2024. November 02. - 19:22:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230463 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. Április 30. - 21:26:01
Válasz #690
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönjük! Az elismerés mindig jólesik!  :-){ ;D

Nincs még kész,de nagyon meglesz.Elkaptuk a fonalat!  ;)

2008. Április 30. - 22:02:53
Válasz #691
Nem elérhető

Seth

hű de jó képek!  :o ez már célegyenes...

2008. Április 30. - 22:54:24
Válasz #692
Nem elérhető

fitnessevi

Ma ismét meghazudtoltam a konyhaművészet íratlan szabályait. Méghogy a vizes konzerv tőkehalfilét nem lehet édesíteni? Dehogynem! Isteni volt!  <3! /7% ;D

Szióka,lécci,lécci...Mivel bolondítottad meg a halacskát?Én nagyon csípem ezeket a kajcsikat...

2008. Május 01. - 06:11:37
Válasz #693
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
hű de jó képek!  :o ez már célegyenes...

:-){

...igen célegyenesnek már mondható. A mai naptól már durván számolva csak 2 hét a versenyig. Ott utána egy vasárnap és hétfő kiengedős napot rendelek el magunknak.Azután keddtől (máj 19) május 31-ig teljes gőz...majd június 7-ig maxi fokozat,felturbózva extra mentál fókusz boosterrel.

Nagyon szeretem ezt az átváltozós részét. Néha még magamat is ámulatba ejtem.  !+"%

2008. Május 01. - 06:18:39
Válasz #694
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Idézet
Szióka,lécci,lécci...Mivel bolondítottad meg a halacskát?Én nagyon csípem ezeket a kajcsikat...

...Évi ne gondold hogy bármi extra. Lényegében már mindegy a kaja csak édes íze legyen. Amihez egyáltalán nem klappol az édes,az is kap belőle egy adagot. Ma pl ballagási kajálásra vagyunk hivatalosak. Szerencsére a házigazda (Tibor  :-){) az Élelmiszeripari Fősulin tanít így annyira nem rettegek mivel tudja hogy miket ehetek.Nagyon sok rácson készült cumó lesz. De biztos ami biztos alapon viszek kb 1 kiló tőkehalat,egy kis babot mellé és édesség gyanánt pedig kikeverem ismét a tofut túróval. Ez megy majd napközben de szerintem egy jó rácson készült zöldségnek nem fogok tudni ellenállni,de nem is kell. Ma a ch részt inkább zöldségből szeretném fedezni,tehát nem lesz rizs meg zabpehely. Szerintem még a ISO 100-at is otthon hagyom annyira bízom a házigazdában. Elégnek kell lenni a kajáknak.

Na majd elmesélem este hogy mi volt.

Addig is egyetek NUTELLÁT!  ;)...mert Train Hard,Train Nutella

2008. Május 01. - 09:46:16
Válasz #695
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Egy pár szót a Bihac Openről. 2002-ben voltam kint utoljára...és akkor elég félvállról vettem a versenyt megelőző időszakot mivel én is csak azthittem ez egy "istenhátamögötti vidéki verseny".Meglepve tapasztaltam hogy nem az. Nagyon jó színvonalon felkészült versenyzők is vannak horvátországból,boszniából,szlovéniából...ez egy amolyan balkán bajnoksággá nőtte ki magát. Hála a szervezők,versenyzők,nézők lelkesedésének.Igyekeznek egy kis showműsort is belevinni...

Pár kép a tavalyiról

...a versenyzők színvonala nem rossz
...egy kis showműsorral színesítve
...a boszniai richard sandrak  ;D
...a szervezők

2008. Május 01. - 21:41:01
Válasz #696
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Megvolt a kertiparti. Hát mit mondjak...tartottam magam. A kedvenc sütijeim voltak.  :'( Amit ettem az natur roston afrikai harcsa. Elég sokat belőle....jó fűszeres volt meg sós.Be is vizesedtem mint a szar. Ittam egy rakat kávét. Ettem egy kis levesben főtt pulykamellet is. Ch-t semmit egész nap.

Holnap vezeklek a lábbal,hassal...kardióval.
...pedig volt olyan kaja hogy marhalábszár pöri,harcsamáj pörkölt...de a sütik...ú basszus hogy fájt a szívem. De ígéretet kaptam hogy ha vége a szezonnak akkor megismételjük.

Jó lesz ez júniusban: Megyek egy vendégségbe Natural Boyhoz,hoznak nutellás palacsintát Szeghalomra, a teremben csinálnak nekem tiramisut,az ismerősök sütik a sütiket,édsanyám a rakott palacsintát,nejem a brutál szórt túrós sütit.

