Huh...ma hajnalban 2-kor felébredtem és megalkottam a június-július hónapot ami egy nagyon jó kis tisztulós hónap lesz...PCT-vel...T-Bomb-al...ON Antioxidánsal...Cordycepsel...alapfehérjével...sok csokival.
Edzés? Nagyon gatya volt ma az erő...de az erek...azta...megijedtem én is.
Hétvégén szemináriumot (najó beszélgetős kérdezz-felelek-et)
tartok Csongrádon az Aqua Fitness Centerben.
Vinnem kell a kajákat is meg az elmaradhatatlan
ISO 100-at is amit remekül terjesztek használatra a versenyzők között is. Mer aki egyszer iszi,mindig viszi!
Aztán jövő héten hétfőn-kedden-szerdán és csütörtök délelőtt szénhidrát ürítés,csütörtök déltől péntek-szombat szénhidrát töltés. A súlyom miatt nem nagyon lehet majd vigéckednem a töltéssel. Valszeg előveszek majd egy régen is jól bevált töltést a főtt rizs,mézzel,banánnal,mazsolával játékot. Lehet egy kis
ISO 100 is megyen rája. Vízhajtás már csütörtök,péntek...és meglátjuk. Színpadra lépés előtti állapotnak pedig kipróbáljuk a
BSN Endorusht.Megálmodtam hogy jó lesz!!!
Az útra pedig Yvették sütnek minden jót,de főleg egy eredetileg Serfőző Tomitól hozott recept Remzső Feri édesanyjának a tökéletesítésével és a mi korrigálásunkal megalkotott zabpelyhes rizsfelfújtat.
...ja ma csirkét ettem. Most jól esett....aszongya a nejem hogy a hal már baromira átérzik a bőrömön.Hát most váltottam.Mostmár csirkeszagom van.
A natur joghurtra szüksége van a szervezetemnek ezt már tavaly is észrevettem,így az is helyet kapott. Jót tesz az emésztésnek.