2024. November 02. - 21:11:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230477 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2008. Április 24. - 14:50:43
Válasz #660
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
A "megmagyarázhatatlan glutamin képletem" mégiscsak bizonyítást nyer. Yvettnél is elhagytuk a glutamin és megemeltük a bcaa-t (...nálam a Dymatize Bcaa megy,Yvette--nél a Optimum Bcaa. De mindkettő perfetto. Szeretem lenyalni a Dymatize tabletták nyeléskönnyítő édeskés bevonatát.  @-o ) és detto ugyanúgy reagál mint én.

Úgytünik nekünk a finisben le kell róla állni. A bcaa-k viszont Isten hálás adományai.  :-){
Ebben a formában itt mindketten kövérek voltunk a mostanihoz képest!  @-o
Alakul a játék Łł=
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Április 24. - 14:54:15
Válasz #661
Nem elérhető

blade

A "megmagyarázhatatlan glutamin képletem" mégiscsak bizonyítást nyer. Yvettnél is elhagytuk a glutamin és megemeltük a bcaa-t (...nálam a Dymatize Bcaa megy,Yvette--nél a Optimum Bcaa. De mindkettő perfetto. Szeretem lenyalni a Dymatize tabletták nyeléskönnyítő édeskés bevonatát.  @-o ) és detto ugyanúgy reagál mint én.

Úgytünik nekünk a finisben le kell róla állni. A bcaa-k viszont Isten hálás adományai.  :-){
Ebben a formában itt mindketten kövérek voltunk a mostanihoz képest!  @-o
Ez igen ez már kezd nagyon jól alakulni. :-)!
Gratula!
AMI NEM ÖL MEG ERŐSSÉ TESZ!

2008. Április 24. - 14:57:56
Válasz #662
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönjük Urak! Megháláljuk a belénk vetett bizalmat!  :-){

...kéne majd ma még verseket írnom...de most mennem köll...majd jövök ihlettel felvértezve.  @-o ;D

2008. Április 24. - 15:55:21
Válasz #663
Nem elérhető

Cressler

Edzés előtt mennyi idővel vetted be az anadroxot? Én is kipróbálom ma a sárga-kék No-s csodát ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Április 24. - 18:20:18
Válasz #664
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Fél órával edzés előtt ettem a 6 kék-sárgát,plussz kísérőnek ettem mellé 10 kéket (bcaa).

2008. Április 25. - 09:38:44
Válasz #665
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Fél órával edzés előtt ettem a 6 kék-sárgát,plussz kísérőnek ettem mellé 10 kéket (bcaa).
megijedtem hogy a kék szín a danabolora vonatkozik >:D
                                                     (MICIMACKÓ)

2008. Április 25. - 14:16:07
Válasz #666
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Mijaza danabol?  >:D ;D

Ma lábaztunk...áááá semmi nem érhet fel egy lábazás gyötrelmeivel.Egy mell vagy egy kar ehhez képest öregeknek kitalált rehabilitációs torna.

Volt minden jó....de a vége volt a legjobb az utolsó lábgyaki a kitörés sétálva kint az udvaron kézisúlyzóval. Plussz kínzó fájdalom a segg és comb bedurranása mellett a Taj Mahal indiai étterem konyhájából kiszűrődő ultrabrutálfinomisteni illatfelhő.  /7% =/+'

Na így kellett végigcsinálni. Már rég hazaértem de még mindig be van durranva a seggem a lábam.

2008. Április 25. - 14:30:56
Válasz #667
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
                                                     (MICIMACKÓ)

2008. Április 25. - 14:55:54
Válasz #668
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A "mijaza" ugyanaz mint a "miatököm" vagy akár lehet a "miamanó" is. Különböző választékos formákban tudjuk szavakba önteni kíváncsiságunkat rejtő kérdéseinket mellyel egy bizonyos tárgyra is akár bizonyossággal rá tudunk kérdezni hogy többet és alaposabban megtudjunk róla ezt-azt.  :-} @-o ;D

