeséli ha akarja. Nekem bár a súlyok gatyák voltak,a pumpa jó volt és a látvány is. Szolizni majd kellene menni mert az viszont kell. Egyrészt a szín miatt,másrészt mert "szárít".

Most egy óra múlva végre egy kicsit kikapcsolhatok. Jön hozzám Attis barátom aki szenzációs hírű masszőr és rendberakja a letapadásokat. Bírom az olyan szakembereket akik csak végighúzzák a kezüket a hátizmon és konkrét kórismét állítanak fel. Na Attis ilyen. Remélem egy kicsit ki tudok engedni.Már jó pár hete terveztem ezt.  @:-)

2008. Május 08. - 13:23:29
Válasz #752
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Az imént hívott Nicu Giurgi (masters profi testépítőnk a gyengébbek kedvéért  ;D )...beszélgettünk egy kicsit és baromira jólesett hogy sok sikert kívánt. Az ilyen apróságok ilyenkor nagy lendületet adnak a finisben.  :-oD =/+' :-oD =/+' @-o

2008. Május 08. - 15:50:44
Válasz #753
Nem elérhető

Raymond

Az imént hívott Nicu Giurgi (masters profi testépítőnk a gyengébbek kedvéért  ;D )...beszélgettünk egy kicsit és baromira jólesett hogy sok sikert kívánt. Az ilyen apróságok ilyenkor nagy lendületet adnak a finisben.  :-oD =/+' :-oD =/+' @-o

Nicu Giurgi??..Mi van az öreggel?......Nagyon rég nem hallottam róla semmit...... :-){ /:-)

2008. Május 08. - 16:24:32
Válasz #754
Nem elérhető

madinorbi

Be kellett volna rendelned Nicu papától egy doboz cherry-berry isocool zero carbot attól finomabb nincs  ;)
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Május 08. - 16:31:38
Válasz #755
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Nicu Giurgi??..Mi van az öreggel?......Nagyon rég nem hallottam róla semmit...... :-){ /:-)

Nicu mindig készül...csak nem mindig jön a verseny.  ;D  De jó formában van egyébként...nagyon szerintem nem is szokott formán kívűl lenni.

2008. Május 08. - 16:32:30
Válasz #756
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Be kellett volna rendelned Nicu papától egy doboz cherry-berry isocool zero carbot attól finomabb nincs  ;)

Nézd én sok izolátumot ettem de a Dymatize ISO 100-át semmi sem hajazza le!  :-oD ;)

2008. Május 08. - 17:07:50
Válasz #757
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
FirstLadynek egy kis gyorstalpaló:

1)Eurocream from Subotica
2)Eurocream from Subotica
3)Cipiripi from Subotica
4)Nutti from Szeged  @:-)

Az Eurocream gyártója is gyárt csokit is. Ha lesz időm Boszniába menet vagy jövet akkor valahol megállok venni.

2008. Május 08. - 17:46:39
Válasz #758
Nem elérhető

FirstLady

3)Cipiripi from Subotica

Az Eurocream gyártója is gyárt csokit is. Ha lesz időm Boszniába menet vagy jövet akkor valahol megállok venni.

Köszönöm szépen! :-O  /:-) :-){ Asszem van mit tanulnom a mogyórkrémek terén ;D
"Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is süthetik", ez is köztük van?  ;D
Azért nem vagy semmi, hogy energiát ölsz abba, hogy egy szőkének megtanítsd a mogyorósizéket 8-)  :-! ;D ;D
Már csak azt nem tudom, hgoy választ mélben, priviben, vagy a topicba kell-e írni ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 08. - 18:08:22
Válasz #759
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

3)Cipiripi from Subotica

"Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is süthetik", ez is köztük van?  ;D
Azért nem vagy semmi, hogy energiát ölsz abba, hogy egy szőkének megtanítsd a mogyorósizéket 8-)  :-! ;D ;D
Már csak azt nem tudom, hgoy választ mélben, priviben, vagy a topicba kell-e írni ;D

Tudod nekem fontos hogy egy lány értsen a mogyorókhoz.  ;) ;D

2008. Május 08. - 18:09:56
Válasz #760
Nem elérhető

endre66

2008. Május 08. - 18:49:53
Válasz #761
Nem elérhető

FirstLady

3)Cipiripi from Subotica

Hogy Te milyen rendes, önfeláldozó lélek vagy! :D :pirulósszmájli:
Oké, magamnak kerestem a bajt  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Május 08. - 19:28:36
Válasz #762
Nem elérhető

L

Zsolti!
Le a kalappal, mind hozzáállás, mind fazon szempontjából! Łł= :-){
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Május 08. - 19:35:21
Válasz #763
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ó ugyan már...messze van (volt) ez még a fazontól. Most van fazon....jó fazon vagyok mi?

De köszönöm Uram! Jólesik és hízelgő!  :-){ ;)

2008. Május 08. - 19:36:54
Válasz #764
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

3)Cipiripi from Subotica

Hogy Te milyen rendes, önfeláldozó lélek vagy! :D :pirulósszmájli:
Oké, magamnak kerestem a bajt  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A kisdobos ahol tud segít!  /:-)
Gyere Szeghalomra enni majd. De hozhatsz hamubasült (nutellás) pogácsát is.  /7%