Nagy kulináris orgazmusok lesznek azt már látom.  ;) ;D @-o /7%

2008. Május 02. - 09:52:28
Válasz #697
Nem elérhető

mushroom

Nem szoktál a sok kávétól ideges lenni? Mondjuk nem tudom neked mennyi a  "rakat" de én olyan 200 mg-nyi koffein után már robbanok, ha bárki hozzám szól. Pedig ha sokáig fenn kell lennem akkor megesik, hogy ennél jóval több is lecsúszik a nap során.

2008. Május 02. - 11:52:03
Válasz #698
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
5-6 adag kávét megiszok. De amellett hogy szeretem is,szerintem egy pótcselekvés is nálam. Ideges szerintem nem vagyok...inkább egy kicsit olyan befásulttá válok.De amíg itt ontom a jobbnál-jobb vicceimet addig nem lehet túl nagy gond.  @:-) @-o ;D

Az alvás meg már mint írtam régebben is,nem az erősségem. Szülői örökség. 6 órákkal elvagyok. De most nagyon csúnyán le van ez csökkenve. (2-3 órára) Most ahogy gépelem ezeket a sorokat...egy lábedzésen vagyok túl...alig élek...lényegében a gondolkodáson kívűl nem sok mindenre vagyok képes,pedig még ezt-azt vennem kellene a holnapi osztrák versenyre.Asszem leegyszerűsítem ott is a kaját és a turmix és pufirizs lesz az egész napi kaja.Plussz megengedek magamnak egy almát is.  ;D

2008. Május 02. - 11:55:41
Válasz #699
Nem elérhető

George

Plussz megengedek magamnak egy almát is.  ;D
Azért nehogy baj legyen belőle :D

2008. Május 02. - 12:27:11
Válasz #700
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szigorúan update 1-es almát nyomok csökkentett fruktóztartalommal.  ;D

2008. Május 02. - 13:36:25
Válasz #701
Nem elérhető

God Vazzeg

Megvolt a kertiparti. Hát mit mondjak...tartottam magam. A kedvenc sütijeim voltak.  :'( Amit ettem az natur roston afrikai harcsa. Elég sokat belőle....jó fűszeres volt meg sós.Be is vizesedtem mint a szar. Ittam egy rakat kávét. Ettem egy kis levesben főtt pulykamellet is. Ch-t semmit egész nap.

Holnap vezeklek a lábbal,hassal...kardióval.
...pedig volt olyan kaja hogy marhalábszár pöri,harcsamáj pörkölt...de a sütik...ú basszus hogy fájt a szívem. De ígéretet kaptam hogy ha vége a szezonnak akkor megismételjük.

Jó lesz ez júniusban: Megyek egy vendégségbe Natural Boyhoz,hoznak nutellás palacsintát Szeghalomra, a teremben csinálnak nekem tiramisut,az ismerősök sütik a sütiket,édsanyám a rakott palacsintát,nejem a brutál szórt túrós sütit.

Nagy kulináris orgazmusok lesznek azt már látom.  ;) ;D @-o /7%

Ne is mondd, ballagáson voltam, olyan kaják voltak hogy ihajj, persze ilyenkor kell diétáznom nekem is  :-/-- Próbáltam fogni magam, mondjuk tétje nincs a dolognak, csak magam előtt  ˝=/

2008. Május 02. - 17:05:39
Válasz #702
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Murphy törvénye...ilyenkor van minden összejövetel.
Volt egy párszor amikor már egy kicsit meginogtam. De ha elcseszem akkor egy akaratgyenge szar ember vagyok!  @-o ;)
Meg tudod azért én attól függetlenül hogy itt nyafogok,élvezem ezt a helyzetet.  ;D
Mert csak így leszek  (:-)

2008. Május 02. - 17:13:03
Válasz #703
Nem elérhető

God Vazzeg

Murphy törvénye...ilyenkor van minden összejövetel.
Volt egy párszor amikor már egy kicsit meginogtam. De ha elcseszem akkor egy akaratgyenge szar ember vagyok!  @-o ;)
Meg tudod azért én attól függetlenül hogy itt nyafogok,élvezem ezt a helyzetet.  ;D
Mert csak így leszek  (:-)

Nekem meg egyszerűen sehova se mozdul a súlyom, Hydroxycut Hardcore megy már vagy 3 hete, napi 3x2 szem, este 0 CH, napközben is csak 200g és még mindig 101kg vagyok. Ilyenkor már régen 95-93 körül szoktam járni  :-} Érdekes ez  8-)

2008. Május 02. - 17:52:30
Válasz #704
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Vidd 100 grammra le a ch-t. De ha ez megnyugtat a súlyom még mindig 85 kiló,pedig ebben a stádiumban már nálam is jóval lentebb szokott lenni.

Egyébként meg öregszünk...