Bocs az egyszerű válaszért.  ;D !+"%

2008. Április 25. - 16:09:09
Válasz #669
Nem elérhető

God Vazzeg

A "mijaza" ugyanaz mint a "miatököm" vagy akár lehet a "miamanó" is. Különböző választékos formákban tudjuk szavakba önteni kíváncsiságunkat rejtő kérdéseinket mellyel egy bizonyos tárgyra is akár bizonyossággal rá tudunk kérdezni hogy többet és alaposabban megtudjunk róla ezt-azt.  :-} @-o ;D

Bocs az egyszerű válaszért.  ;D !+"%

Miamanó az a Bubee  o:)  :-}

2008. Április 25. - 19:03:20
Válasz #670
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nézem a napi változatos kajámat. Lényegében nem túl széles a repertoár:

Fehérjebevitel: tőkehalfilé mikróban (300-600 gramm a többi tápanyag függvényében),tonhalfilé vizes lében (nixe)(1-2 doboz a többi tápanyag függvényében),főtt tojás (5-6),Dymatize ISO 100,Dymatize Bcaa

Szénhidrát: puffasztott rizs,zabpehely.50 és 100 gramm között.

Zöldségek (...igen ez is ch): paradicsom,karalábé,hagyma (fok,lila,új...mindegy még a hagymát is hagymával eszem  ;D )

Zsír: a főtt tojás sárgája  !+"%

Időnként Linessa Cottage Cheese....ennyi.

2008. Április 25. - 20:00:16
Válasz #671
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ha vége a szezonnak akkor ezzel a diétával folytatom tovább!!!

Nagyon hatásosnak tűnik: http://femina.hu/fogyokura/topdietak_csokinap

....június közepére bejelentkeztem a candyhillhez gyárlátogatásra és megnézni miképp készül a mogyorókrém!!!  @-o /7%

2008. Április 26. - 08:32:50
Válasz #672
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Az Ő cuccaikat szeretem a Lidl-ben. A magyorós müzli iszonyat finom! A Cottage Cheese szerintem a legjobb szintén és árban is jobb mint a tescoba.

Még pár cuccot hoznék a magyar lidlikbe.

http://www.lidl-linessa.de/index.php

2008. Április 26. - 13:01:01
Válasz #673
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Elkészítettem egy nagyszerű egytálételt. Finom nem kell sokat tökölni vele. Állagra vagy ízre olyasmit tudsz kihozni belőle mint a fasírt vagy mint a tatárbifsztek.

Hozzávalók:

1 doboz vizes tonhalfilé
300 gramm alaszkai tőkehalfilé (várd meg míg kiolvad)
1 marék zabpehely

Gyúrd össze a hozzávalókat locsold meg egy kis szójaszósszal,ízlés szerint egy kis pirospaprika,bors. A tetejére félbevágott koktélparadicsomok.

Ha akarod még a fehérjetartalmat növelni más típusú fehérjével akkor mehet bele 2-3 tojás is.

15 perc a mikróban 700 watton és kész. Egyszerű,finom,gyors!!!  <:-) /7%

Jó étvágyat! 

2008. Április 26. - 13:36:31
Válasz #674
Nem elérhető

George

Elkészítettem egy nagyszerű egytálételt. Finom nem kell sokat tökölni vele. Állagra vagy ízre olyasmit tudsz kihozni belőle mint a fasírt vagy mint a tatárbifsztek.

Hozzávalók:

1 doboz vizes tonhalfilé
300 gramm alaszkai tőkehalfilé (várd meg míg kiolvad)
1 marék zabpehely

Gyúrd össze a hozzávalókat locsold meg egy kis szójaszósszal,ízlés szerint egy kis pirospaprika,bors. A tetejére félbevágott koktélparadicsomok.

Ha akarod még a fehérjetartalmat növelni más típusú fehérjével akkor mehet bele 2-3 tojás is.

15 perc a mikróban 700 watton és kész. Egyszerű,finom,gyors!!!  <:-) /7%

Jó étvágyat! 

Na ettől éhes lettem...megyek és eszek pár Nutellás palacsintát >:D /7%