2024. November 02. - 17:27:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230453 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. Május 05. - 11:31:39
Válasz #720
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Szia Zsolti!

Ha lesz egy kis időd a felkészülés alatt, megtennéd,hogy eljuttatod nekem az Ausztriai képeket postán vagy valahogyan?  ;-oo-;

O0 O0 O0

2008. Május 05. - 11:38:38
Válasz #721
Nem elérhető

Cressler

Köszi!

Tulajdonképpen itt tudom csak kibeszélni magamból a dolgaimat mert itthon már baromira unják a nyűgjeimet.  !+"% ;D

Sokszor tényleg a pillanatnyi lelkiállapotomat írom le. Várom a holnapi edzést hisz kezdem megnyugodni mert 2 hét múlva az első verseny. Végiggondolom százszor a szituációkat amelyek előfordulhatnak a versenyen. Sokszor lejátszok magamban mindent mint valami filmet és nem tud már meglepetés érni.

Szerencsére megtanultam minden higgadtan kezelni.
Én tök sokszor azt álmodtam verseny előtt,hogy kimegyek a színpadra és akkor veszem csak észre hogy nincs rajtam pózgatya.És így riadok fel,hogy :-O :-O.
Bár valaki azt mondja,hogy azt álmodjuk,amitől félünk az életben ,valaki meg azt hogy azt álmodjuk,amit szeretnénk az életben.
Fene tudja ;D
Szerintem mindkettő igaz lehet. Csak majd legközelebb nézd meg a közönséget, ha 500 fullos csaj akkor a 2. ha egy börtönben bemutatózol akkor az 1.  ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Május 05. - 15:24:32
Válasz #722
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szia Zsolti!

Ha lesz egy kis időd a felkészülés alatt, megtennéd,hogy eljuttatod nekem az Ausztriai képeket postán vagy valahogyan?  ;-oo-;

O0 O0 O0

Lehetőség:

1) Küld el priváte a címedet és postázom
2) Elviszem Szeghalomra a versenyre

;)

2008. Május 06. - 12:46:58
Válasz #723
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Jövő héten már verseny!  @-o

A súlyom 85 kila.  !+"%

Asszem szabadjára kell engednem anALFAbéta hímet.  ;D

Ma ismét sütöttem. Tojás összesütve mikróban dinsztelt káposztával.  ˝=/ /7% !+"%

...nem is tudom mit írjak...össszerendezetlenek a gondolataim. De június 8 után van egy verseny amin indulok...a Musclemania után szabadon:

2008. Május 06. - 15:11:17
Válasz #724
Nem elérhető

George

Zsolti írd már le, hogy edzettél, mert nem láttam, meg nem is mondtad 8-}

2008. Május 06. - 18:42:36
Válasz #725
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member

Helló Zsolti !  :-OO

Éééés egy kis ízelítőnek egy téli kép Nitrotech csokival a kezemben.

/Foto by:Székely Kriszta /

2008. Május 06. - 20:58:37
Válasz #726
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Zsolti írd már le, hogy edzettél, mert nem láttam, meg nem is mondtad 8-}

...ma hajnalban...kéremszépen:

döntött oldalemlés csuklyásizomra,kötéllel húzás csigán lentről szintén a csuklyás"izomra",evezés csigán,evezés mellgépen,lehúzás tarkóhoz....lábemelés...erek ellenőrzése....elégdettség....ISO 100...beszélgetés Mártival a kajákról.  ;D

Ma találkoztam Rubint Rékával és rámköszönt. Ez komoly.  ;)

2008. Május 06. - 21:01:12
Válasz #727
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Helló Zsolti !  :-OO

Éééés egy kis ízelítőnek egy téli kép Nitrotech csokival a kezemben.

/Foto by:Székely Kriszta /

Gyönyörű kép köszönöm! Nemsoká itt a szülinapom is. Kicsit elérzékenyültem is és majdnem sírtam....csoki....a háttérben Muscle Milk...Anabolic Xtreme póló...ami nekem még nincs.... ;D @-o :-)!

Azér is vinni fogok ki Up Your Mass bart és Nitrotech csokit.  @-o

2008. Május 06. - 21:04:41
Válasz #728
Nem elérhető

George

Hékás! Tényleg nem is figyeltem azt a pólót! Anabolic pólót a tesztelőknek 8-}

2008. Május 06. - 21:09:35
Válasz #729
Nem elérhető

fastor

Hékás! Tényleg nem is figyeltem azt a pólót! Anabolic pólót a tesztelőknek 8-}
indíts Petíciót én támogatlak ;D ;-oo-;
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Május 06. - 21:18:44
Válasz #730
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ugye hogy teccik....nemcsak én vagyok műgyűjtő?  ;D

A következő 3 hónapban végigkóstolom az összes (értsd:mindet!) proteinszeletet és energiaszeletet és muffint.  <:-) /7%

2008. Május 06. - 22:07:10
Válasz #731

B1ll4

Vendég
George , Sztereó , fastor , B1ll4 ez már 4 ember aki szeretne ilyen pólót . Állítólag 3 fölött már muszáj , hogy megessen rajtunk a szíved Linda :)

2008. Május 07. - 19:27:10
Válasz #732
Nem elérhető

Linda Varga Namat

VIP Member
Sajnos srácok már nincs ilyen póló időtlen idők óta........... :-[
Amikor 1 éve az Extremefit csapat tagja lettem akkor kaptam ezt a Judittól és már csak ez az egy darab volt.....a Steve-nek sem jutott. :-\

2008. Május 07. - 20:21:07
Válasz #733
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Május 07. - 22:40:39
Válasz #734
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Huh...ma hajnalban 2-kor felébredtem és megalkottam a június-július hónapot ami egy nagyon jó kis tisztulós hónap lesz...PCT-vel...T-Bomb-al...ON Antioxidánsal...Cordycepsel...alapfehérjével...sok csokival.

Edzés? Nagyon gatya volt ma az erő...de az erek...azta...megijedtem én is.  @-o
Hétvégén szemináriumot (najó beszélgetős kérdezz-felelek-et) tartok Csongrádon az Aqua Fitness Centerben;) Łł= 0o0o0

Vinnem kell a kajákat is meg az elmaradhatatlan ISO 100-at is amit remekül terjesztek használatra a versenyzők között is. Mer aki egyszer iszi,mindig viszi!  !+"%

Aztán jövő héten hétfőn-kedden-szerdán és csütörtök délelőtt szénhidrát ürítés,csütörtök déltől péntek-szombat szénhidrát töltés. A súlyom miatt nem nagyon lehet majd vigéckednem a töltéssel. Valszeg előveszek majd egy régen is jól bevált töltést a főtt rizs,mézzel,banánnal,mazsolával játékot. Lehet egy kis ISO 100  <:-) is megyen rája. Vízhajtás már csütörtök,péntek...és meglátjuk. Színpadra lépés előtti állapotnak pedig kipróbáljuk a BSN Endorusht.Megálmodtam hogy jó lesz!!! :-oD @-o

Az útra pedig Yvették sütnek minden jót,de főleg egy eredetileg Serfőző Tomitól hozott recept Remzső Feri édesanyjának a tökéletesítésével és a mi korrigálásunkal megalkotott zabpelyhes rizsfelfújtat.

...ja ma csirkét ettem. Most jól esett....aszongya a nejem hogy a hal már baromira átérzik a bőrömön.Hát most váltottam.Mostmár csirkeszagom van.  ;D A natur joghurtra szüksége van a szervezetemnek ezt már tavaly is észrevettem,így az is helyet kapott. Jót tesz az emésztésnek.