2024. November 02. - 19:20:35
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230461 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Május 02. - 19:05:24
Válasz #705
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Holnapi kajám...sok-sok hét után csirkét eszek...dinsztelt káposztát és ISO 100-at  @-o /7%

Nemtom a káposzta után mennyi helyem lesz a zárt térben fényképezni.  ::) ;D

2008. Május 02. - 21:58:42
Válasz #706
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Május 02. - 22:14:45
Válasz #707
Nem elérhető

George

2008. Május 02. - 22:19:56
Válasz #708
Nem elérhető

hopika

!+"%
Ezt sütésre...a syntholt csak iszom a'la'natur-attól volt a bendőm olyan nagy!!! @-o

Erről jut eszembe:
-koncert 30.-n a Hooligans előtt-lemegy-gratulációk,stb...találkozok a keresztanyámmal és épp a diétáról beszélgettünk a mellettem lévő sráccal,erre megszólal a keresztanyám:én is láttam a színpadon,tényleg rádférne egy kis diéta már!
 ˝=/ ˝=/ ˝=/
Nem akartam nei részletezni,hogy ősz óta több,mint 20 kilót fogytam... !+"%
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Május 02. - 22:46:16
Válasz #709
Nem elérhető

God Vazzeg

Vidd 100 grammra le a ch-t. De ha ez megnyugtat a súlyom még mindig 85 kiló,pedig ebben a stádiumban már nálam is jóval lentebb szokott lenni.

Egyébként meg öregszünk...

Próbálom fokozatosan csökkenteni a ch-t, már így is lapos vagyok mint a sz@r  :-} De nem lesz más választás  :-Đ

2008. Május 02. - 23:24:08
Válasz #710
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Május 04. - 07:26:23
Válasz #711
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ez is off szezon de nem a jó értelembe vett. Most majd a jó értelembe vett off szezont gyakorlom.  :P ;D

2008. Május 04. - 07:51:51
Válasz #712
Nem elérhető

blade

AMI NEM ÖL MEG ERŐSSÉ TESZ!

2008. Május 04. - 09:09:16
Válasz #713
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Május 04. - 09:10:11
Válasz #714
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Vidd 100 grammra le a ch-t. De ha ez megnyugtat a súlyom még mindig 85 kiló,pedig ebben a stádiumban már nálam is jóval lentebb szokott lenni.

Egyébként meg öregszünk...

Próbálom fokozatosan csökkenteni a ch-t, már így is lapos vagyok mint a sz@r  :-} De nem lesz más választás  :-Đ

....ha nehezen megy lefelé akkor csak ez a módja.  :P

2008. Május 04. - 09:11:39
Válasz #715
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Brutál ez az alkar!!
Király!! :-)!

...én nem érzem brutálisnak...inkább szelíden sportos.  ;D
Nagyon feltöltődtem tenniakarással most hétvégén. Csipegettem egy nagyon fini proteinszeletet is.  ::) :P ;D

2008. Május 04. - 11:48:31
Válasz #716
Nem elérhető

madinorbi

Nagyon jó ez a topik Zsolti ha mást nem is de ezt mindig elolvasom rohadt sokat lehet tanulni itten kérem szépen márha nem konkrét dolgokat de precízséget lelkesedést és mindenféle lelkidolgot igen örülök hogy így vezeted napi rendszerességgel a témát !
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Május 04. - 16:23:48
Válasz #717
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszi!

Tulajdonképpen itt tudom csak kibeszélni magamból a dolgaimat mert itthon már baromira unják a nyűgjeimet.  !+"% ;D

Sokszor tényleg a pillanatnyi lelkiállapotomat írom le. Várom a holnapi edzést hisz kezdem megnyugodni mert 2 hét múlva az első verseny. Végiggondolom százszor a szituációkat amelyek előfordulhatnak a versenyen. Sokszor lejátszok magamban mindent mint valami filmet és nem tud már meglepetés érni.

Szerencsére megtanultam minden higgadtan kezelni.

2008. Május 04. - 16:50:55
Válasz #718
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Köszi!

Tulajdonképpen itt tudom csak kibeszélni magamból a dolgaimat mert itthon már baromira unják a nyűgjeimet.  !+"% ;D

Sokszor tényleg a pillanatnyi lelkiállapotomat írom le. Várom a holnapi edzést hisz kezdem megnyugodni mert 2 hét múlva az első verseny. Végiggondolom százszor a szituációkat amelyek előfordulhatnak a versenyen. Sokszor lejátszok magamban mindent mint valami filmet és nem tud már meglepetés érni.

Szerencsére megtanultam minden higgadtan kezelni.
Én tök sokszor azt álmodtam verseny előtt,hogy kimegyek a színpadra és akkor veszem csak észre hogy nincs rajtam pózgatya.És így riadok fel,hogy :-O :-O.
Bár valaki azt mondja,hogy azt álmodjuk,amitől félünk az életben ,valaki meg azt hogy azt álmodjuk,amit szeretnénk az életben.
Fene tudja ;D
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Május 04. - 17:11:12
Válasz #719
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...én nemigen szoktam álmodni...az álmok meg úgyis valóraválnak.

Egyébként meg nagy álmodozó vagyok.

Egyébként a németek asszem már kísérleti jelleggel csináltak naturista testépítőversenyt.  ;D